EU pályázatok, hitelek, kockázati tőke és egyéb források vállalkozóknak, non-profit szervezeteknek

Pályázat induló vállalkozásoknak

2007. szeptember 6. (csütörtök) Írta: Forrás Centrum

 

A Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG Zrt.) meghirdette az induló vállalkozóknak szóló pályázatát (GOP-2007-2.1.2/D). A pályázat kiírási feltételeit áttekintve azért kicsit árnyaltabb kép, mivel a kiírás nem biztos, hogy éppen az első projektjüket indító vállalkozóknak szól.

 

A pályázati kiírás célja, hogy komplex technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül erősítse az innovációs, adaptációs képességet, növelje a vállalkozások által előállított hozzáadott értéket, hozzájáruljon a környezetvédelmi, energia- és anyagtakarékossági célokhoz, segítse a piacra jutást.

 

A MAG Zrt. 3,3 milliárd forintos kerettel indította útjára a konstrukciót. A pályázaton lényegében minden gazdasági társaság indulhat, amely Magyarországon székhellyel rendelkezik vagy fióktelepe Magyarországon, míg székhelye az Európai Gazdasági Térség területén van.

 

A kiírás iparági korlátozást lényegében nem tartalmaz, egyedül a mezőgazdasági termékek előállítói és feldolgozói nem igényelhetnek támogatást. A nyertes pályázók valószínűleg a nagy és multinacionális vállalatok közül fognak kikerülni, mert a beruházást hátrányos helyzetű térségben kell megvalósítani és a pályázónak vállalnia kell, hogy a projekt befejezési évét követő 3 üzleti évben a teljes vállalt létszámot fenntartja.

 

A pontozási rendszer előnyben részesíti azokat a projekteket, amelyek a támogatás arányához viszonyítva nagy számú munkaerőt vesznek fel. Fontos, hogy a beruházást 2010 augusztus 31-ig le kell zárni és pénzügyi elszámolást be kell nyújtani.

 

A pályázat keretében 35 millió forint és 500 millió forint között igényelhető támogatás. A támogatás intenzitása 500 millió Ft elszámolható költségig 30 %, míg felette arányosan csökken 15 %-ig. A pályázatot 2007. augusztus 24. és 2007. december 31. között lehet benyújtani.

Téma: Pályázat, Gépvásárlási pályázatok, Ingatlanfejlesztési pályázatok |

566 hozzászólás

  1. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt KISS ANIKÓ!
    Amennyiben van működő cége, akkor az eszközbeszerzési pályázatot ajánlom szíves figyelmébe.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  2. Antoni Zsolt írta:

    Érdeklődnék idegenforgalmi tevékenység esetén, milyen pályázati lehetőségek vannak:
    9 fős kisbuszok vásárlása
    lakókocsik vásárlása forgalomba helyezés nélkül telepítésre
    panzió vásárlás-építés üzemeltetés

  3. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Antoni Úr!

    Rövidesen megjelennek a turisztikai pályázatok, ahol panzió építésére, fejlesztésére lehet majd pályázatot beadni. A kisbusz vagy egyéb jármű vásárlását a pályzatok nem preferálják. Azt esetleg hitelből lehet megoldani.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  4. Kecskeméti László írta:

    Meglévő vállalkozásomat szeretném bővíteni.Ehhez Olaszországból szeretnék tölcsérsütő gépeket vásárolni 28000 Euro értékben, így 4 főt tudnék foglalkoztatni egész évben.Ez a pályázat preferálja az ilyen beruházást ?

  5. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Kecskeméti Úr!

    Gépek beszerzésére most is van futó pályázat. Ahhoz, hogy megvizsgálhassuk alkalmas-e cége valamely pályázatra, kérem szíveskedjék a 2006. évi mérlegét elküldeni fax számunkra (786 0183) vagy e-mail címünkre (info@forrascentrum.hu).

  6. V.Szilveszter írta:

    Egy autósbolt elindításához (épület-bővítéssel;berendezés;+árukészlet)milyen pályázati lehetőségek vannak?

  7. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt V. Szilveszter!

    A projekt méretétől függően berendezések és gépek beszerzésére van lehetőség vissza nem térítendő támogatásból. Sajnos épületbővítésre (csak korlátozottan) és árukészlet beszerzésére nincs lehetőség.

    Amennyiben érdekli a pályázat, kérem szíveskedjék a 2006. évi mérlegét fax számunkra (786 0183) vagy e-mail címünkre eljuttatni.

  8. Illés Miklós írta:

    Egy játszóház mehnyitására, kezdő vállalkozásnak milyen pályázati lehetőségek vannak?
    -A hely bérlemény

  9. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Illés Úr!

    Van lehetőség játszóház nyitásához szükséges berendezések megvásárlásához vissza nem térítendő támogatást igényelni. Már ítunk is nyertes pályázatot ebben a témában.

    Kérem, hogy hívja irodánkat a 06-20-979-9763-as számon.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  10. Saliga Zoltán írta:

    Karosszérialakatos műhelyt szeretnék létrehozni kezdő vállalkozásként. Érdeklődnék, hogy esetleg létezik e valamilyen pályázati lehetőség ami segítene a gépek illetve a telephely megvásárlásához?

  11. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Saliga Úr!

    Van hitel és pályázati lehetőség is kérem, hogy hívja irodánkat a 06209799763-as számon.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  12. Lévai Marian írta:

    Nemrég vásároltam egy ingatlant amely vendéglátóhelyként üzemelt, (kocsma,étterem) az épület ideális lenne panzió kialakítására. Az után érdeklődnék, hogy milyen pályázati lehetőségek vannak a panzió kialakításhoz, falusi turizmus, lovasturiymus fejlesztésére?!
    Köszönettel, Lévai Marian

  13. L. Anett írta:

    Kezdő egyéni vállalkozóként optikát szeretnék nyitani. Érdekelne , van -e lehetőség gépek, felszerelések illetve árukészlet vásárlása kapcsán pályázni.

  14. Mészáros Péter írta:

    3 hónapos cégem van, kávézót szeretnék nyitni, ahol a fiatalabb korosztályt ismertetném meg a művészettel oly módon, hogy kezdő művészek esetleg művészhallgatók műveit állítanám ki. Milyenek a lehetőségeim?

  15. ujszis írta:

    Kezdő Kft vállakozás esetén van-e lehetőség mint teherfuvarozáshoz eszköz beszerzés Pl: kamion várárlás
    üdv:ujszis

  16. Árokszállási Edit írta:

    Kedves Hölgyem/Uram,

    pár hónapja elindított vállalkozásunkhoz keresek pályázati úton megnyerhető támogatást.
    Férjem egyéni vállalkozóként jelenleg bizsuval kereskedik piacon, vásárokon.
    Ezt a vállalkozást tervezzük bővíteni, árukészletben, haszongépjármű vásárlásával, később üzlethelyiség bérlésével, saját tulajdonú üzlet vásárlásával.
    Ehhez lehet-e pályázni támogatásért, esetleg, ha magyar készítésű népművészeti árut/ékszert vásárolnánk.
    Köszönettel:
    Árokszállási Edit

  17. Forrás Centrum írta:

    1. Kedves Lévai Mariann: A turisztikai pályázatok rövidesen indulnak és várhatóan lesz lehetőség a fejlesztésre.

    2. Kedves L. Anett: sajnos a kezdő mikrovállalkozókat a jelenlegi pályázati rendszer diszpreferálja és a pályázatok beadásához legalább két éves működést kell igazolni. A most indult mikrohitel programot ajánlanám, amiről rövidesen bővebben is írok.

    3. Kedves Mészáros Péter: A helyzet hasonló, mint az előző pontban.

    4. Kedves Ujszis: 2004-ben volt utoljára olyan pályázat, amiben kamiont lehetett vásárolni és az Unió nem is engedi a kamionvásárlás támogatását sajnos.

    5. Kedves Árokszállási Edit: Az áru és ékszervásárláshoz nem lehet pályázati támogatást igényelni, ahhoz szerencsésebb a Széchenyi Kártya. Viszont a bizsu előállításához szükséges géphez lehet, akár 50 % vissza nem térítendő támogatást igényelni (pl. a gravírozógép népszerű).

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  18. dobrai lajos írta:

    induló kis válalkozás vagyunk szeretném tudni hogy mijen eséj lene 5 000 000 milio forintgép beszerzési támogatásra mert minden munkák ezért uszik el mert nincsenek gépeink

  19. Piros Istvánné írta:

    Szabolcs megyében szeretnénk egy tejüzemet beindítani,a cég amelyet megvásárolnánk 2 éve nem üzemel,de a gépek jók.Maga az ingatlan,a gépekkel eggyüt 40 millió lenne.Nem csak vissza nem térítendő érdekel,hanem hitel is.Szándéknyilatkozat rögtön rendelkezésünkre állna 2 bolthálózat tulajdonostól a termékekre.

  20. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Dobrai Úr!

    Az most induló mikrohitel program lenne az Ön számára leginkább megfelelő konstrukció.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  21. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Piros Istvánné!

    Úgy gondolom, hogy a rendelkezésre álló dokumentációk áttekintése után tudunk a lehetőségekről nyilatkozni, de akár pályázat és hitel is szóba jöhet.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  22. dobrai lajos írta:

    Kedves Beáta miinket csak pályázat érdekel az is a viszanem téritendö. ami unios pályázat.

  23. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Dobrai Úr!

    Ahhoz, hogy pontos választ tudjunk adni több adatra lenne szükségünk a cégéről. Kérem hívja irodánkat a 06209799753-as számon.

  24. Fazekas Ágnes írta:

    Egy árverés alatt álló, 6 szobás, anno falusi szálláshelyként üzemelő tanyát szeretnék pályázati támogatásból megvásárolni. Van-e erre lehetőség?
    Szeretném újra üzemeltetni. A ház értéke 50 millió ft.- most 15 millióért (az adósság értékében) megvásárolható.

  25. Forrás Centrum írta:

    Kedves Ágnes!

    Erre a célra a hitel sokkal inkább megfelelő, mint a pályázat. A vissza nem térítendő támogatás a megszerzést követő fejlesztésekre igényelhető.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  26. brilla istván írta:

    Meglévő épületet alakítunk át plusz hozzá építünk.Meglévő épület rész 200 m2, + 40 m2 hozzáépítés. Épület funkciója Egészségmegőrző szolgáltató ház, wellness, fitnes , orvosi rendelő,masszázs,tornaszoba, solarium, szauna, sószoba,hang és fényterápiás szolgáltatásokkal. A szolgáltatások az egészség megőrzéssel kapcsolatos tevékenységekkel lessz bővítve.

    Milyen lehetőségeim lehetnek pályázatoknál?
    Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.

  27. brilla istván írta:

    További fejlesztési céljaink is vannak. Jelenleg a közétkeztetésben mint (fő tevékenységi kör) dolgozunk. UKBA kiállításon tárgyalást folytattam több nagykonyhai gép berendezés forgalmazó céggel.Fejlesztési terveinkben 11 milliós gép eszköz vásárlást tervezünk a közeljövőben. Ezekkel az eszközökkel új technológiát hozunk a tevékenységünkbe természetessen + 3 fő szakképzett szakácsot is alkalmaznunk kell. A tanulók képzésében is részt veszünk jelenleg 3 fő szakácstanulóval.Ezzel a beruházással a tanulók oktatását is magassab szintre visszük.
    Ezzel kapcsolatos pályázatokat is keresek.
    Megtisztelő válaszát ismételten várom.

  28. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Brilla Úr!

    Mindkét esetében a gépek berendezések beszerzésére rövidesen indul egy pályázati kiírás. Azt viszont vizsgálni kell, hogy a cége megfelel-e a pályázati kiírás feltételeinek. Kérem, hogy szíveskedjék irodánkat hívni a 0620-979-9763-as számon.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  29. janos csilla írta:

    erdekel a palyazat

  30. Janos csilla írta:

    janos csilla vagyok Erdelybol,szeretnem megkerdezni,hogy faluturizmusra szeretnek palyazni, van eselyem? es mik a feltetelek?

  31. janos csilla írta:

    nem ertek nagyon az ilyesmihez,hogy irjak es erdekel a palyazat,nincs segitsegem

  32. Forrás Centrum írta:

    Kedves Csilla!

    A turizmusfejlesztési pályázatok rövedesen indulnak. Kérem hívja irodánkat a 06-20-979-9763-as számon.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  33. pataky ibolya írta:

    Üdvözlöm

    Szeretnék egy kis szépségszalont nyitni ,érdeklődnék hogy milyen pályázati lehetőségeim vannak.
    köszönöm

  34. Forrás Centrum írta:

    Kedves Ibolya!

    Ha van már egy működő vállalkozása, akkor a gépekre és berendezésekre igényelhet támogatást. Egyéb esetben hitelt tudunk ajánlani.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  35. Dull Krisztián Norbert írta:

    Szeretnék pályázatot beadni a meglévő 12 férőhelyes nyaraló bővítésére és korszerűsitésere

  36. Forrás Centrum írta:

    Kedves Krisztián!

    Szívesen megvizsgáljuk, hogy vállalkozása melyik kiíráson tud indulni. Kérem szíveskedjék elérhetőségét elküldeni az info@forrascentrum.hu címre. A turisztikai pályázatokat részben már kiírták és továbbiak is várhatók.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  37. Lindtner Tamás írta:

    Jó napot! Érdeklödni szeretnék hogy az épitő ipari cégem milyen pályázatok nyujthat be? Vagy milyen fejlesztést hajthatok végre.A támogatásból?

  38. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Lindtner Tamás!

    Építőipari vállalkozások pályázhatnak több kiírásra is. Első sorban gépek eszközök beszerzése lehet a projekt célja.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  39. Szépvölgyi Zoltán írta:

    Tisztelt Uram.

    Kisvállalkozóként fittness-wellness clubot szeretnék létrehozni. Maga az épület már 90%-an kész, de a kismedence és a sauna, kiépítese, ill a kondícionáló gépek beszerzése még hátra van. Erre szeretnék pályázni, de nem tudom hol és hogyan. Ehhez kérném szíves tanácsukat.

  40. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Szépvölgyi Zoltán!

    Elvileg van lehetőség vissza nem térítendő támogatás igénylésére fittnes-wellnes klub fejlesztéséhez, csak pontosan ismernünk kellene a beszerzendő gépeket és berendezéseket.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  41. Zita írta:

    3 hónapja alapított családi vállalkozásunk háztól-házig szállítással vasalás szolgáltatást végez.Jelenleg személygépkocsival és háztartási eszközökkel. Időnként alkalmi munkavállalói könyvel rendelkezőket tudunk foglalkoztatni.Pályázhatunk eszközbeszerzésekre és szállító járműre?

  42. Rohonczi Anett írta:

    Tisztelt Cím!
    Falusi turizmusba szeretnénk kezdeni, falun lévő parasztházunkat erre a célra szánva. Lovagoltatással is foglalkoznánk, de nem találom a konkrét pályázási lehetőségeket. Amit a Neten eddig találtam, az mind elavult vagy nem konkrét. Tud itt valaki segíteni??
    Köszönettel,
    Rohonczi Anett

  43. Péter írta:

    Jó napot.

    Érdeklődnék,hogy induló fuvarozási vállalkozásomhoz gépek (kamionok) vásárlására lehet-e pályázni?
    Köszönöm válaszát

  44. Vályiné Ilona írta:

    3-om hónapja müködő kft-énk van.Számítástechnika és hűtéstechnikával foglalkozunk,hűtéstechnikai céggel állunk kapcsolatban és így,mi nagyker.áron tudjuk kiszolgálni a hűtőszerelő kollégákat. szeretnénk egy kis áruházat és egy javító műhelyt építeni,egy vállalkozással rendelkező hűtűs kollégával.Melyek a pályázati lehetőségek? Válaszukat eőre is köszönöm Tisztelettel Vályiné.

  45. Varga Zsuzsanna írta:

    Tisztelt Uram/Hölgyem!

    Kisvállalkozóként egy kisebb kávéházat szeretnék nyitni a feltételek adottak mint a terület illetve maga az épület is, de szükség lenne kisebb felújításokra. Pult kialakítása, raktárhelyiség asztalok székek vásárlása stb.Van-e erre pályázati lehetőség és ha igen hol tudok ezután járni részletesebben. Minden megoldás érdekel.

