EU pályázatok, hitelek, kockázati tőke és egyéb források vállalkozóknak, non-profit szervezeteknek

Archive for május, 2011

Az Új Széchenyi Terv keretében az optikusok, optikával foglalkozó vállalkozás számos vissza nem térítendő támogatást vehetnek. Így pl. nagyon kedvező lehetőség a kombinált mikrohitel (KMOP-1.2.1-M, GOP-2.1.1-M) program, amelynek keretében az optikai vállalkozások 10 % önerővel vásárolhatnak üzletet, eszközöket, fejleszthetik vállalkozásukat és akár 45 % támogatásintenzitást is el lehet érni. Hasonló termék az eszközbeszerzési pályázat (KMOP-1.2.1-A, GOP-2.1.1-A), amely keretében akár 20 millió Ft, 40 %-os mértékű támogatáshoz juthatnak a vállalkozások.

opticnet-palyazat

Annak érdekében, hogy az optikusok szakszerű pályázati tanácsadásban részesülhessenek az Opticnet Magyarország és a Forrás Centrum Kft. együttműködési megállapodást kötött. Így az optikus vállalkozások kedvezményesen juthatnak a pályázati tanácsadási szolgáltatásokhoz a Forrás Centrum Kft.-nél.

(more…)

A Forrás Centrum Kft. a kockázati tőke területén is hatékony segítséget tud nyújtani az ügyfelei részére. Ezt erősíti, hogy a hazai kockázati tőkepiac jelentős szereplőjével a Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt.-vel (KvfP) kötött együttműködési megállapodást. Ez azért lényeges, mert a KvfP a Forrás Centrum Kft. szakmai felkészültségét alkalmasnak találja arra, hogy a leendő kockázati tőkeigénylőket felkészítse az forrás igénylésének folyamatára, elkészítse részükre az üzleti tervet és egyéb dokumentumokat, tehát hatékony kapocs lehet a vállalkozó és a Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt. között.

 Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt. (KvfP)

A Forrás Centrum Kft. vállalja, hogy díjmentesen felméri egy vállalkozás vagy egy adott ötlet kockázati tőke alkalmasságát. Amennyiben érdekli a Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt. kockázati tőke terméke, szíveskedjék cége utolsó lezárt évének mérlegét faxon a 06-1-700-1911 számra, vagy e-mailen az info@forrascentrum.hu címre elküldeni és díjmentesen beminősítjük a pályázati alkalmasságot. Ha ezekkel nem rendelkezik, akkor küldje el üzleti elképzelését és megvizsgáljuk az alkalmasságot.

A Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt. (KvfP) alapításának és működésének célja az eredményesen működő és a fejlődésre képes kis- és középvállalkozások versenyhelyzetét javítása kockázati tőkebefektetéssel.

(more…)