EU pályázatok, hitelek, kockázati tőke és egyéb források vállalkozóknak, non-profit szervezeteknek

40 % azonnal lehívható pályázati előleg minden nyertesnek!

2008. december 11. (csütörtök) Írta: Forrás Centrum

Nagyon jó hírt olvashattak a nyertes pályázók a tegnapi nap folyamán a sajtóban. A kormány úgy döntött, hogy minden pályázó, aki támogatást nyert el a tavalyi évben azonnal 40 % előleget hívhat le, amivel a gazdasági válság hatásait kívánják enyhíteni. Ez a rendkívül kedvező változás a jövő évi pályázókat is érinteni fogja. Így jelen ismereteink szerint, aki támogatást nyer majd el és megköti a támogatási szerződést automatikusan hozzájuthat a támogatás 40 %-ához. A 40%-os korlátig történő előfinanszírozásról az értesítést az ünnepek után kapják meg majd az érintettek, és a várhatóan két hét alatt kifizetett pénz nagyságrendileg 100-150 milliárd forint lehet. Tudomásunk szerint a pályázatokhoz kapcsolódó zálogfeltételek módosítása is folyamatban van, ami alapján 50 millió Ft elnyert támogatásig nem lesz szükség biztosíték adására.

Természetesen nagy kérdés, hogy miképpen fogják végrehajtani a közreműködő szervezetek a kormány döntését. Így pl. felmerül a kérdés, hogy ha egy vállalkozó már megkezdte a projektjét, akkor részesülhet-e a kedvezményben. Amennyiben viszont az ügyintézés gyors és rugalmas lesz, akkor 15 nap alatt megkaphatják a vállalkozók az előleget.

Amennyiben a pályázati előleg lehívásával kapcsolatban díjmentes tanácsadásra van szüksége, hívja a Forrás Centrum Kft. irodáját a 06-20-979-9763-as számon vagy írjon e-mail-t az info@forrascentrum.hu címre vagy tegye fel kérédést a blogban.

Téma: E-kereskedelem, Gépbeszerzési pályázatok, Pályázati biztosíték, Pályázat, Gépvásárlási pályázatok |

1 hozzászólás

  1. Turulcsirip - horvato írta:

    […] % azonnal lehívható pályázati előleg minden nyertesnek!: Nagyon jó hírt olvashattak a ny.. http://blog.forrascentrum.hu/e-kereskedelem/40-azonnal-lehivhato-palyazati-eloleg-minden-nyertesnek…. « előző | horvato — 2008. 12. 12. […]

Szóljon hozzá

Megjegyzés: A hozzászólás moderálható és törölhető.