    Tisztelettel:
    Varga Zsuzsanna

  46. Forrás Centrum írta:

    Kedves Zita!

    Ismereteink szerint 2008. júliusban fognak kiírni olyan pályázatot, ami tipikusan kezdő vállalkozásokat segít gépek és eszközök vásárlásában. A blogban írok majd erről egy cikket.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  47. Forrás Centrum írta:

    Kedves Rohonczi Anett!

    A regionális pályázati kiírások között akad egy-két turisztikát támogató kiírás. Amennyiban megírja, hogy melyik régió érdekli megnézzük a lehetőségeket.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  48. Forrás Centrum írta:

    Kedves Péter!

    Kamionra utoljára 2004-ben lehetett pályázni.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  49. Forrás Centrum írta:

    Kedves Vályiné Ilona!

    Meg kellene vizsgálnunk, hogy a cége megfelel-e a pályázati feltételeknek, mert elvi lehetőség van arra, hogy a műhelyhez szükséges eszközöket vissza nem térítendő támogatásból vásárolja meg.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  50. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Varga Zsuzsanna!

    Elméletben van az Ön számára megfelelő pályázati lehetőség. Azz viszont, hogy az Ön cége megfelel-e a pályázati kiírások feltételeinek csak részletesebb vizsgálat után tudjuk megmondani.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  51. csörnök lászló írta:

    Kedves Beáta
    Kérdésem az ,hogyfeleségem a mg.-i vállalkozó már tizen két éve.Most ugynézki válunk és én mint férj átvenném a vállalkozást a nevemre .AMiben eddigis dolgoztam,nemvoltam még vállalkozó lehetséges -e ezt és van -e valamilyen támogatási forma fejlesztésre vagy tőke növelésre. Egyébként pulykát nevelünk utó és minden engedély megvan a telepeknek.
    Várom válaszát, elöreis köszönöm a segítségét!

  52. László Anita írta:

    Tisztelt Hölgyem/Uram!
    Most induló Kft-m főtevékenysége zöldterület-kezelés.Szeretnék gépeket vásárolni. Ehhez kaphatok e vissza nem téritendő támogatást?

    Üdvözlettel:László Anita

  53. Csík Ferencné írta:

    Tisztelt Forrás Centrum!
    Szeretnék érdeklődni pályázati feltételekről.
    Most alapítottunk egy KFT-t, (két hete) mozgó büfé, lángos sütés, palacsinta sütés stb. Induló törzstőkénk 1,5 millió forint. Berendezett büfékocsi megrendelve, lehetséges-e valamilyen pályázat útján fejlesztési támogatáshoz jutni? Köszönettel Csík Ferencné

  54. Forrás Centrum írta:

    Kedves Csörnök László!

    Állattartó telepek számára most zárult egy pályázati kiírás, de az idei évben is számítunk rá. Kérem, hogy küldje meg fax számunkra cége adatait és jelezzük, ha lesz ilyen pályázat.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  55. Forrás Centrum írta:

    Kedves László Anita!

    A jelen pályázati kiírások esetében az eszközbeszerzéshez legalább két teljes lezárt üzleti év szükséges.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  56. Forrás Centrum írta:

    Kedves Csík Ferencné!

    Ügyelni kell arra, hogy megkezdett beruházásra nem lehet támogatást igényelni, továbbá ebben az esetben is érvényes, hogy rendelkezni kell két lezárt teljes üzleti évvel.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  57. Pfeifer Józsefné írta:

    Tisztelt Forráscentrum!
    Most induló vállalkozáshoz igényelhető-e a Mikrohitel? Panzió kialakításához illetve lovarda építéshez a Dél-Dunántúli régióban kiírásra kerül-e uniós pályázat és mikor várható?

  58. zimacsek ferenc írta:

    Kerámia gyártással szeretnénk foglalkozni.Kezdő vállalkozok lennénk.Milyen unios források állnánaK rendelkezésre.Kerámia égetőkemencét szeretnénk vásárolni.

  59. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Pfeifer Józsefné!

    Induló vállalkozás is igényelhet mikrohitelt. Sajnos abban a régióban éppen most zárult le egy megfelelő turisztikai kiírás és egyelőre nem lehet tudni mikor nyílik meg újra.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  60. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Zimacsek Ferenc!

    Javaslom, hogy két éve működő céget vásároljon, mert akkor megvan az elvi lehetősége, hogy támotást igényeljen. Egyéb esetben most nincs lehetőség, bár információink szerint július környékén fognak kiírni egy induló céges pályázatot, de csak bizonyos településeken.

  61. friss buszos írta:

    Üdv.

    Az volna a kérdésem hogy milyen támogatásra van akkor esélyem ha van egy kft-m (minden pénzemet ebbe fektettem) ami ‘07 október 1-étől nyereségessen működik de csak ‘07 augusztus 31-én lett bejegyezve. rengeteg munkánk lenne de nincs pénzük buszra de hitelt meg csak ingatlan fedezetre kapnék szem.száll. cég

    köszönöm előre is

  62. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Friss Buszos!

    Sajnos személyi szállítással foglalkozó cégeknek kevés pályázati lehetőség van. Talán a Széchenyi Kártya lehet a probléma megoldáa, mert ahhoz nem kell ingatlan fedezet.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  63. VADAS ISTVANNE írta:

    Biztosítási értékesítőként szeretnék tevékenykedni, egyéni vállalkozásba.Ehhez kaphatnék-e vissza nem térítendő forrást és mik a feltételek?
    Egyaltalán érdemes-e ebbe bele fogni?
    Köszönettel

    EGER,2008.04.10.

  64. Forrás Centrum írta:

    Kedves Vadas Istvánné!

    Amennyiben a tevékenység végzéséhez szükséges valamilyen eszköz (pl. laptop), akkor érdemes pályázni. Egyébként a mi vállalkozásunk is keres értékesítőket, akik a szolgáltatásainkat megismertetik a vállalkozókkal.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  65. Bíró Norbert írta:

    Jó napot!
    Egy már régóta belföldi árufuvarozási foglalkozó cégemnek van egy már meglévő ipari épületem Átépitéséhez és raktározási célra szolgáló berendezésekkel való felszereléséhez támogatást keresni!
    Mennyire megoldható és mekkora százalék támogatásra lehet számítani?

  66. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Bíró Norbert!

    A berendezésekhez lehet támogatást igényelni, a támogatás mértéke a helyszintől függ.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  67. KIss László írta:

    Tisztelt Forrás Centrum!

    Érdeklődnék Borsod megyéből, hogy Falusi Turizmus pályázat kiírása mikor várható?

    Űdvözlettel: Kiss László

  68. Gyula írta:

    Most induló vállalkozáshoz új gépek beszerzésre lehet -e visszanemtérítendő pályázatot beadni?

  69. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Gyula!

    Van olyan pályázat, ahol induló vállalkozás is igényelhet támogatást.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  70. Szabó Anita írta:

    Tisztelt Cím!

    Induló vállalkozásnak 10-12 személy szállítására alkalmas jármű beszerzésére lenne szüksége /munkavállalók szállítása céljából/. Létezik olyan pályázat ami ebben segítene?

  71. Forrás Centrum írta:

    Kedves Anita!

    Járműre csak nagyon ritkán lehet pályázni. Javaslom inkább a támogatott hiteleket.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  72. Tímea írta:

    Tisztel Forrás Centrum!
    Építőipari vállalkozásom bővítéséhez szeretnék használt föld-és munkagépeket vásárolni. Milyen pályázati lehetőségeim vannak?
    Üdvözlettel: Tímea

  73. Misel írta:

    Tísztelt cím!

    Vendéglátoipari vállalkozásom bővítéséhez szeretnék pályázni.Szobák berendezéseire, tekepálya berendezésére illetve magára a gépre is. Van erre lehetőségem?
    Üdv: Misel

  74. Tímea írta:

    Tisztelt Forrás Centrum !
    Építőipari vállalkozásomat szeretném használt kisebb-nagyob gépekkel bőviteni. Van erre jelenleg pályázat?
    Üdvözlettel : Tímea

  75. Forrás Centrum írta:

    Kedves Tímea!

    Van lehetőség pályázati támogatás igénylésére használt gép vásárlásához. Kérem szíveskedjék az irodánkat felhívni a 06-20-979-9763-as számon.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  76. Forrás Centrum írta:

    Kedves Misel!

    Van lehetőség arra, hogy vendéglátóipari vállalkozása bővítéséhez támogatást igényeljen. Kérem szíveskedjék irodánkat a 06-20-979-9763-as számon felhívni.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  77. Vida Csaba írta:

    Tisztelt Forrás Centrum!

    Mezőgazdasággal és kertépítéssel kapcsolatos kereskedést szeretnék nyitni Közép-Magyarország területén. Jelenleg van pályázati lehetőség induló vállalkozásnak?

    Üdvözlettel,

    Vida Csaba

  78. Vida Csaba írta:

    Kedves Beáta!

    Rendszerváltás óta nyereségesen működő belföldi árufuvarozással foglalkozó kft-nek Közép-Magyarországon (Budapest és Kecskemét között) valamilyen pályázati lehetősége van-e?

    Üdvözlettel,

    Vida Csaba

  79. Forrás Centrum írta:

    Amennyiben hátrányos helyzetű településen indítja vállalkozását, akkor van lehetőség támogatás igénylésére.

  80. Forrás Centrum írta:

    Kedves Csaba!

    Elvileg van lehetőség, de meg kellene néznünk a mérlegét. Kérem, szíveskedjék elküldeni az info@forrascentrum.hu címre.

  81. kovács istván írta:

    tisztelt forrás centrum.szeretnék egy kis pékséget beinditani egy hajdusági hátrányos helyzetű térségben igy néhány embernek munkát is tudnék adni érdeklődnék pályázat részben vagy visszanem téritendő hitel után.van e mód igy vállalkozást inditani tisztelettel kovács istván egyek-telekháza

  82. KIss László írta:

    Kedves Beáta,

    Sajnos nem kaptam választ ezideig
    a máju 3- án írt levelemre!

    Űdvözlettel: Kiss László

  83. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Kovács Úr!

    A most futó pályázatok hozzáférhetősége részben attól függ, hogy melyik településen valósul meg a beruházás. Kérem szíveskedjék e-mailen vagy telefonon (06-20-979-9763) ezt az információt részemre eljuttatni. Csak ekkor tudok részletesebb felvilágosítást adni.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  84. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Kiss Úr!

    Keressük a lehetőséget és ha megtaláljuk jelezni fogom.

    Üdvözlettel Csókási Beáta

  85. gati imre írta:

    játszoházat szeretnénk létre hozni szeretném ha segitene valaki előre is kőszőnőm.

  86. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Gati Imre!

    Már volt olyan ügyfelünk, akinek játszóház építésére nyertünk vissza nem térítendő támogatást. Kérem juttassa el mérlegét az info@forrascentrum.hu címre.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  87. Béres Lajos írta:

    Egy pékség megvásárlásához kérnék segitséget indulo vállalkozoként,előre is kőszőnőm.

  88. Kanizsai Diána írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    Olvastam az Önök honlapján, hogy játszóház nyitásához vissza nem térítendő támogatás igényelhető.
    Erről szeretnék többet megtudni.

    Köszönöm: Kanizsai Diána

  89. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Béres Úr!

    Megítélésem szerint hitelből lehetne megfinanszírozni a pékség megvásárlását.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  90. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Kanizsai Diána!

    Igen, elvileg lehet a játszóház bizonyos elemeinek a megvásárlására pályázani. Kérem szíveskedjék telefonon a 06-20-979-9763-as számon felhívni.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  91. ujszis írta:

    Érdeklődök egyáltalán lessz az idén kezdő vállakozási pályázat mert mindjárt lejár az esztendő és még nem láttam kiírva.
    Építőipari Kft mint kezdő vállalkozás várom a tanácsot.

    üdv:ujszis

  92. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Ujszis!

    Hátrányos helyzetű térségekben már most is pályázhatnak induló vállalkozások. A helyi mikrovállalkozásoknak szóló pályázat ismereteink szerint szeptemberben indul majd (a kormányrendelet már elkészült).

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  93. G. Dávid írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    Érdeklődnék, hogy van-e vissza nem térítendő, vagy részben vissza nem térítendő pályázat vendéglátóipari egység esetleg kifőzde (konyha) létesítésére? Baranya megye, Sellye környékén.
    Igen elmaradott a térség.
    Néhány gépünk már van, de sajnos ez még kevés, szóval a következő kérdés, hogy konyhai gépek, berendezések vásárlására, korszerűsítésre van-e, ill. lesz-e pályázat?
    Várom mielőbbi válaszát!
    Tisztelettel: G. Dávid

  94. G. Dávid írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    Érdeklődnék, hogy van-e pályázat kiírva konyhagépek, felszerelések vásárlására, esetleg egy kifőzde (konyha) építésére?
    Tisztelettel: G.Dávid

  95. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt G. Dávid!

    Van olyan pályázat, amely keretében konyhai gépeket lehet vásárolni. Annak érdekében, hogy a kérdésére válaszolni tudjak szükségem lenne a cégadataira.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  96. K.László írta:

    Üdvözlöm!
    Érdeklödnék,hogy most induló egyéni válalkozásommal tudok-e hitelt felvenni,vagy pályázatot benyujtani auto és lakáshitel céljábol.
    Előre is köszönöm válaszát.

    Tisztelettel:K.László

  97. M. József írta:

    Több, mint 4 éve müködő állateledel és diszállatkereskedést vezetünk, eléggé hátrányos helyzetű kisvárosban. Ebből szeretnénk élni, nagyon szeretjük csinálni, és nagyon szeretnénk továbbfejleszteni, de anyagi lehetőségeink korlátozottak. Van-e valami pályázat ami segíthet rajtunk?

  98. Török Mihályné írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    Falusi túrizmus fejlesztéshez szeretnék támogatást szerezni és érdeklődnék, hogy van-e már ebben az évben ilyen pályázat kiírva?
    Kérem lehetőleg e-mail- ben értesítsenek!

    Köszönettel,

    Török Mihályné

  99. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt K. László!

    Hitelt lehet felvenni ezekre a célokra, viszont pályázat sajnos nincs.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  100. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt M. József!

    Az lenne a kérdésem, hogy milyen elképzelésük van a továbbfejlesztésre, mert ebből lehet a lehetőségeket is meghatározni.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  101. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Török Mihályné!

    Javaslom az ingyenes pályázatfigyelési rendszerünket. Ismereteim szerint jelenleg nincs kimondottan falusi turizmusra vonatkozó pályázat.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  102. M. József írta:

    Kedves Csókási Beáta!

    Nagyon szeretnénk végre bérlőből átmenni tulajdonossá, mert kidobott pénznek tartjuk a bérleti díjat. Az akvarisztika nagyon hiányzik az üzletből és lenne is rá igény, valamint a horgászfelszerelés, és persze nem utolsó sorban még jóval több árut (forgóeszköz) szeretnénk bevinni, hogy még nagyobb legyen a választék. És az is egy álmunk, hogy neten is elérhessenek a vásárlók, akár csak tájékozódás, akár vásárlás ügyén. Nekünk ez a bolt a mindenünk, ha sikerülne más helyen is létrehoznánk még egy ilyet, de ez már tényleg távoli.

  103. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt M. József!

    Az ingatlanvásárlás és a forgóeszközkészlet növelése hitelből oldható meg. Az interneten való megjelenésre több pályázati lehetőség is van. Lehet webáruházra 50 %-os támogatást igényelni, valamint weblapra is van elnyerhető forrás.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  104. B.A. írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    Érdeklődnék, hogy van-e olyan pályázat (kezdő vállalkozásomnak: kft.), amely kávéház-fejlesztést tenne lehetővé? Berendezések konyhai gépek, felszerelések vásárlása, esetleg belső felújítás?
    Köszönettel: B.A.

  105. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt B.A.!

