EU pályázatok, hitelek, kockázati tőke és egyéb források vállalkozóknak, non-profit szervezeteknek

Pályázatok optikusoknak: Opticnet-Forrás Centrum együttműködés

2011. május 7. (szombat) Írta: Forrás Centrum

Az Új Széchenyi Terv keretében az optikusok, optikával foglalkozó vállalkozás számos vissza nem térítendő támogatást vehetnek. Így pl. nagyon kedvező lehetőség a kombinált mikrohitel (KMOP-1.2.1-M, GOP-2.1.1-M) program, amelynek keretében az optikai vállalkozások 10 % önerővel vásárolhatnak üzletet, eszközöket, fejleszthetik vállalkozásukat és akár 45 % támogatásintenzitást is el lehet érni. Hasonló termék az eszközbeszerzési pályázat (KMOP-1.2.1-A, GOP-2.1.1-A), amely keretében akár 20 millió Ft, 40 %-os mértékű támogatáshoz juthatnak a vállalkozások.

opticnet-palyazat

Annak érdekében, hogy az optikusok szakszerű pályázati tanácsadásban részesülhessenek az Opticnet Magyarország és a Forrás Centrum Kft. együttműködési megállapodást kötött. Így az optikus vállalkozások kedvezményesen juthatnak a pályázati tanácsadási szolgáltatásokhoz a Forrás Centrum Kft.-nél.

Az Opticnet Magyarország legnagyobb magán látszerészekből álló optikai bolt hálózata. 2007. januárjában 63 optikus megalapította Magyarország első és azóta egyetlen Beszerzési és Marketing társaságát. A cél egy olyan tömörülés létrehozása volt, mely segíteni tudja a hozzá csatlakozókat jobb beszerzési feltétekhez jutásban és professzionális marketing szolgáltatással. 2011-ben 107 magánlátszerésszel közösen az alábbi fontos területeken van markánsan jelen az Opticnet az üzleti életben:

• országos marketing akciók szervezése
• országos PR rendezvények szervezése (lokális megjelenések)
• 20 beszállító termékek tekintetében az optikai piacon
• 4 szolgáltatói beszállító (Forráscentrum Kft., T-Mobile, The Guidency kommunikációs Partner, Optik-Trade Kft. látásszűrő busz)
• hallásvizsgálat elindítása több optikában is
• folyamatos képzés szervezése, lebonyolítása, mind szakmai, mind értékesítés, mind üzletvezetés témájában

Az Opticnet 2011-ben döntött úgy, hogy együttműködési megállapodást köt a Forráscentrum Kft-vel, annak érdekében, hogy a hozzá tartozó optikák közvetlen kapcsolattal, kiemelt ügyfélkezeléssel kapjanak segítséget az egyre fontosabb pályázatok kihasználásához. Az együttműködés az első pillanatától sikeresnek mondható mindkét fél részére.

Téma: Kiemelt Partnerek |

1 hozzászólás

  1. 2reliability írta:

    1squalor…

Szóljon hozzá

Megjegyzés: A hozzászólás moderálható és törölhető.