    Sok minden függ a megvalósítás helyszínétől, de jelzem, hogy a pályázati kiírások első sorban a legalább két éve működő vállalkozásokat preferálják.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  106. Tóth Edit írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    A pályázatokat böngészve nem nagyon találok kezdő vállalkozást támogatót, ezért szeretnék segítséget igényelni.
    Induló vállalkozásunkhoz gépet szeretnénk vásárolni. Munkahelyteremtési szándékunk is van, s hátrányos vidékről (Sz-Sz.B.megye)pályáznánk. Kérdésem: van - e ilyen feltételekkel valamilyen lehetőségümk?

    Köszönettel: Tóth Edit

  107. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Tóth Edit!

    Szükségem lenne a pontos helyszínre, hogy meg tudjam mondani van-e pályázati lehetőség.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  108. Balázsics Lászlóné írta:

    Érdeklődni szeretnék, hogy mikor várhatók a falusi turimussal kapcsolatos pályázatok.
    Van-e visszanemtérítendő része?
    Mire lehet felhasználni?

  109. Nagy István írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    Békés-megyében lakom, sajnos itt kevés a munkalehetőség, ezért érdeklődni szeretnék, hogy milyen támogatást lehetne igénybe venni munkahelyteremtésre a térségben. Több ötletünk is van, de kíváncsi vagyok, hogy mi az amit támogatnak és mi az amire igazán szükség lenne.

    Tisztelettel: Nagy István

  110. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Balázsics Lászlóné!

    Sajnos még nincs információnk falusi turizmust segítő pályázatokról.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  111. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Nagy István!

    A hátrányos helyzetű térségekben megvalósuló projektekhez lehet támogatást igényelni, ahol fontos szempont a munkahelyteremtés. Elsősorban gépbeszerzést támogatnak, de a támogatás egy kisebb része felhasználható ingatlan fejlesztésre is.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  112. SCHVARCKOPF KLÁRA írta:

    Érdeklődni szeretnék milyen pályázati lehetőségek lennének ha magánbölcsödét vagy ovodát szeretnék inditani.
    Segitségét előre is köszönöm.
    Tisztelettel:Schvarczkopf Klára

  113. Ihászné babi írta:

    Tisztelt Beáta! A tulajdonunkban lévő mg-iföld területet magunk szeretnénk megművelni, de ehhez gépekre lenne szükség. milyen vissza nem térítendő támogatás esetleg hitel lenne erre a célra. 28 éves mg-i tapasztalata van a férjemnek csak éppen saját erőnk nincs a családi gazdaság inditásához. köszönöm segitségét ihászné

  114. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Ihászné!

    Sajnos a mezőgazdasági géppályázatok idén már lezárultak.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  115. G.Péter írta:

    Tisztelt Cím!

    Játszóház indításához, leendő vállalkozóként keresünk pályázati lehetőséget. A lehetőségekről (akár jövő évi is) szeretnénk érdeklődni.
    Előre is köszönjük! Péter

  116. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt G. Péter!

    Iratkozzon fel a Forrás Centrum Kft. ingyenes pályázatfigyelési szolgáltatására és a szükséges információkat meg fogja kapni:

    http://forrascentrum.hu/ingyenes-palyazatfigyeles.html

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  117. G.Péter írta:

    Tisztelt Beáta!

    Köszönjük előző válaszát, regisztráltunk is. De szeretnénk valami konkrétumot is kapni. Egy januári emilváltásban már olvastunk pont játszóházi pályázatról amit sikeresen elnyertek. Ha publikus írjon már nekünk erről a sikeres pályázatról.

  118. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Péter!

    Ahhoz, hogy most pályázhassanak az alábbi főbb paramétereknek kell megfelelni:
    - a társaságnak legyen két lezárt üzleti éve
    - az egy főre eső árbevétel érje el a 4 millió Ft/fő összeget és ne csökkenjen az előző évhez képest
    - a projekt megvalósítási helyszíne vidéken legyen
    - a beszerzendő eszköz szerpeljen a itt: http://blog.forrascentrum.hu/gepbeszerzesi-palyazatok/palyazhato-gepek-listaja-es-vamtarifa-szama-2008-ban.vallalkozas-vallalkozo

    Amennyiben további kérdése van kérem szíveskedjék felhívni a 06209799753-as számon.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  119. Eszenyi Zsolt írta:

    Tisztelt Beáta

    Kisválalkozóként dolgozom, de nem saját gépeken, hanem egy Kft.nek a gépein. Most kaptam meg a telephely engedélyemet, és szeretnék saját gépeket vásárolni. A kérdésem az lenne, hogy a gépek beszerzéséhez lehetne-e támogatást igényelnem.
    A telphelyen plusz egy-két főt tudnék még foglalkoztatni.

    Válaszát előre is köszönöm.

  120. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Eszenyi Zsolt!

    Van pályázati lehetőség, annak érdekében, hogy meg tudjam mondani tud-e pályázni szükségem lenne a gazdálkodási adataira, valamint a projekt megvalósítási helyszínére.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  121. Eszenyi Zsolt írta:

    Tisztelt Beáta!

    Elösszr is köszönöm, gyors válaszát.

    Húsz éve dolgozom CNC forgácsolóként, Hajdúböszörményben , és hat éve EVA- körbe tartozom. Eddig miden évem pozítív mérleggel zárúlt. A megvásárolni kívánt gép egy CNC megmunkálóközpont, kb. 10.millió Ft. Erre szeretnék pályázni.

    Üdvözlettel: Eszenyi Zsolt

  122. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Eszenyi Úr!

    Van lehetőség pályázatra. Kérem szíveskedjék megküldeni a 2007. évi beszámolóját kiegészítő melléklettel az info@forrascentrum.hu címre. Ezt követően tudjuk megvizsgálni, hogy vállalkozása minden feltételnek megfelel-e.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  123. Rónaszéki Péter írta:

    Meglévő vállalkozásom élelmiszer jellegű üzlet.Szeretnék váltani és gyógynövényboltot,gyógytermékeketárulni,illetve ilyen boltot nyitni.Kérdésem, hogy akár a termékbeszerzéshez,akár az üzlet bérleti jogának megvételéhez kaphatok-e valamilyen támogatást? Megköszönném gyors válaszukat.Tisztelettel Rónszéki Péter

  124. Rónaszéki Péter írta:

    Elfelejtettem az előbb irni,hogy 50%-os munkaképesség csökkenésem, és mozgáskorlátozottságom van. Tisztelettel: Rónaszéki Péter

  125. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Rónaszéki Péter Úr!

    Sajnos sem termékbeszerzéshez, sem bérleti jog megvásárlásához nem igényelhető vissza nem térítendő támogatás. Erre a hitel a célaszerűbb.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  126. Gál Zoltán írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    Cégem lassan két éve működik, ütemesen lassan fejlődik, a közel jövőben létre szeretnék hozni egy logisztikai központot ehhez, viszont nincsenek meg a forrásaim, így kénytelen vagyok külső segítséget kérni pályázat vagy hitel formájában.
    A lehetőségek iránt érdeklődnék!
    Bármi nemű információt szívesen fogadok.
    Tisztelettel: Gál Zoltán

  127. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Gál Zoltán!

    Sajnálatos módon építése tevékenységre egyre ritkábban igényelhető támogatás, viszont néha előfordul ilyen lehetőség. Annak érdekében, hogy meg tudjuk mondani tud-e pályázni szükségünk lenne a projekt méretére és a megvalósítás helyszínére.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  128. seller.Róbert írta:

    Én jelenleg alválalkozóként dolgozom egy cégnek, kül, és beltéri nyílászáró beépítést végzek.
    Szeretnék egy olyan üzemet létrehozni ami műanyag nyílászáró gyártásával foglalkozik. Terveim között az szerepel, hogy szeretnék a környező országokba is az álltalunk gyártott nyílászárót szállítani. Ehhez egy olyan méretű üzemegység létrehozásához lenne szükség, amit anyagi gátak miatt nem tudok létrehozni. Szeretnék ezzel több embernek munkahelyet, és könyeb megélhetést teremteni, válalkozásomat a működés folyamán tovább fejleszteni.

  129. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Seller Róbert!

    Ez a pályázati kiírás alkalmas elképzelései megvalósítására, viszont további információkra, első sorban a megvalósítás helyszínére, lenne szükségünk.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  130. seller.Róbert írta:

    Nem tudom, hogy helyszínen a települést érti e ön Kedves Beáta. Én Szolnokon ill. környékén dolgozom. A fentiekben említett üzemet is Szolnokra tervezem. Szolnokon működik már több nagyobb hasonló tevékenységgel foglalkozó cég. Én igazából nem kimondottan csak a városi megrendelőkből szeretnék működni, szeretnék “elszigetelt ” városokban vevőkört kialakítani ill. lehetőség szerint a környező országokba ( pl. Románia” gyártani, szállítani ill. szerelni. Igazából egy ilyen kisválalkozónak mint én ezek “gigantikus ” tervek, de véleményem szerint az alapoktól fel lehet ezt építeni. Ehhez szeretnék én segítséget kérni mivel a szükséges anyagi háttérrel én nem rendelkezem.
    Köszönettel venném, ha részleteket írna a pályázatról.A szükséges háttérről, ill. a pályázat folyamatáról. Tisztelettel Seller Róbert

  131. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Seller Róbert!

    Én a személyes konzultációt javasolnám, amely keretében részletesen át tudnánk tekinteni a lehetőségeket és az anyagi kereteket. Kérem szíveskedjék elérhetőségét megküldeni az info@forrascentrum.hu címre és keresni fogom.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  132. Kissné Tünde írta:

    Tisztelt Beáta!

    Vidéki faluban szeretnénk ketten egy virágokkal, dekorációval foglalkozó vállalkozást indítani. Üzletünk nincs- és megfelelő mértékű tőkével sem rendelkezünk-, így felmerült bennünk, hogy az üzlethelyiség megvásárlását, a berendezést, illetve a szállító eszköz megvásárlását pályázati pénzből, vagy valamilyen kedvezményes hitelből finanszírozzuk. Amennyiben valamilyen információval tudna szolgálni,kérem írjon! Válaszát tisztelettel köszönöm!

  133. Suhajda Csaba írta:

    Kedves Beáta!

    Szeretnénk egy varrodát és egyben dekorációs műhelyt létrehozni feleségemmel egy fejér megyei községben. Olyan műhelyt kívánunk létesíteni mely a vidéken és a nagyvárosban élő ember igényét is kielégítő terméket állít elő.Például edényfogó kesztyűk , kötények, pólók, kendők, ingek egyéb varrodai termékek és egyéb használati tárgyak. Természetesen az egyes elkészült termékeket díszíteni szeretnénk a magyarországra jellemző hímzési és dekorációs motívumokkal.Megvásároltunk egy ingatlant ahol ezt meg szeretnénk valósítani. De ez még igen kevés.
    Szükségünk volna további erőforrásokra, gépek beszerzéséhez és a vállalkozás elindításához.
    Ehhez szeretnénk segítségét kérni.

    Köszönettel: Suhajda Csaba

  134. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Kissné Tünde!

    Az Ön által bemutatott profilú vállalkozás indításához inkább hitelt tudok ajánlani (pl. jeremie mikrohitel).

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  135. Forrás Centrum írta:

    Kedves Suhajda Csaba!

    Amennyiben a teleplés nevét és az elérhetőségét elküldi az info@forrascentrum.hu címre meg tudom mondani, hogy az induló vállalkozásoknak kiírt pályázaton indulhat-e.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  136. P. Péter írta:

    Érdeklődni szeretnék, hogy van egy tábor és van-e lehetőség ezt pályázati pénzből megvenni, kicst fejleszteni kellene és így megindulna egy vállakozás ami ifjúsági táborként működne! És 3-4 helyi ember munkájaként is szolgálna!

    Válaszát előre is köszönöm!

  137. Forrás Centrum írta:

    Kedves P. Péter!

    A tábor fejlesztésére elképzelhető, hogy lesz lehetőség, de ehhez ismerni kellene a pontos projektelképzelést.

    Üdvzölettel: Csókási Beáta

  138. P. Péter írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    És a terület megvételére nincs lehetőség pályázati pénzre???
    Vagy egyáltalán van olyan lehetőség, hogy maga a terület megvételére pályázati pénz legyen?? Vissza nem térintendő pénzről lenne szó.
    Csak a fejlesztésre lehet pályázatot nyerni?

    Üdvözlettel: P.Péter

  139. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt P. Péter!

    Általában csak fejlesztésre lehet pályázati pénzt igényelni.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  140. Gálné Gabi írta:

    Régóta tervezzük sóbarlang építését meglévő 30 nm-es melléképületünkből elmaradott vidéki településen, ahol sok az asztmás, bőr problémákkal küzdő ember. A környéken nincs ilyen lehetőség.Kezdő vállalkozásként szeretnénk belefogni.Milyen feltételekkel lehet eu-s , vissza nem térítendő támogatásra pályázni, és hogyan fogjunk hozzá?Köszönjük segítségét!

  141. Komaromi István írta:

    Kezdő egyéni vállalkozóként,meglévő iparterülettel keresnék pályázati lehetőséget Hajdú-Bihar megyében.Asztalos vagyok,műhelyt szeretnék építeni és a gépparkot felújítani.Segítségét előre is köszönöm.

  142. Molnár Ádám írta:

    Érdeklődni szeretnék, én egy 2008 04 01 óta müködő építőipari Kft tulajdonosa vagyok a mai napon 3 fő szakmunkást és 1 fő tanulót foglalkoztatok, gépjármű illetve szerszámok és gépek vásárlásához keresnék Pályázatot

    Tisztelettel Molnár Ádám

  143. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Molnár Ádám!

    Gépjármű vásárlására sajnos nincs lehetőség támogatást igényelni. A további gépek és szerszámok vásárlására van vissza nem térítendő támogatás, amennyiben pályázati szempontból támogatható településen valósul meg a beruházás.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  144. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Gálné Gabi!

    A sóbarlanghoz kellene egyéb eszközöket és berendezéseket is vásárolni, így az induló céges pályázat keretében akár 10 millió Ft vissza nem térítendő támogatás is igényelhető. Amennyiben érdekli a pályázat kérem szíveskedjék elérhetőségét az info@forrascentrum.hu címre megküldeni.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  145. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Komáromi István!

    A településtől függően az induló céges pályázat keretében 10 millió Ft-ot meghaladó összegű támogatást is lehet igényelni asztalos műhely indításához.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  146. Markó Tímea írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    Siklóson szeretnénk egy játszóházat berendezni bérleményben.Olvastam, hogy volt már ilyen pályázati lehetőség ezelőtt.Érdeklődnék, hogy van-e még erre lehetőség és mulyen mértékben történik a támogatás?

    Köszönettel: markó Tímea

  147. Mészáros Attila írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    Tavasszal indult vállalkozásom profilja napenergia hasznosító berendezések értékesítése. A szolgáltatást szeretném teljes körűvé tenni. Érdeklődnék, hogy van e valamilyen pályázat, vagy támogatás amivel raktárkészletet tudnék vásárolni, ill. mintaboltot létrehozni?
    Valamint a NEP-5-ös pályázatok megírásához keresek pályázatírót.

    Köszönettel:
    Mészáros Attila

  148. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Márkó Tímea!

    A játszóház berendezéséhez szükséges gépek megvásárlására van lehetőség. Az eszköz vámtarifaszáma alapján dönthető el az, hogy lehet-e rá pályázni.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  149. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Mészáros Attila!

    Raktárkészlet vásárlására és mintabolt kialakítására sajnos nincs lehetőség pályázatból. Amennyiben a berendezések beszereléséhez szükséges valamilyen eszköz akkor, arra lehet pályázni.

    Üdvzölettel: Csókási Beáta

  150. Tóth Zoltán írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    Asztalosipari vállalkozást szeretnék indítani Szabolcs megyében.
    Érdeklődni szeretnék, hogy az induláshoz szükséges tőkét meg lehetne e pályáni? Ingatlanvásárlásra, gépbeszerzésre, illetve munkahelyteremtésre lehet e pályázni?
    Köszönöm mielőbbi válaszát!

    Tisztelettel: Tóth Zoltán

  151. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Tóth Zoltán!

    Ahhoz, hogy meg tudjam mondani mire pályázhat pontosan ismernem kellene a projekt megvalósítási helyszínét. Kérem szíveskedjék az info@forrascentrum.hu címre elküldeni.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  152. Décsi Lászlóné írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!
    Szeretnék egy ruházati üzletet nyitni,ehhez lenne szükségem valamilyen támogatásra.(SZab.Szatm.Bereg)megyében Nyíregyházán lenne az üzlet.
    Az üzlethelyiséget bérelném.Milyen feltételekkel lehet hitelt vagy támogatást kérni.
    Tisztelettel:Décsi Lászlóné

  153. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Décsi Lászlóné!

    A kérdésém az lenne, hogy konkrétan mire lenne szüksége a bolt nyitásához?

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  154. kocsis richard írta:

    Jo napot.én egy indulo vállalkozást szeretnék létre hozzni erdö tisztitás,csemete ültetés erre milyen pályázati lehetöségek vannak 4-5 embert tudnék foglalkoztatni borsod megyében.

  155. Marlen Csaba írta:

    Egy kis pizzeriát szeretnék nyitni a helyiség meg van, de a berendezésekre szeretnék támogatást kérni. Pályázatit vagy államit. Hol tudnék érdeklődni? Tisztelettel Marlen Csaba nyiregyháza

  156. Borgulya János írta:

    Tisztelt Forrás Centrum!

    Használt gumiabroncs feldolgozására szeretnék vállalkozást indítani.Erre a célra létezik-e támogatás,ha igen, milyen lehetőségeim vannak?Köszönöm segítségüket!
    Tisztelettel: Borgulya János

  157. B. Eszter írta:

    Tisztelt Hölgyem/Uram!

    Induló kft igényelhet-e támogatást mozgóbüfé kialakításához? Ha igen, pontosan mire?

    Köszönettel:
    B. Eszter

  158. M. Tímea írta:

    Tisztelt Hölgyem/Uram!

    Kozmetikát szeretnék nyitni, ehhez szeretnék pályázati lehetőséget igénybe venni. Berendezéshez, gépekhez milyen pályázatot vehetnék igénybe?

    Köszönettel:
    M. Tímea

  159. F. Tiborné írta:

    Kedves Beáta.
    Vállalkozást szeretnék indítani a férjemmel, fuvarozás terén. Milyen támogatást tud ajánlani?
    Továbbá érdekelne az is, milyen feltételekkel lehet az Önök szolgáltatásait közvetíteni. (2008. áprilisi levele)
    Egyátalán aktuális-e még?

  160. Rázga József írta:

    Üdvözlöm Önöket !

    Szerernék érdeklődni: Induló vállalkozás /Kft/ vagyunk. Megvásároltunk egy csárdát, amely már évek óta nem üzemel, de viszonylag jó állapotban van. Szeretnénk melegkonyhás vendéglővé alakítani,a mellette lévő helyiségben egy kis álelmiszerbolt kialakítása lenne lehetséges, az épület mellé, a parkolóba egy mobil konténer-gázolajkutat szeretnénk. Van lehetőségünk forráshoz jutnunk? Kedvezményes hitel, és vissza nem térítendő támogatás is érdekelne.
    Tisztelettel: Rázga József

  161. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Kocsis Richárd!

    Kérem szíveskedjék megjelölni hol szeretné megvalósítani a projektet.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  162. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Marlen Csaba!

    A megvalósítás helyszínére lenne szükségem ahhoz, hogy meg tudjam ítélni tud-e pályázni.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  163. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Borgulya János!

    Használt gumiabroncs feldolgozásához több pályázati lehetőség is van. Kérem szíveskedjék megjelölni a megvalósítás helszínét.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  164. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt B. Eszter!

    Az induló kft igényelhet-e támogatást mozgóbüfé kialakításához attól függ, hol valósítja meg a projektet.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  165. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt M.Tímea!

    Lehet kozmetikai berendezések, gépek vásárlásához támogatást igényelni, de sok függ a megvalósítás helyszínétől.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  166. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt F.Tiborné!

    Sajnálatos módon a fuvarozást az Unió nem engedi támogatni, vagyis a tehergépjárművásárlást.

    A szolgáltatás közvetítéssel kapcsolatos kérdése továbbra is aktuális. Javaslok egy személyes megbeszélést ezzel kapcsolatban.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  167. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Rázga József!

    A melegkonyha kialakításához lehet támogatást igényelni, továbbá az élelmiszerbolt kialakítására is van lehetőség és a benzinkúthoz szükséges berendezések megvásárlásához is lehet támogatást igényelni, de sok függ a megvalósítás helyszínétől.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  168. Kókai Péter írta:

    Tisztelt Forrás Centrum!

    Játszóház, gyermekfoglalkoztató létesítéséhez, üzemeltetéséhez milyen pályázati források érhetők el?
    Önkormányzati tulajdonú ingatlan bérlete erre a célra előnyt jelent-e?

    Köszönettel,

    Kókai Péter

  169. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Kókai Péter!

    Szíveskedjék megküldeni az info@forrascentrum.hu címre, az hogy az eszközök, amelyek beszerzését tervezi, milyen VTSZ alá tartoznak. Ezt követően tudjuk felmérni a pályázati lehetőségeket.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  170. Szilágyi László írta:

    Induló hűtés technikai vállalkozáshoz pályázati lehetőség, és közbeszerzési pályázatokhoz kérem segítségét.

    Köszönettel.

  171. Edit írta:

    Működő vállalkozás esetében, mint telephelybővítés esetén is kizárt a pályázati lehetőség épületvásárlásra?
    Tisztelettel: Edit

  172. Edit írta:

    Működő vállalkozásnál, üzlethelyiség vásárlására,/téglaépület/ kizárt a pályázat?
    Tisztelettel: Edit

  173. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt győri alina!
    Sajnos kezdő vállalkozások részére nincs pályázati kiírás.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  174. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Szilágyi László!

    Kérem szíveskedjék megküldeni az info@forrascentrum.hu címre a projekt tervezett megvalósítási helyszínét.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  175. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Edit!

    Az épületvásárlás kizárt minden pályázatból.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  176. szabó istvan írta:

    Tisztelt Forrás Centrum!

    Pálinka főzdét szeretnénk beinditani.Van-e lehetőség valamilyen pályázatra?

  177. Nagygál írta:

    Tisztelt Cim!

    Mozgó húsboltot szeretnék beinditani. Van-e lehetőségem valamilyen pályázatra?

  178. Nagygál írta:

    Tisztelt Cim!
    Induló húsbolt vállakozásához pályázati lehetőséghez kérem a segitségét!

  179. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Szabó István!

    Kérem szíveskedjék megküldeni az info@forrascentrum.hu címre a projekt tervezett megvalósítási helyszínét.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  180. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Nagygál!

    Kérem szíveskedjék megküldeni az info@forrascentrum.hu címre a projekt tervezett megvalósítási helyszínét.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  181. B.B. írta:

    Kedves Beáta!

    Érdeklődni szeretnék, hogy 17darab garázs építésére lehet-e pályázni? (bérbeadás céljából?)

  182. Forrás Centrum írta:

    Kedves B.B.!

    A projekt célja nem lehet bérbeadás sem ingatlanfejlesztés, sem gépvásárlás esetén.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  183. Györi Lászlo írta:

    Tisztelt Cim!

    Most szeretnék kezdő vállalkozóként beinditani egy városnéző,környezetkimélő /elektromos/ jármüvet a nyári időszakra.
    Önerőn kivül/3-4M Ft/ szükségem lenne kb:6M ft-ra. Milyen lehetőségeim vannak?Köszönöm.

  184. Lipták János írta:

    Tisztelt cím!
    Érdeklődni szeretnék,hogy pellet gyártó gép,és fa brikett gyártó gép beszerzéséhez milyen támogatást vagy pályázatot lehet igénybe venni?

    Köszönettel:Lipták János

  185. Tamás írta:

    Tisztelt Beáta!
    Speditőr cég indításán gondolkodom társammal Pest megyében. Érdeklődnék, hogy van-e lehetőség valamilyen támogatás megszerzésére?
    Köszönettel: Tamás

  186. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Győri László!

    Sajnos járműre nem lehet vissza nem térítendő támogatást igényelni. A Jeremie Mikrohitelt ajánlom Önnek.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  187. Forrás Centrum írta:

    Tisztzelt Lipták Lajos!

    Pellet gyártó gép és fa brikett gyártó gép vásárlására lehet támogatást igényelni. Kérem szíveskedjék megküldeni a projekt megvalósítási helyszínét az info@forrascentrum.hu címre.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  188. Forrás Centrum írta:

    Kedves Tamás!

    Konkrétan milyen eszközök és berendezések beszerzésére van szüksége a tevékenység megkezdéséhez?

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  189. Tamás írta:

    Tisztelt Beáta!
    A tevékenység megkezdéséhez szükségünk lenne 2 db számítógépre, 1 db multifunkciós készülékre (nyomtató, fénymásoló, fax, lapolvasó, telefon egyben), irodai eszközökre! Ezeken kívül tud-e Ön esetleg más lehetőséget ezen tevékenységhez kapcsolódó egyéb anyagi források elérésére?
    Üdvözlettel: Tamás

  190. Herics Kára írta:

    Tisztelt Cím!

    Optikai üzlet nyitásához, kezdő vállalkozóként lehet-e a vizsgáló eszközök beszerzésére pályázatot benyújtani. Önrész, a teljes beruházásnak 30 %-a rendelkezésre áll.
    Köszönöm: Klári

  191. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Tamás!

    Elvileg több pályázati lehetőség is van számítógép, multifunkciós készülék (nyomtató, fénymásoló, fax, lapolvasó, telefon egyben), de sok minden függ a megvalósítás helyszínétől.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  192. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Herics Klára!

    A megvalósítás helszínétől függ az, hogy tud-e erre pályázni.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  193. Czene Róbert írta:

    Fa kitermelöi válalkozást szeretnék nyitani de érdelödnék hogy milyen támogatást vagy pályázatot kapnák gépek vásárlásra.

  194. Tamás írta:

    Tisztelt Beáta!
    Pest megye, Gödöllő lenne a megvalósítási helyszín!
    Üdvözlettel: Tamás

  195. Fülöp Réka írta:

    Tisztelt cim!
    Érdeklödnék hogy fodrasz üzlet megnyításához szükséges befektetéshez (anyagkészlet,berendezés)lehet-e igényelni támogatást? A helység az adott, saját tulajdonú ingatlan Biatorbágyon(Pest megye)
    Üdv:Fülöp Réka

  196. anonym írta:

    Induló vállalkozás szeretne faipari termékeket gyártani amely jól eladható a piacon. Lehet-e gépbeszerzésre vissza nem térítendő támogatást igényelni??

  197. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Czene Róbert!

    A megvalósítás helyszínétől függ, hogy kaphat-e támogatást.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  198. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Tamás!

    Gödöllőn sajnos csak olyan cég pályázhat, amely rendelkezik legalább két teljes lezárt üzleti évvel.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  199. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Fülöp Réka!

    Sajnos Biatorbágyon csak olyan cég pályázhat, amely rendelkezik legalább két teljes, lezárt üzleti évvel.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  200. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt anonym!

    Elvi lehetőség van a pályázatra a kérdés csak azo, hogy hol lenne a megvalósítás.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  201. Klári írta:

    Kedves Beáta!
    Ma jött visza az info@forrascentum-os levelem, azzal, hogy nem jó a cím.
    Így a kérdésem a következő:
    Dabason szemészeti vizsgáló eszköz berendezés vásárlására kezdő vállakozóként lehet-e pályázni?

    Köszönöm: Klári

  202. Tamás írta:

    Tisztelt Beáta!
    2007.októberében alapított cégen keresztül lenne a megvalósítás! Ez sem elegendő?
    Köszönettel: Tamás

  203. Zoltán írta:

    Tisztelt Cím!

    Kézi autómosó beindításához létezik-e vissza nem térítendő támogatás?Terület és gépek vásárlásához.
    Bács megyében.

  204. Juhász G. írta:

    Tisztelt Cím!

    Nagyon érdekelne, hogy Jászberényben vagy Atkáron milyen pályázási lehetőségek vannak 2009-ben induló kft. esetén. Teherautót szeretnék vásárolni árúszállításra, ilyen témakörben van valamilyen lehetőség támogatás terén.

    Üdvözlettel

    JG

  205. Forrás Centrum írta:

    Kedves Klári!

    Sajnos nincs kezdő vállalkozók részére kiírt pályázat jelenleg, így Dabason sem lehet szemészeti vizsgáló eszköz berendezés vásárlására kezdő vállakozóként pályázni.

    Javaslom, hogy iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre és értesítjük, ha lesz pályázat.

    http://forrascentrum.hu/ingyenes-palyazatfigyeles.html

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  206. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Tamás!

    Van olyan település ahol elegendő. Kérem szíveskedjék megküldeni a projekt megvalósítási helyszínét az info@forrascentrum.hu címre.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  207. Forrás Centrum írta:

    Kedves Zoltán!

    Amennyiben van működő cége (legalább 1 éves), akkor lehet igényelni támogatást autómosó beindításához, jól megválasztott településen.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  208. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Juhász G.!

    Sajnos teherautó vásárlására nincs lehetőség pályázatból.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  209. ZO-TAO-ÖKO KFT MÉRTEN MARIANNA írta:

    2009-ben alapult meg a kft.Fő tev.kör.:környezetvédelem .Szeretnék gépeket és eszközöket vásárolni,amellyel munkalehetőéget biztosíthatnék mielöbb a munkanélküli réteg számára.
    Kezdő vállalkozásnak keresek megfelelő pályázati lehetőséget.
    Tisztelettel:
    Mérten Marianna

  210. Tóth Katalin írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    Érdeklődni szeretnék, hogy Borsod megyében induló kozmetikusi vállalkozáshoz
    van-e pályázati lehetőség
    eszközvásárlásra, berendezésekre.

    Tisztelettel: Tóth Katalin

  211. sogor andrás írta:

    szeretnék érdeklődni, hogy meglevő kft. -hez van e pályázat kibővítésre és gép vásárlásra + munka hely teremtés gépek pl.pizza sűtö, kenyér sütö kemencére és bérelt épület meg vételére.

  212. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Mérten Marianna!

    Az, hogy kezdő vállalkozóként igényelhet-e támogatást attól függ, hogy hol tervezi a projekt megvalósítását.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  213. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Tóth Katalin!

    Sajnos a megye nem elegendő, a konkrét településre lenne szükségem annak megítélésére, hogy tud-e pályázni.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  214. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Sogor András!

    Pizza-sütő, kenyér-sütő kemencére lehet pályázni jelenleg. Kérem szíveskedjék megküldeni a projekt megvalósítási helyszínét és a vállalkozása mérlegét az info@forrascentrum.hu címre.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  215. Snyehola Tiborné írta:

    Üdvözletem!

    Abban kérnék segítséget, hogy hol találok aktuális pályázatot falusi turizmus megvalósításához./Vendégház, lovas turisztikai létesítmények, horgásztó létesítésére/Baja külterületén lenne a létesítmény KID-re minősített területen kb30%-os készültségi fokban van az egész.

  216. Fülöp Cecília írta:

    Milyen támogatás kapható? Én Budaőrsön egy kutya-macska tenyésztéssel és eladással foglalkozó céget szeretnék alapítani, ezek tartásához szükséges kiegészítő eszközöket, ételeket is árusítunk. Az épület megvan.
    Várom válaszát.

  217. Veronika írta:

    Egészség megőrző sóterápiás szobát szeretnék nyitni.
    Ehhez lehet-e támogatást kérni.

  218. Farkas Tamás írta:

    Tiszteletem!

    Induló vállalkozásnál (bérmunkák ajánlása, közvetítése külföldről Mo.-ra) milyen lehetőségek vannak? Lehet-e a különböző rendszerek igen magas tagdíjának támogatására pályázni?
    Köszönöm!

  219. Tóth Miklós írta:

    Tisztelt Cím!

    Érdeklődnék pályázati lehetőségek iránt.Hajdú-Bihar megyében, Újlétai székhellyel (Hajdúhadházi kistérség)szeretnék erdészeti,mezőgazdasági vállalkozást indítani.Első körben területösszevonásra- felvásárlása szeretnék pályázni ha van rá lehetőség.Értelem szerűen az infrastruktúrát csak ezután lehetne kialakítani.Továbbiakban ennek irányában is érdeklődnék a lehetőségek iránt.
    Tisztelettel:
    Tóth Miklós

  220. Jenei Sándor írta:

    Tisztelt Hölgyem!
    2006 óta püspökladányi székhellyel Budapesten dolgozom villanyszerelő vállalkozóként több alkalmazottal.Gépek vásárlásával kapcsolatban szeretnék érdeklődni milyen pályázati lehetőségek vannak.
    Előre is köszönöm szíves tájékoztatását.
    Maradok Tisztelettel:
    Jenei Sándor

  221. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Snyehola Tiborné!

    Jelenleg nincs kiírás falusi turizmusra, de iratkozzan fel a hírlevelünkre és meg fogja kapni az aktuális információkat.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  222. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Fülöp Cecília!

    Pest megyében induló vállalkozásnak jelenleg nincs pályázati kiírás.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  223. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Veronika!

    A projekt megvalósítási helyszíne, valamint a cége gazdálkodási adatai határozza meg, hogy igényelhet-e támogatást.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  224. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Farkas Tamás!

    Sajnos tagdíjakra nem lehet pályázni. Esetleg weboldal kialakítására tud pályázni.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  225. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Tóth Miklós!

    Sajnos területösszevonásra- felvásárlása nem lehet támogatást igényelni.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  226. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Jenei Sándor!

    Sajnos Püspökladányból mikrovállalkozás nem pályázhat jelenleg.

    Üdvözlettel: Csókási Beáta

  227. Kovács Gergely írta:

    Szeretném megtudni, hogy milyen módon pályázhatok, ha egy internetes hírportált szeretnék létrehozni, amely kizárólag egy iparágra koncentrálna csak.

  228. Tóth Katalin írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    Az induló kozmetikusi vállalkozás Sátoraljaújhelyen lenne ez évben, miután befejeztem az iskolai tanulmányaimat, jelenleg iskolába járok.
    Válaszát előre is köszönöm.

    Tisztelettel: Tóth Katalin

  229. Németh Szilvia írta:

    Üdv!Érdekelne,hogy Kecskeméten induló vállalkozás támogatására lesz-e idén nyárig pályázat? Köszönöm a segítségüket.

  230. Kiss Balázs írta:

    Tiszteletem!
    Nagykállóban szeretnék komplett gumis, futómű, és gyorsszervizet nyitni teljesen új válalkozásként. Jelenleg munkanélküli vagyok.Gépekre ,eszközökre árukészletre, esetleg mühelyépitésre pályáznék .Érdekelne milyen lehetőségek vannak.Tisztelettel: Kiss

  231. Nagy Hajnalka írta:

    Tisztelt Csókási Beáta!

    Szentendrén, vagy Budapesten szeretnék kávézót nyitni. Saját önerő minimális van. Érdeklődnék, hogy milyen pályázati ill. finanszírozási lehetőség van erre, illetve létezik-e ilyen egyáltalán? Válaszát köszönve, tisztelettel: Nagy Hajnalka

  232. Kovács Viktória írta:

    Érdeklődni szeretnék milyen lehetőségek vannak magánóvoda és -bölcsöde alapítására a vidéki városokban. Válaszát előre is köszönöm: Kovács Viktória

  233. Szarkáné Bonnet Zsanett írta:

    Kozmetikus vagyok és az után érdeklődnék, hogy szeretném a kozmetikai tetováló tanfolyamot elvégezni, ehez szeretnék pályázatot találni.

    Köszönettel

  234. Fentősi Gábor írta:

    Magyarországon egyedülálló kütyü-webshop támogatásához, fejlesztéséhez szeretnék pénzre pályázni.
    Aki tud kérem segítsen!
    Köszönettel: Fentősi Gábor

  235. Szabó Katalin írta:

    Gyógytornászként kórházban dolgozom . Vállalkozást szeretnék inditani ,családiházban –kb 130 nm-es nagyságú szabad helyem van–gyógytorna esetlegesen ,masszázs és fitness ..Székesfehérváron .De mivel a házat jelzálog terheli ,banki kölcsönt nem kapok ..
    Köszönettel :
    Szabó Katalin

  236. Palik Anikó írta:

    Szeretnék érdeklődni hogy Budapesten mireli boltot szeretnék nyitni,fagyasztók vásárlására kaphatnék valamilyen támogatást?Júliusban 1 éve lesz hogy működik a kft.Köszönöm a válaszát.

  237. Deák Szilvia írta:

    Bács-Kiskun megyében tervezem falusi turizmus, táborozás (camping),lovas turizmus, természetgyógyászati kezelés, étkező vendéglátás komplex szolgáltatás elindítását.Volna ehhez pályázati és hitel lehetőség? Jelenleg csak terveim vannak, tőkével még nem rendelkezem, és olyan helyen szeretnék ingatlant vásárolni, ahol volna pályázati és hitel lehetőség. Cég vagy nonprofit szervezet létrehozását tervezem hozzá. Kezdő vállalkozás milyen hitelt kaphat ilyen esetben? Válaszát előre is köszönöm.

  238. K. József írta:

    Jelenleg egyéni vállalkozó vagyok. Tervezem kft alapítását melyhez forgóeszközre és telephely fejlesztésre kellene forrást igányelni. Békés megyében élek telephelyem a saját lakásomnál van, és nemzetközi fuvarozással lízingelt autóval és alvállalkozók-
    kal dolgozunk. Lehetséges-e ehhez kedvező hitelt esetleg támogatást kapni?
    Válaszát előre is köszönöm.
    Tisztelettel K.József

  239. Cserike írta:

    Érdeklődni szeretnék, hogy bölcsöde, gyermekmegőrző vagy családi napközi alapításához, nyitásához van-e jelenleg vissza nem térítendő támogatás?
    Válaszát előre is köszönöm.
    Tisztelettel
    Cs

  240. Walter írta:

    Hátrányos helyzetű kisközségi önkormányzat munkanélküli lakosságának foglalkoztatására, községrendezési-, fejlesztési
    feladatokkal foglalkozó egyszemélyes kft-t alapítana, amely ezen feladatokat akár kistérségi szinten is felvállalná.Érdekelne ehhez akár az önkormányzat, akár a kft számára van-e gépbeszerzéshez és/vagy foglalkoztatáshoz pályázati/projektindítási lehetőség.Tisztelettel:W

  241. N.Erzsébet írta:

    Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, hátrányos helyzetű faluban szeretnénk először pékséget, majd ezt fejlesztve további tevékenységeket megteremteni. Szinte csak munkanélküliek vannak a környéken, foglalkoztatást is tudnánk biztosítani. Milyen módon és hol lehetne pályázni, milyen dolgok szükségesek az elinduláshoz. Válaszát előre is köszönöm.

  242. K.Edit írta:

    Kedves Beáta.
    Vállalkozó szeretnék lenni, többféle tevékenységi körben gondolkodom. Milyen lehetőségek vannak meglévő telephely vásárlása, új gépek beszerzése (pl. gumiabroncs-szerelő, javító ),munkaerő alkalmazása esetén. Válaszát várom és előre is köszönöm!

  243. Tibor írta:

    Tisztelt uram / hölgyem.
    Mint jelenlegi munkanélküli kaptam egy álláslehetőséget egy biztosító társaságnál,ahol mint vállalkozót foglalkoztatnának.
    Az után érdeklődöm,hogy mint jelenlegi munkanélküli és majdani kezdő vállalkozó milyen támogatást tudok igényelni,ill. milyen támogatásra,támogatásokra vagyok jogosult.
    Segítségüket előre is köszönöm.
    Tisztelettel.

  244. Enci írta:

    Tisztelt Hölgyem/Uram!

    Már 2008. November óta munkanélküli vagyok. Sajnos 3 gyerek mellett nem vesznek fel dolgozni sehova. Szeretnék egy webáruházat nyitni,gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékeket és készülékeket szeretnék árusítani. A kérdésem az lenne, hogy ilyenre igényelhetnék-e valami támogatást? Várom válaszát.
    Köszönöm.

  245. Anikó írta:

    Tisztelt Hölgyem/Uram! 2008 .November óta munkanélküli vagyok sajnos. 3 gyermekem mellett nem alkalmaznak sehol,szinte lerakják a telefont.Szeretnék egy sportegyesülettel együtt egy kondi-fittnes termet nyitni.Kérdésem az lenne,hogy ilyenre lehet pályázni illetve támogatást igényelni. Várom válaszát,amit előre is köszönök.

  246. Szilvi írta:

    Én is csatlakoznék Cserike kérdésehez. Vissza nem térítendő támogatást lehet-e igényelni játszóház, családi napközi vagy gyermekmegőrzésre?

  247. Márkó Melinda írta:

    Tisztelt Uram/Hölgyem!

    Szeretnénk egy Bölcsődét nyitni és meg szeretném kérdezni milyen pályázati lehetőségek vannak ezzel kapcsolatban.Segítségüket előre is köszönöm.

  248. Héjjas Tibor írta:

    Most bejegyzett Kft további finanszírozásához ,van-e valamilyen vissza nem térítendő támogatás, vagy valamilyen pályázat. Köszönettel.

  249. Tibor2 írta:

    Tisztelt Hölgyem/Uram!Szeretnék egy vendéglátó egységet nyitni vidéken.Az lenne a kérdésem, hogy ilyen tevékenységi körben lehet-e pályázni vagy bármilyen támogatást igényelni induló vállalkozásra? Válaszát előre is köszönöm.

  250. Gizella írta:

    Tisztelt Hölgyem/ Uram!
    Szeretnék takarító vállalkozásba kezdeni. Kérdésem az lenne, hogy ilyen tevékenységi körben lehet-e pályázni bármilyen támogatást igényelni.
    Segítségüket köszönöm.

  251. Heni írta:

    Azt szeretném kérdezni,hogy olyat hallottam ha valaki első vállalkozásához az államtól kap támogatást.Mi most egy kis zöldséges üzletbe gondolkozunk. Erre kapnánk-e támogatást.

  252. Nagy Anita Noémi írta:

    Érdeklődni szeretnék pályázati lehetőségekről.
    Párom jelenleg munkanélküli, nemrég végzett a munkaügyi központ által szervezett szakmai OKJ-s átképzésben, és bútorasztalos képesítést szerzett. Mivel nagyon nehéz elhelyezkednie, ezért egyéni vállalkozást szeretne indítani Vecsésen. Kérdésem, hogy milyen lehetőségei vannak támogatáshoz jutni. Köszönettel: Nagy Anita

  253. Molrné Anita írta:

    Kedves Beáta!
    Érdeklődnék, hogy első vállalkozás pl:zöldség-gyümölcs, büfé vagy mini ábc beindításához igényelhető-e támogatás, ha igen - milyen feltételekkel? Térség:Veszprém és környéke.
    Köszönettel: Molnárné Anita

  254. Páli Anita írta:

    Kedves Beáta!
    Érdeklődnék, hogy Kft. vagy Egyéni vállalkozónak milyen pályázati lehetőségei vannak pl: napkollektor gyártás illetve hulladék újrahasznosítás /PAPÍR, MŰANYAG stb./ bármi érdekel!
    Köszönettel: Páli Anita

  255. Gesztesy Imréné írta:

    Szeretnék érdeklödni,hogy teázó kávézó sport és kreativ /terepasztalos játék/club megnyitásához szükséges üzleti ingatlan és forgóeszköz megvásárlásához milyen pályázatok vannak.

  256. Tóth Lajosné írta:

    Szeretnék érdeklődni, hogy most kezdenék szarvasmarha tartásba
    Kaphatok valami támogatást indulónak?
    Van esetleg valami pályázati lehetőség?

  257. Seprenyi Mária írta:

    A honlapon megtalálható, nem egészen 2 éve működő mikróvállalkozás a jelenlegi nehéz helyzetben kaphat-e vissza nem téritendő támogatást?
    A már megvásárolt kis teherautóra visszamenőleg igényelhető-e ilyen támogatás?
    Köszönöm válaszukat.

  258. Scher Csaba írta:

    Érdeklődnék hogy nem lenne egy közvetlen kapcsolat ahol ketten tudnánk e-mailezni??
    Ha ez megoldhato akkor kérem h a saját email cimemre irjon!!
    Köszönöm!!

  259. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Scher Csaba!
    A Forrás Centrum Kft. e-mail címe: info@forrascentrum.hu.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  260. Báránkó József írta:

    Üdvözlöm!
    Kezdô válalkozóként szeretnék, gumi és autószerelô mûhelyt nyitni.A kérdésem milyen pályazati lehetôségeim lennének, ill visszanemtérítendô juttatások berendezések vásárlásához. Tisztelettel:
    B.József

  261. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Báránkó József!
    Sajnos jelenleg csak működő cégek részére van pályázati kiírás.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  262. Baranyiné Balog Márta írta:

    Üdvözlöm!
    Ózdon szeretnék egy fabrikett
    gyártó üzemet. Kezdő vállalkozásom van, érdeklődöm, hogy visszanemtérintendő támogatást kapok-e.Milyen feltételek mellett kérhetem.
    Köszönettel:Baranyiné Balog Márta

  263. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Baranyiné Balog Márta!
    Sajnos kezdő vállalkozás részére nincs jelenleg pályázati kiírás.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  264. Holczhakker Tamás írta:

    szép napot, szeretnék érdeklödni kezdő válalkozás pelletálo gépekre igényelhet visszanemtéritendö támogatást ? válaszát elöre is köszönöm.

  265. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Holczhakker Tamás!
    Amennyiben Társasága megfelel a pályázati feltételeknek, akkor tud.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  266. Józsa László írta:

    Üdvözlöm!Egy új vállalkozást szeretnénk inditani a lakóvárosunkban.Egy pizzériáról lenne szó,de semilyen tökénk nincs.Van valami esély arra hogy ez a vállalkozás létre jöjjön?Hitel nem jöhet szóba.Van valamilyen pályázat ami segitenne nekünk ebben?

  267. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Józsa László!
    Tőke nélkül veszélyes vállalkozást indítani.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  268. Vincze Zoltán írta:

    Jó napot!

    Érdeklődnék egy új vállalkozást szeretnék indítani, egy szalma brikettállással foglalkoznék, helység, szalma megvan, csak anyagi tőkém nincs a gépekre. Valami lehetőséget keresek!?

    Előre is köszönöm.

  269. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Vincze Zoltán!
    Tőke nélkül egy ilyen vállalkozást lehetetlen elindítani.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  270. Tóth Richárd írta:

    Jó napot!
    Mozgó büfé vállalkozást szeretnék beindítani!
    Érdeklődnék,hogy milyen támogatási,illetve hitel igénylési lehetőségeim vannak!?
    Válaszát előre is köszönöm
    Üdvözlettel: Tóth Richárd

  271. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Tóth Richárd!
    Ha már van működő vállalkozása, akkor tud pályázni.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  272. RÉVÉSZ MIKLÓSNÉ írta:

    Tisztelt Uram Hőlgyem
    Meglévő vállalkozásom fenntatásához/tőrleztés vásárlás
    milyen hitelt tudék felvenni amit 2 év mula kellene elkezdeni tőrleszteni 3-rom családnak adok munkát függönybolt-
    Üdvőzéette: Révész Miklósné

  273. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt RÉVÉSZ MIKLÓSNÉ!
    Vállalkozás fenntartásához nincs hitelkonstrukció.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  274. Papp Zsolt írta:

    szeretnék egy olyan vállalkozást nyitni amivel segíteném a válságban nehezen megélni tudó embereket.Nincs meg az induláshoz szükséges tőkém ,ehhez kérném a segítségüket

  275. Kovács Tibor írta:

    Tisztelt Uram, Hölgyem
    Új üzlethelység (büfé) építéséhez,beinditásához lehetne visszanemtéritendö unios támogatást igényelni?

  276. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Papp Zsolt!
    Sajnos ehhez nem tudunk segítséget nyújtani.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  277. Kuby Enikő írta:

    Tisztelt Forráscentrum Munkatársak,

    Kérem, adják meg az induló vállalkozások részére elérhető pályazati lehetőségeket (a cég 2009. novemberi alapítású) Szentendre, ill. Debrecem térségre, egészséges édesség forgalmazás témában.

    Köszönöm,

    Üdvözlettel,

    Kuby Enikő

  278. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Kuby Enikő!
    Sajnos már lezárult ez a pályázati lehetőség.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  279. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Kovács Tibor!
    Amennyiben van már működő vállalkozása, akkor lehet.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  280. Kakuk Csaba írta:

    Tisztelt Forrás centrum!
    Érdeklődnék hogy sporthorgásztó létesítésére, fejlesztésére valamiféle támogatás létezik-e, a gazdasági társaságot erre a célra most alapítottam, a tó val kapcsolatos munkálatokat az idei év eleén szeretném elkezdeni.

  281. Csontos Imre írta:

    Üdvözlöm.
    Érdeklődnék, hogy autómosó létesítéséhez lehet-e kapni valamilyen támogatást.
    Két család megélhetését biztosítaná.

  282. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Kakuk Csaba!
    Horgásztó létrehozására nincs jelenleg pályázat.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  283. Horváth Mátyás írta:

    Tisztelt hölgyem/uram!
    Azután szeretnék érdeklődni,hogy mozgó büfé létesítéséhez milyen támogatást lehet igényelni?

    Segítségüket előre is köszönöm.
    Üdv.Horváth Mátyás

  284. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Csontos Imre!
    Igen az eszközbeszerzési pályázat keretében lehet támogatást igényelni.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  285. Szilágyi Zsanett írta:

    Tisztelt hölgyem /uram !

    érdeklődni szeretnék , hogy fiatal korosztály részére több funkciós részekkel szórakozóhelyet szeretnék létesíteni ,hogy erre lehet e támogatást igényelni ?

    Válaszukat előre is köszönöm !

  286. mari írta:

    Tisztelt Asszonyom/Uram!

    2009. februárjától elveszítettem a munkahelyemet októberben a férjem is állás nélküli lett. Mivel az elhelyezkedés kilátástalan volt, májusban alapítottunk egy Bt. társaságot. Szociálpedagógus diplomám van és évek óta rendszeresen vállaltam rendezvényeken (pld:falunapokon) játszóház szervezést. Költség nélküli tevékenység volt, ingyen dolgoztam hiszen volt egy főállásom is. Aztán amikor az megszűnt gondolkodtam, hogy olyan vállalkozásba fogok amihez értek. A nyáron sikerült is nagyobb vállalatok rendezvényein már pénzért, számlával dolgoznom. Arcfestés, csuhé, raffia. Mivel nekem csak a “tehetségem” és a diplomám van meg, amivel nem tudok teljeskörű vállalkozást végezni. A játszóházvezető tanfolyam, “papír” ára 150000 Ft, amit lehet hogy sokan kevésnek tartanak de sajnos én még részletben sem tudom kifizetni. Kérhetek-e erre valamilyen támogatást? A szakképzési hozzájárulás terhét sem értem teljesen, meg akkor is ki kell fizetnem valahogy. A munkaügyi központban azt mondták erre semmi lehetőségem nincs, mivel nem egyéni vállalkozásba fogtam, de egyéni vállalkozóként meg kevés volt a tevékenységhez a diploma. Megőrülök a tanfolyamok áraitól, holott évek óta dolgozom pld. csuhéval a magam és a gyerekek örömére, eladásra soha nem készítek tárgyakat.
    Milyen pályázatot érdemes figyelnem? Válaszát megköszönve
    Mária

  287. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Horváth Mátyás!
    Az eszközbeszerzési pályázat keretében lehet támogatást igényelni.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  288. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Szilágyi Zsanett!
    Az eszközbeszerzési pályázat keretében lehet támogatást igényelni.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  289. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Mari!
    Sajnos nincs ilyen pályázat
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  290. drahoslászló írta:

    Én azután érdeklödnék most alakitok kft vendéglátáshoz,milyen seggitséget kaphatok.Válaszát mielöb várom köszönöm.

  291. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt drahoslászló!
    Induló vállalkozások részére nincs pályázati lehetőség.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  292. Harangi László írta:

    most alapítok egy Kft.-ét a főprofilja épitőipari munkák lesznek lakás felújjitások stb…
    érdeklődni szeretnék milyen támogatásokat illetve pályázatokat tudnék igénybe venni

    elöre is köszönöm az információkat

  293. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Harangi László!
    Újonnan induló vállaklozásoknak sajnos nincs kiírva pályázati lehetőség.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  294. Kecskés gyula írta:

    Tetováló studio nyitásához milyen támogatást tudnék igénybe venni? Mik a feltételek? A választ előrre is köszönöm.

  295. KISS ANIKÓ írta:

    Kistérségi pékség megvalósítását elősegítő pályázatok érdekelnének.Segítségüket előre is köszönöm.

  296. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Kecskés gyula!
    Ez nagyon kevés információ ahhoz, hogy segíteni tudjunk.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  297. ani25 írta:

    Húsbolt berendezéséhez keresnék pályázatot.Van-e rá lehetőség?

  298. győri alina írta:

    Tisztelt Hölgyem.

    Új vállalkozóként szeretnék kozmetikát nyitni és érdekelődnék, hogy van e lehetőségem vissza nem térítendő hitel pályázására ha pl gépekre, berendezésre szerném fordítani az összeget.

  299. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt ani25!
    Sajnos gépjárművek beszerzésére nincs lehetőség.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  300. Anikó74 írta:

    Üdv.Szeretnénk a párommal,egy kezdő vállakozást,amire kéne nekünk EU.támogatás,hól tudunk hozzá jutni egy olyan társulathoz aki segit?
    Munkahelyeket teremtenénk az embereknek,és hozzá járulnánk az ország tisztaságához.

  301. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Anikó74!
    Sajnos induló vállalkozások számára nincs jelenleg konstrukció.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  302. MEZEI JÓZSEF írta:

    Tisztelettel Csókási Beátának. Mezei József vagyok 1983-ban végeztem mint húsfeldolgozóként,eztkövetően szakács képesítést szereztem,bolti eladóként dolgoztam évekig.Azt szeretném tudni van-e esélyem az önök pályázatain,ha mozgó elárusító helyet(autót)szeretnék de nincsen rá pénzem? Tisztelettel MEZEI JÓZSEF (06 30 232 5645)

  303. Éva006 írta:

    Szeretnék egy egészségmegörzö és vitalizáló centrumot létrehozni kezdö vállalkozóként.Gépvásárlásra van e valamilyen pályázati lehetöség,öneröböl nem tudom megoldani a beszerzést.

  304. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Éva006!
    Kezdő vállalkozások részére sajnos most nincs pályázati lehetőség.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  305. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt MEZEI JÓZSEF!
    Pénz nélkül nem érdemes pályázni, mert utófinanszírozás van.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  306. Fódi lászló írta:

    a Bakony lábánál van 3 szőlőnk itt
    szeretnék megvalósítani 3 szállás felújítását és falusi vendéglátással szeretnék foglalkozni itt. Egy fácán neveldét mellé mellyel a vadászturizmussal szeretnék probálkozni persze emelet földműveléssel is foglalkoznék mint kezdő vállalkozó vajón erre van-e valamilyen pályázati lehetőség.

  307. Bartha Lajos írta:

    Magánszálláshely működtetéséhez
    vásárolnánk Balatonfelvidéken ingatlant,mely ingatlanban fiatalok részére szervezett komolyzenei tábort szeretnénk működtetni. Van-e ilyen célra támogatás?

  308. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Fódi László! Kezdő vállalkozások részére a Jeremie-mikrohitelt tudom ajánlani.
    Tisztelettel: Forrás centrum kft

  309. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Bartha Lajos! Sajnos ingatlan vásárlásra nincsen, csak ingatlan felújításra van pályázat. Ugyanakkor ajánlom figyelmébe a Jeremie Mikrohitelt. Tisztelettel: Forrás Centrum kft.,

  310. Veréb Zsolt írta:

    Horgásztó építéséhez szeretnék érdeklődni, van e lehetőség pályázati úton támogatásra szert tenni. Üdv

  311. Csúri Angéla írta:

    csúri angéla :érdeklödni szeretnék hogy kezdö válalkozásomhoz milyen pályázati lehetöség van vagy támogatás tej bárat szertnék nyitni de sajnos nincs elegendö pénzem cshugibogi@freemail.hu cimre várom a választ

  312. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Veréb Zsolt!
    Sajnos horgásztó építésére nincs jelenleg pályázat.
    Üdvözlettel: Forrás centrum kft.

  313. Szoboszlai Richárd írta:

    Jó napot! Érdeklödni szeretnék,hogy én Szeretnék egy vállalkozást ellinditani,de sajnos nincs meg a megfelelö tökém hozzá.A vállalkozásom célja,hogy egyedi autokat épitenénk,elérhetö áron.Ez azt jelenti hogy egy átlag ember is megengetheti magának a luxus autót,és nem csak a tehetösek.Ugy számoltam beindulás után 1 év után,meg tanulokat is tudnék fogadni,mert ez egy új szakma,ahol ezt nem tanitják.A kérdésem az lenne,hogy létezik e olyan pályázatt,amivel ezt megtudom valositani!Vállaszát elöre is kösszönöm!

  314. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Csúri Angéla,
    Sajnos induló vállalkozások részére nincs jelenleg pályázat.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  315. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Szoboszlai Richárd! Egy ilyen vállalkozás elindításához nagyon sok tőke kell, továbbá egy pályázati projekt megvalósításához is sok tőke kell. Javaslom, hogy keressen először befektetőket.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  316. Butella László írta:

    Tisztelt hölgyem/uram!

    Szeretnék vagy számítástechnikai nagykert nyitni, vagy valamilyen gyorséttermet(nem mcdonalds)ehhez kellene nekem valmilyen pályázati lehetőség!

  317. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Butella László!

    A vállalkozáshoz kereskedelmi végzettség/üzletvezetői végzettség kell vagy egy ilyen végzettséggel rendelkező alkalmazottat kell felvennie.

    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  318. aniko73 írta:

    Érdeklődni szeretnék !,horgásztó megvételére és haltelepítésre lehetne-e pályázatot beadni,vagy régebbi épület felújítására amit panziónak lehetne üzemeltetni. van -e ilyen pályázat és mikor meddig ,és hova lehet leadni?kérem eamil címemre írjon ha lehet.köszönettel

  319. zsanett írta:

    Szeretnék érdeklődni,hogy most induló alternativ gyogymodokkal foglalkozo egeszsegcentrum nyitásához van-e lehetőség vissza nem téritendo támogatásra?PL:eszközök ,berendezés.Koszonettel

  320. Kárpáti Zsuzsanna írta:

    Érdeklődni szeretnék, hogy gyes után szeretnék magánvállalkozásba fogni, büfé kocsi üzemeltetés. Ehhez kaphatok-e vissza nem térítendő hitelt, és mennyi tőkével kell rendelkeznem. Másik kérdésem, hogy anyósom 1 éve munkanélküli, Ő jogosult-e valamilyen vissza nem térítendő hitelre ha közösen csinálnánk, vagy ha Ő is vállalkozást indítana?

    Köszönettel:
    Kárpáti Zsuzsnna

  321. Forrás Centrum írta:

    Kedves Kárpáti Zsuzsanna! Sajnos kezdő vállalkozások számára jelenleg nincs ilyen jellegű pályázat!
    Üdvözlettel: Forrás centrum Kft.

  322. Forrás Centrum írta:

    Kedves Zsanett! Sajnos induló vállalkozásoknak jelenleg nincs ilyen jellegű pályázat! Tisztelettel Forrás centrum kft!

  323. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt aniko73! Sajnos jelenleg ingatlan vásárlására nincs pályázat, de épület felújításra igen! Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot! Tisztelettel: Forrás centrum kft.

  324. H.Attila írta:

    Üdvözlöm!
    Érdeklődnék!1-2 héten belül elindul vállalkozásom amely felemésztette a magántőkém,de nagyon jó lehetőséget kaptunk Angliából kizárólagos joggal történő termék Importálására.Majd itthon nagykereskedelem szinten az egész országban értékesítésre,webshopal is.Angol importhoz keresek anyagi lehetőséget,pályázat mi jöhetne szóba.
    Köszönettel:H.Attila

  325. Forrás Centrum írta:

    Kedves H. Attila! Amennyiben rendelkezik ingatlan fedezettel, akkor a Jeremie Mikrohitel program keretében igényelhet hitelt a projekt megvalósítására.
    Tisztelettel: Forrás Centrum Kft.

  326. Sebestyén Zoltánné írta:

    Érdeklődni szeretnék ,hogy milyen lehetőségem van ha vállalkozást szeretnék indítani.Masszázs és szolárium.Jelenleg gyesen vagyok,de szeretném már minél előbb kezdeni.Sajnos nincs tőkém.Van valamilyen hitel lehetőségem.

  327. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Sebestyén Zoltánné, sajnos jelenleg kezdő vállalkozások számára nincs pályázat. De szeretném figyelmébe ajánlani a Jeremie-mikrohitel programot, ahol kedvező feltételek mellett juthat hitelhez.
    Tisztelettel Forrás Centrum kft.

  328. B.Zsolt írta:

    Érdeklődni szeretnék,hogy milyen lehetőségem van arra,ha egy egyéni vállalkozást szeretnék alapítani,és egy boltot kibérelni? már mint milyen támogatást tudnék kapni?

  329. Csilla írta:

    Tisztelt Hölgyem/Uram!

    Érdeklődni szeretnék, hogy fél éve dolgozom kozmetikusként Kókán (Pest megye),egy családtag cégénél vagyok bejelentve mint alkalmazott,és bérlem a kozmetikai helyiséget(a meglévő felszerelés saját).Az érdekelne, hogy lehetséges-e pályázaton gépeket venni a fejlesztéshez, és ha igen akkor hol tudok utána nézni és mik a feltételek.
    Előre köszönöm válaszukat.

  330. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Csilla,
    Kérem szíveskedjék a vállalkozás utolsó lezárt évi mérlegét átküldeni az info@forrascentrum.hu címre, hogy beminősíthessük.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  331. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt B. Zsolt! Jelenleg kezdő vállalkozások részére, nincs ilyen jellegű pályázat. Tisztelettel: Forrás Centrum kft.

  332. Dombai Csaba írta:

    Tisztelt Hölgyem/Uram!
    Vállalkozást szeretnék indítani erdészeti célon!Érdeklődni szeretnék ,hogy milyen lehetőségeim lehetnek a jövőre nézve?Van-e lehetőségem pályázatot beadni gép vásárlásra?

  333. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Dombai Csaba!
    Sajnos jelenleg induló cégek részére nincs kiírva pályázat.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  334. Dobosi István írta:

    Üdvözlöm!
    Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy milyen lehetőség van építőipari gépek beszerzésének pályázatára? most induló Kft-nél!

  335. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Dobosi István! Sajnos jelenleg induló cégek részére nincs kiírva pályázat.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  336. winkler lászló írta:

    Üdvözlöm Uram!
    Az lenne a kérdésem hogy, van eggy tavam 3ha.gyepen 1 nagy tó és két nevelő tó.Vízügyi engedélye van,az áramot is oda vittük hal is van benne! Szeretném tovább fejleszteni. lessz e idén támogatás és milyen tevékenységre!Uram legyen szives választ adni, mert már sok helyre írtam senki nem válaszolt!Előre is köszönöm!

  337. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Winkler László!
    Sajnos halastavak fejlesztésére nincs jelenleg pályázat.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  338. ordogasszony írta:

    T.Uram!

    Az ismerősömnek szeretnék segíteni és mivel sok beteg fiatal húszon évesek vannak,akik fogyatékkal élnek. Az ismerősömnek is fogyatékkal élnek a gyerekei vannak akik ilyen helyzetben vannak segítség abból állna olyan munka lehetőségeknek a megteremtése ami családias és mégis önállóan tudnának dolgozni! Megkapná-e az induló családias vállalkozáshoz hogy a fogyatékkal és beteg gyermekeit tudja taníttatni szakmára és foglalkoztatni mint munkaerő dolgozni akarókat így nincsenek kitéve rossz akaróknak akik kihasználnak ezeket a fiatalokat és tudnának korabeli hasonló fiatalokat is foglalkoztatni. Ingatlanja van csak nem tud merre elindulni vajon kapna segítséget és mi-mik a feltételek? Nagyon megköszönöm ,ha válaszra méltat esetleg segítene tájékoztatni mit tehet hova menjen hol merre intézkedjen.Előre is köszönjük!

  339. gyenizse margit írta:

    Kérem szives segítségét, hogy pályázatot találjunk Bács Kiskun megyei faluban kisbolt üzemeltetésével foglalkozó ismerősöm részére. Fejlesztés, bővítés érdekelné. Raktárat szeretne építeni. Köszönettel.

  340. R. Renáta írta:

    Jelenleg gyesen lévő kismama vagyok.Élelmiszer boltot szeretnék nyitni egy hevesi faluba.Mire lehetne pályáznom?Előre is köszönöm

  341. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Gyenizse Margit!
    Kérem szíveskedjék megküldeni az info@forrascentrum.hu címre a Társaság utolsó évi lezárt mérlegét, hogy beminősíthessük a céget.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  342. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Ordogasszony,
    Sajnos induló vállalkozások részére nincs pályázati lehetőség.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  343. Norbi írta:

    T. Cím!

    Érdeklődni szeretnék milyen lehetőségek vannak most induló nagykereskedelmi exportcég támogatásának biztosításáról.

    Segítségüket előre is megköszönöm!

    Tisztelettel

    S. Norbert

  344. Forrás Centrum írta:

    Kedves Renáta! Sajnos kezdő vállalkozások számára, jelenleg nincs ilyen pályázat. Tisztelettel: Forrás Centrum Kft.

  345. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Norbi! Sajnos most induló vállalkozások részére, nincs jelenleg pályázati lehetőség. Tisztelettel. Forrás Centrum Kft.

  346. Kerekes János írta:

    T.Cím!
    Cégünk egy idén létrejövő KFT.
    Egy magyarországon még ismeretlen ,de külföldön már több éve használt,gazdaságos és költségkímélő fűtésrendszer kizárólagos forgalmazását kapta meg. Mind a termék megismertetéséhez ,mind a gyártásával kapcsolatos (gépek ,telep) pályázatok lehetőségei érdekelnének.

  347. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Kerekes János! Kezdő vállalkozások részére, sajnos nincs pályázati lehetőség.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  348. Csizmadia András írta:

    Jó napot! Szeretnék egy környezetbarát mobil autómosó válalkozást indítani magyar technológiával. Kaphatok erre támogatást?

  349. Lorinc írta:

    Jo napot!! Szeretnek erdeklodni, hogy egy mar meglevo hazbol szeretnek panziot nyitani, mas szoval azt felujitani!! Ez a haz varos szinten talalhato utmelett ugymond fout melett, ez mennyire befolyasol? Halottam hogy vannak az ijen hatranyok hogy Extravilan meg Intravilan? Halas lennek ha tudnanak nekem ezekre a feltetelekre valaszolni!. Koszonom Elore is

  350. Lorinc írta:

    Elnezest azt elfelejtettem hozzateni hogy ez egy csaladi valallkozas lenne amelyben 4 fos szemely lenne alkalmazva pontosabban a csaladbol! Mellekesen azt szeretnem hozza csatolni hogy 3 an a csaladbol kulfoldon vedeglato iparban vagyunk elhejeszkedve,tehat mar nagyreszt van tudomasunk az egeszrol. Koszonom megertesuket es faradsagukat a valaszra!

  351. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Csizmadia András!
    Amennyiben rendelkezik ingatlan fedezettel, akkor a Jeremie Mikrohitel program keretében igényelhet hitelt.
    Tisztelettel: Forrás Centrum Kft.

  352. Anikó írta:

    Családi vállalkozásban cukrászdát szeretnénk nyitni, ahol mi készítenénk és árulnánk is a süteményeket. Milyen lehetőségeink vannak gépek bérlésére/lízingelésére, ill.egyéb pályázható támogatásokra?

    Köszönettel
    Anikó

  353. Forrás Centrum írta:

    Kedves Anikó! Kezdő vállalkozások részére sajnos most nincs pályázati lehetőség- Amennyiben rendelkezik ingatlan fedezettel, akkor a Jeremie Mikrohitel program keretében igényelhet hitelt.

  354. gyuri írta:

    Van egy 3 éves kft, amit nemrég vettem és szeretnék pályázni Gépekre, szerszámokra az épitőiparban, vagy egy irodára amit akár fel is épitenék.
    Előre is köszönöm és mihamarabbi választ várom.

  355. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Gyuri,
    Kérem szíveskedjék átküldeni a Társaság utolsó két lezárt évi mérlegét az info@forrascentrum.hu címre. Ezt követően tudjuk megmondani, hogy tud-e pályázni.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  356. lakatos barnabás írta:

    tisztelt forrás centrum kft.
    szeretnék egy kis húsboltot beinditani.kaphatok erre támogatást én megyit.kőszőnettel lakatos barnabás.

  357. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Lakatos Barnabás! A Jeremie-mikrohitel program önnek a legmegfelelőbb. Tisztelettel: Forrás Centrum Kft.

  358. Takerzs írta:

    Szeretnék egy vállalkozást elindítani. Nincs kezdőtőkém.
    Vn-e olyan vissza nem térítendő támogatás, amelyet igénybe tudnék venni?

  359. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Takerzs! Jelenleg nincs ilyen jellegű támogatás! Tisztelettel: Forrás Centrum Kft!

  360. Füleki Hajnalka írta:

    Tisztelt Cím!Májusban gyereknapot szeretnék szervezni a Körösi úti horgásztavon Kiskunfélegyházán. Csak anyagilag a tóból nem tudnánk fedezni 100%osan, ezért szeretnék valami segítséget kérni.Hol tudnék segítséget kapni? Az ok,amiért akarom megvalósítani, hogy tavaly vinni akartam húgomat gyereknapra. Több mint ezer ft lett volna csak a belépő.És tudom, hogy sokan állnak úgy,h.anyagilag ezt nem tudják megfizetni.Ezért szeretnék egy ingyenes gyereknapot szervezni, hisz a gyerekek megérdemlik, hogy ez a nap róluk szóljon!
    Várom válaszát!

  361. Füleki Hajnalka írta:

    Tisztelt Cím!Másik kérdésem, a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban. Nem-e lehetne megoldani,h. szelektív hulladékgyűjtőket kihelyezni a horgásztóra?

    Válaszát köszönöm!

  362. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Füleki Hajnalka,
    Sajnos ilyen jellegű rendezvények támogatására nincs jelenleg pályázat.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  363. andrea írta:

    Szeretnék egy üzletet elindítani de nincs semmi tőkém.
    Régóta dolgozom az üzletben.
    Lehet valami lehetőségem rá hogy esetleg eltudnám én indítani.

  364. Illyés Gábor írta:

    Tisztelt Hölgyem/Uram!

    Gazdasági társaság alapítása előtt állunk. B-A-Z megyében hulladékgazdálkodással (a szétválogatástól - a feldolgozásig, újrahasznosításra előkészítés)szeretnénk foglalkozni, ahol kb 200-230 fő foglalkoztatása valósulna meg. Az előzetes felméréseink alapján ( területvásárlás, infrastruktúra kialakítása,szükséges épület megépítése, eszközbeszerzés,üzem elindítása, kezdeti üzemeltetéshez kb. 370.000.000 Ft támogatásra lenne szükség. Azt szeretném önöktől megtudni, hogy milyen támogatási formákat tudnánk igénybevenni a beruházás megvalósításához.

  365. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt andrea!
    A Jeremie Mikrohitelt ajánlom a figyelmébe. Ingatlanfedezet mellett viszonylag kedvező kamattal lehet igényelni.

  366. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Illyés Gábor,
    Sajnos induló vállalkozás részére jelenleg nincs kiírva pályázat.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  367. Seprenyi Irén írta:

    Tisztelt Cím!

    Egy viszonylag jól müködő vegyesboltot szeretnék üzemeltetni. Először bérelni, utána megvásárolni. Kezdő tőkém nincs, csak egy tehermentes lakásom. Milyen támogatásokat lehet erre igényelni hogy eltudjak indulni.

    Köszönettel

    Seprenyi

  368. Forrás Centrum írta:

    Kedves Seprenyi Irén! A Jeremie Mikrohitelt ajánlom a figyelmébe. Ingatlanfedezet mellett viszonylag kedvező kamattal lehet igényelni.
    Tisztelettel: Forrás Centrum Kft!

  369. Melis Ildiko írta:

    Szép Napot! A tanácsára lenne szükségem.Gondolkodom egy kis ABC meg nyitásán,vagy egy kis pék bolton.Tőkém nincsen de van egy tehermentes saját házam,és most végzem éppen az élelmiszer eladói tanfolyamot.Nem tudom kell-e a bolt vezetői képesítés ehez a kis vállalkozáshoz? Vagy csak elég az eladói képesítés? Hitelt úgy gondoltam a kis házamra vennék fel,de ha tudna adni tanácsot,hogy van-e más meg oldás a kezdéshez azt nagyon meg köszönném.Egyébként regisztrált munka nélküli vagyok.
    Válaszát és tanácsát előre is köszönöm.
    Melis Ildikó

  370. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Melis Ildikó!
    A Jeremie Mikrohitelt ajánlom a figyelmébe. Ingatlanfedezet mellett viszonylag kedvező kamattal lehet igényelni.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  371. Molnr János írta:

    Jó napot/estét! Baranya megyében szeretnék vállalkozást indítani, asztalos és fűrészáru gyártásával foglalkoznék!!Ehhez szeretnék információt kérni ,hogy milyen lehetőségem lenne támogatásra,hitelre vagy valamilyen vissza nem térítendő pályázatra!
    Válaszát előre is köszönöm!!
    Tisztelettel:Molnár János

  372. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Molnr János!
    Amennyiben rendelkezik ingatlanfedezettel, akkor a Jeremie Mikrohitelt tudom ajánlani.
    Tisztelettel. Forrás Centrum Kft!

  373. Nagy Noémi írta:

    Azt szeretném kérdezni, hogy 1 hónapja alakult Kft. 40-50 főt szeretne alkalmazni, de a megrendelő csak 60 napra fizet. Kaphat-e a cég szabadon fölhasználható hitelt, amiből át tudja hidalni a 60 napos fizetési nehézségeket.

  374. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Nagy Noémi,
    Induló vállalkozás esetében csak ingatlanfedezet mellett lehet hitel igényelni, javasolnám Önnek a Jeremie Mikrohitel.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  375. Kiszeli Bernadett írta:

    Az lenne a kérdésem, hogy most inditanék egy kis kft.-t, és az induló készlet megvásárlására és a berendezésre kaphatok-e hitelt vagy támogatást.

  376. Forrás Centrum írta:

    Kedves Kiszeli Bernadett!
    Van lehetőség hitelre, a jeremie-mikrohitel programon keresztül.
    Tisztelettel: Forrás Centrum Kft.

  377. Deák Béla írta:

    újonnan induló mikroválalkozásomhoz keresek pályázati lehetőségeket,esetleg kedvező,tamogatott hitelt.Profil:cider(almaborgyártás)Beruházás várható költsége 10-30 000 000 Ft Helyszin:Gyulaháza

  378. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Deák Béla! A Jeremie Mikrohitel programot ajánlom szíves figyelmébe. Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  379. Marcsi írta:

    Tiszteletem! Kezdő vállalkozóként halastó vásárlására, helyreállításához, hal betelepítéséhez kaphatok e- támogatást.Ez a tó el fog tűnni ha nem tartják rendbe.Köszönöm előre a válaszát.

  380. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Marcsi! Jelenleg kezdő vállalkozások számára hitel lehetőséget tudok ajánlani: Jeremie Hitel.
    Tisztelettel. Forrás Centrum Kft!

  381. Nagyné Alice írta:

    Falusi turizmussal kapcsolatban érdeklődnék, milyen pályázati lehetőségek vannak, és milyen feltételekkel? Magánszemélyként vagy vállalkozóként kell-e támogatást igényelnem?

  382. L.Krisztián írta:

    Autókozmetikával foglalkozó vállalkozást szeretnék beindítani, azonban tőkével nem rendelkezem, gépek, felszerelések beszerzéséhez. Épülettel rendelkezem amiben a vállakozást beindítanám. Kérem segítsen, hogy pályázhatok-e vissza nem térítendő támogatásra.
    Előre is köszönöm.

  383. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Nagyné Alice!
    Falusi turizmus fejlesztésére jelenleg nincs pályázati kiírás. Talán majd az új Széchenyi Tervben.
    Üdvözlettel. Forrás Centrum Kft!

  384. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt L. Krisztián!
    Induló vállalkozások részére jelenleg nincs pályázati lehetőség. Viszont a Jeremie Mikrohitelt ajánlom figyelmébe.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  385. S. Melinda írta:

    Tisztelt Cím,

    1999 óta sikeresen működő kereskedelmi vállalkozásunk van. A gazdasági válság minket is érint, és emiatt a vállalkozásunk bővítésével, továbbfejlesztésével kapcsolatban is gondolkozunk. Budapesthez közeli kisvárosban szeretnénk egy új képességfejlesztéssel is foglalkozó játszóházat elindítani. Erre nem tudom, hogy jelenleg vagy a közeljövőben lehetséges lesz e pályázatot benyíjtani, szüksges e hozzá saját tőke, ha igen akkor kb. hány %? Mire lehet páylázati pénzt igényleni (eszközbeszerzés, IT háttér kialakítás, szakképzés, helység bérlet, stb…). Várom szíves válaszukat.
    Tisztelettel:
    S. Melinda

  386. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt S. Melinda!
    Amennyiben a társaságuk megfelel a pályázati feltételeknek, akkor a játszóházban használt eszközökre és gépekre lehet pályázni.
    Üdvözlettel. Forrás Centrum Kft!

  387. T. Marietta írta:

    Tisztelt Cím!
    Magánbölcsőde megnyitásán gondolkodom.Nem tudom mi a teendő ilyenkor. Hova fordulhatok,hogyan induljak el.Pályázat, stb…
    Tiszteletel:T. Marietta

  388. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt T. Marietta !
    Ha nincs cége akkor a legközelebbi ügyvédhez kellene elmenni cégalapítás ügyében, majd egy könyvelőirodát célszerű megkeresni. Persze indulás előtt érdemes egy üzleti tervet készíteni.
    Üdvözlettel. Forrás Centrum Kft!

  389. K. István írta:

    Üdv!
    Vidéki vagyok,de szeretnék nyitni egy maszek horgásztavat Budapest vonzáskörzetében kezdő vállalkozóként.Érdekelne hogy hová fordulhatnék,és hogy van-e támogatás az ilyen jellegű induló vállalkozásoknak.
    Előre is köszönöm.

  390. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt K. István !
    Jelenleg sajnos, kezdő vállalkozások részére nincs ilyen jellegű pályázat.
    Üdvözlettel. Forrás Centrum Kft!

  391. KH írta:

    Tisztelt Cím!
    Élelmiszer kiskereskedelemmel foglalkozó egyéni vállalkozó vagyok 20éve,jelenleg 14 alkalmazottal.Sajnos a munkánkból adódóan mindenki küszködik valamilyen gerinc-váll, nyak bántalmakkal.Kérdésem az lenne,hogy van-e lehetőségem valamilyen pályázati segítséggel, egészség megőrző berendezést vásárolni.Konkrétan egy profi masszáz fotelt.Köszönöm.

  392. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt KH!
    Sajnos ilyen eszközre nincs pályázati lehetőség.
    Tisztelettel: Forrás Centrum Kft.

  393. csikhegyi zsolt írta:

    Tisztelt Cím!
    Érdeklődni szeretnék,hogy fogyatékos gyermekek ellátásával foglalkozó magánbölcsöde nyitásához van-e pályázati lehetőség?Már van működő cégünk.

  394. Forrás Centrum írta:

    Igen van lehetőség ilyen jellegű pályázatra. (ÉMOP-2010-4.3.1/B, ÉAOP-2010-4.1.1/B, DAOP-2010-4.2.1/B) 2011. február 28.-áig van lehetőség pályázni.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  395. Ibolya kérdezi írta:

    Falusi turimussal szeretnék foglalkozni.Egy csendes zalai kisfaluba,van a házunk,szép nagy rendezett udvarral,a tetötérbe 4 nagy szoba.Ezt az ingatlant kellene átalakitani,felújitani a célra alkalmassá tenni,ehez szeretnék valamilyen viszanemtéritendő támogatást szerezni.Volna-e rá lehetöség.

  396. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Ibolya!
    Várhatóan az Új Széchenyi-terv keretében lesz lehetőség ilyen jellegű pályázatra. Kérem érdeklődjön az info@forrascentrum.hu e-mail címen, vagy a 06/20 979-9763-as telefonszámon.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft!

  397. Gábor írta:

    Tisztelt Cím!

    Érdeklődni szeretnék, hogy horgásztó és szórakoztató/szabadidő/ centrum létesítéséhez kezdő vállalkozóként, milyen pályázati lehetőségek vannak.
    Válaszát előre is köszönöm.
    Üdvözlettel: Gábor

  398. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Gábor!
    Elképzelhető hogy az Új Széchenyi terv keretében lesznek ilyen jellegű pályázatok. Várhatóan márciusban fog elindulni az Új Széchenyi Terv.
    Üdvözlettel:Forrás Centrum Kft.

  399. sz s írta:

    Tisztelt Cim

    tüzelő anyag feldolgozáshoz árusitáshoz kapcsolodó viszanemtéritendő támogatás létezik e kb 5-6 fő kapna munkát a telepen

  400. Fehér Andrea írta:

    Tisztelt Cím! Érdeklődnék, hogy kezdő cégnek pályázat létezik-e?vendéglátással foglalkozunk, amerikai dinert nyitunk 2011 május 1.én.Új munkahely,kb 12 fő, beruházás, reklám, neon diszités, stb.re
    köszönettel, Fehér Andrea

  401. Forrás Centrum írta:

    Az Új Széchenyi-terv keretében tud pályázni. Küldje el cége utolsó két lezárt évének mérlegét, az info@forrascentrum.hu email címre.
    Üdvözlettel:Forrás Centrum Kft!

  402. Zsuzsa írta:

    Szeptemberben indult a vállalkozásunk, most akarjuk felvenni a 10. embert ezért nem tudunk pályázni? A kft-nek eddig két telephelye van.

  403. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Zsuzsa!
    Az Új Széchenyi-terv keretében tud pályázni. Küldje el cége utolsó két lezárt évének mérlegét, az info@forrascentrum.hu email címre.
    Üdvözlettel:Forrás Centrum Kft!

  404. Németh Róbert írta:

    Érdeklődni szeretnék, hogy nemzetközi fuvarozáshoz milyen pákyázatok vannak. Köszönöm

  405. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Németh Róbert,
    Konkrétan mi lenne a projekt tárgya?

    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  406. Dankáné Gabi írta:

    Tisztelt cím!
    Azután érdeklődnék hogy egy bezárt sütöde és pékséget szeretnénk megnyitni kezdő vállalkozóként egy hátrányos helyzetű településen milyen támogatási lehetőségek vannak.válaszukat előre is köszönöm

  407. Németh Róbert írta:

    Tisztelt cím!

    Szeretném tudni, hogy meglévő teherautómosó vásárlására és felújítására lehet-e pályázni. Illetve milyen forgóeszköz hitelt tudnak ajánlani?
    Köszönöm

  408. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Németh Róbert!
    Az Új Széchenyi tervben lehetőség biztosít kombinált mikrohitel felvételéhez. Ez kötelezően hitelből, támogatásból és saját forrásból tevődik össze. Vagy pedig forgóeszközös hitel a Jeremie-mikrohitel programon keresztül. Keresse irodánkat a részletekért: info@forrascentrum.hu
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft!

  409. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Dankáné Gabi!
    Az Új Széchenyi tervben most lehetőség van kombinált mikrohitel felvételéhez. Ez kötelezően hitelből, támogatásból és saját forrásból tevődik össze. Keresse irodánkat a részletekért: info@forrascentrum.hu
    Üdvözlettel:Forrás Centrum Kft!

  410. Nagy Borbála írta:

    Tisztelt cím!

    Érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg vagy a közeljövőben milyen pályázati lehetőségek lesznek magánóvoda létesítésére. A tulajdonunkban lévő ingatlan több évtizeden keresztül tanyasi iskolaként működött, ezt szeretnénk felújítani, a célra alkalmassá tenni és természetközeli, idegennyelvű magánóvodát létesíteni.
    Előre is köszönöm az információkat.

    Tisztelettel
    Nagy Borbála

  411. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Nagy Borbála!
    Jelenleg konkrétan magánóvoda létesítésére nincs pályázati lehetőség, de viszont igénybe tudnak venni induló vállalkozáshoz támogatást valamint kedvezményes hitelt.
    Üdvözlettel:
    Forrás Centrum Kft.

  412. Tóth Enikő írta:

    Tisztelt Cím!
    Érdeklődni szeretnék, hogy már egy éve egyéni vállalkozóként vagyok fodrász és szeretnék saját szalont nyitni…Vissza nem térítendő pályázatok közül Tudna ajánlani valamit?
    Köszönöm

  413. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Tóth Enikő!
    Lehetőség van a Személyi Jövedelem Adó hatálya alá tartozó egyéni vállalkozóknak pályázni a GOP-2011-2.1.1/M ; KMOP-2011-1.2.1/M esetében, eszközbeszerzésre, ingatlan beruházásra. A Pályázatok benyújtási határideje: 2011.12.31.
    Üdvözlettel:
    Forrás Centrum Kft.

  414. Mátravölgyi Jánosné írta:

    Tisztelt Cím!
    Érdeklődni szeretnék, milyen formában és hol pályázhatnánk induló Kft tőkehiányos helyzetének javítása miatt. Mi egy olyan újszerü vállalkozást indítunk ami minden víz- gáz - áram - üzemanyagfogyasztó részére tud megtakarítást kínálni. Úgy véljük ez nem csupán egyéni érdekeltség, hanem komoly akár a nemzetgazdaságot is segítő vállalkozás lesz, mert az el nem használt erőforrás, energiamegtakaritás egyértelmüen előre visz. A vizkészletet kiméli, a gázvételezést csökkentheti stb. Várom segitő válaszát.

  415. Tóth Tamás írta:

    Tisztelt Cím!

    Én egy cnc gépekkel való vállalkozást szeretnék létrehozni,gyártással való foglalkozás!
    Milyen lehetőségeim lehetnek?
    Köszönettel

  416. Vastag Roland írta:

    Tiszteletem!
    Én egy benzinkutat szeretnék nyitni,érdeklődnék,hogy milyen pályázatot vehetnék igénybe?Előre is köszönöm.

  417. Pénzesné Lendvai Ildikó írta:

    Tisztelt Cim!Érdeklődni szeretnék ,hogy munkanélküliként milyen lehetőségeim lennének egy kezdő vállalkozás beindításához.Kertészeti vonalon,ezen belül esetleg még egy virágbolt nyitására gondoltam.A válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel :Pénzesné lendvai Ildikó

  418. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Tóth Tamás!
    Lehetőség van pályázat keretein belül eszközbeszerzésre. A pályázati kiírás címe: Mikro-, kis– és középvállalkozások technológiai fejlesztése (GOP-2011-2.1.1/A, KMOP-2011-1.2.1/A). Legalább 3 millió Ft, legfeljebb 20 millió Ft igényelhető. A vidéken megvalósuló fejlesztés támogatási mértéke 40%, Pest megyében 35%, Budapesten 30%.
    Üdvözlettel:
    Forrás Centrum Kft.

  419. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Lendvai Ildikó!
    Induló mikrovállalkozáshoz lehet pályázati támogatást szerezni (5000 fő feletti településeken) Elsősorban tárgyi eszköz beszerzésre, ingatlanfejlesztésre és vásárlásra valamint információs technológia fejlesztésre. A Pályázatok beadási határideje 2011.december 31.
    Üdvözlettel:
    Forrás Centrum Kft.

  420. Horváthné M. írta:

    Tisztelt Cím,

    Falusi turizmust szeretnék a tulajdonomban levő tanyámon elindítani. Az ingatlanon egyébként jelzálog van, és ezért is érdeklődnék, hogy milyen lehetőségeim vannak? Jelenleg munkanélküli vagyok.
    Előre is köszönöm.

  421. Sándor Katalin írta:

    Tisztelt Cím!
    Jelenleg munkanélküli vagyok.Szeretnék egy gyógynövény,életforma bioboltot nyitni. Jelenleg az ehhez szükséges tanfolyamot végzem.Szeretném megkérdezni van-e lehetőségem valamilyen támogatásra? A boltot egyedül,legfeljebb egy alkalmazottal üzemeltetném.
    Tisztelettel: Sándor Katalin

  422. Halász Brigitta írta:

    Tisztelt Cím!

    Párommal szeretnénk egy Teaházat nyitni 30ezer fős városunk központjában. Sajnos nincs túl sok lehetősége az itt élő embereknek, hogy kultúrált helyre beüljenek ahol nincs cigarettafüst és nincs hangoskodás - azért mégsem egy kocsma, vagy egy presszó lenne… Szeretném megkérdezni, hogy van e olyan pályázati lehetőség, amelyre pályázhatnánk. Köszönöm!

  423. T&ZS írta:

    Tisztelt cím.

    Szeretnék nyitni egy műszaki boltot
    azt szeretném meg tudni hogy van-e erre lehetőségem,hogy be tudom e nyújtani ilyenre a pályázatom.
    válaszát előre is köszönöm…

  424. Koreny Jánosné írta:

    Tisztelt Cím! Szeretnék egy kistelepülésen pizzériát nyitni ami csak kiszállítással foglalkozik, bérelt helység lenne, de tárgyi eszközök még nincsenek. Érdeklődnék, hogy a gépek megvásárlására, vagy a vállalkozás beindítására van-e esetleg valamilyen pályázati lehetőség. Válaszát előre is köszönöm.

  425. Szabó János írta:

    Tisztelt cím!Olyan munkahelyteremtő beruházást szeretnék létrehozni amely hulladék újrahasznosítással ezen belül kábelfeldogozással szeretne foglalkozni.A kábelt alkotórészeire bontanánk és az alkotórészek felhasználása 100%-ban
    megtörténne.Ehhez rendelkezünk megfelelő szakmai tudással,helységgel s megtaláltuk azt az eszközt amely minőségben és mennyiségben megfelelően eltudja látni a feladatot.Környékünkön több helyen előfordul kábelhulladék melyet nem az európai módszerekkel dolgoznak fel amely a környezetet erősen károsítja.A mi általunk kiválasztott technológia nincs káros hatással a környezetre.Ehhez szeretnénk többlet anyagi forrást igénybe venni.

  426. Szabó János írta:

    Válaszát előre is köszönöm.

  427. Ernő írta:

    Tisztelt Cím!

    Érdeklődni szeretnék.Vállalkozást szeretnék indítani és üzletet nyitni vegyi áru kereskedés,drogéria lenne a profil.Szeretném megkérdezni a kezdő anyagbeszerzésre ami elég sok összeg lehet-e pályázni ennek a támogatására.Van e arra lehetőség,hogy visszatérítendő vagy nem visszatérítendő összeget kapni az induláshoz?
    Előre is köszönöm a válaszát!

  428. Tóth István írta:

    Tisztelt Cím!

    Érdeklődni szeretnék ,hogy 1 horgász és pihenőpark kialakítására milyen pályázati lehetőség van? Válaszát előre is köszönöm!

  429. Holdosi ANI írta:

    Érdeklődnék,egy kisvárosban szeretnék hamburger és Gyros-ost nyitni.a tárgyi eszközökre és a vállalkozás elindításához kellene segítség.pár embert is foglalkoztatnék.ehhez szükségem lenne támogatásra..lenne erre lehetőség.köszönettel Ani

  430. Dobradi Zoltan írta:

    Tisztelt cim

    Szeretnek egy non stop uzletet nyitni fejer megye egyik nagy varosaban , es anyagi segitsegre lenne szuksegem.
    Szeretnek erdeklodni miket kell beszereznem es milyen eselyel indulok mint kezdo vallalkozo

    varom valaszat es koszonom elore is a valaszat

    Tisztelettel D. Zoltan

  431. Jolika írta:

    Tisztelt Cím!

    Szakmai segítséget szeretnék kérni, azzal kapcsolatban, hogy varroda nyitása esetén milyen gépekre, eszközökre lenne szükségem. Szívesen fogadnák szakmai illetve üzleti tanácsokat, hogy sikeres legyen vállalkozásom.
    Előre is köszönöm!

    Üdvözlettel Jolika.

  432. Pammer Norbert írta:

    Jó napot egy kérdésem lenne.
    Szeretnék egy vállalkozást mint pályakezdő de szállítmányozással foglalkozna ez a cég van e erre irányuló pályázat amiből el tudnám indítani ezt a vállalkozást.
    És amiből a teher autókat és minden ehhez szükséges eszközöket tudnám biztosítani a 3-4 fő alkalmazottnak.
    Előre is köszönöm a segítségét
    Tisztelettel Pammer Norbert

  433. Rapcsák Ádám írta:

    jó napot!
    Érdeklődni szeretnék hogy egy kis faluba szeretnék egy pálinka főzőt nyitni vállalkozáskeretében hogy ere lenne e valamiféle pályázat amivel megvalósíthatnám.
    Előre is köszönöm a segítséget.

  434. szekeres sándor írta:

    jo napot kivánok.érdeklödni szeretnék,HUSBOLTOT szeretnék nyitni családi vállalkozásban,egy 9-ezrs településen,Kombinált micro hitel után érdeklödnék.válaszukat elöre is köszönöm

  435. Niki Szabo írta:

    Szep jo napot kivanok!
    regota nem latok ujabb bejegyzest, de azert szeretnem megkerdezni vajon lenne e lehetosseg magan ovoda nyitasara valamifele palyazatot megcelozni? segitseget elore is koszonom!

  436. Halász Norbert írta:

    Tisztelt Cím!

    Érdeklődnék hogy van e lehetőség autószerelő műhely létesítésének támogatására és annak üzemeltetésére alkalmazottal abban az esetben ha magam nem rendelkezem autószerelő végzettséggel?
    Válaszát előre is köszönöm.

  437. Zs.Gábor írta:

    Tisztelt Cím! Minőségi magyar termékeket szeretnék árusítani egy turisztikailag kiemelt városban. Milyen pályázatot kell beadnom a vállalkozásom elindításához.

  438. B Ági írta:

    Tisztelt Cím!

    Játszóházat szeretnék létesíteni,ehhez milyen pályázatot kell megpályáznom?

  439. Sándor írta:

    Tisztelt cím!

    Egyéni vállalkozó vagyok és vegyesboltot és italboltot üzemeltetek és érdeklődni szeretnék ,hogy milyen pályázati lehetőségeket tudnék kihasználni?

  440. Bácsiné Katona Andrea írta:

    Érdeklödöm játszóházak létrehozására léteszik-e pályázati segitség, vállalkozás elinditása esetén? Esetleg elég e ehez 4 órás vállalkozói igazolvány.
    Válaszát előre is köszönöm!
    Bácsié K.Andrea

  441. Ásós Pál írta:

    Szeretnénk, létre hozni családi vállalkozást,mobil pecsenye sűtött
    Iskolai végzetségünk meg van hozzá Lehet-e valamilyen támogatás rá kérni vagy pályázni.

  442. janovszki László írta:

    Szeretnék nyitni egy önálló karosszéri javitással foglalkozog kft de ezönerőből nem megy és érdeklődnék hogy hogyan működik és pályaketdő vagyok ezuton szeretnék érdeklődni hogy milyen pályázat irányba tudnákelindulni hogy eggy normálisan működő karosszéria lakatos és fényező mühelyt egyben telek az megvan de a muhelyre nincs anyagi keret elég előre is köszönöm ….

  443. Huszti Anikó írta:

    Varrodát szeretnék nyitni és ehhez műhelyt bérelni. A ruháimat webshopon keresztül árulnám. Varrónő végzettségem van. A műhelyhez milyen engedélyek szükségesek illetve milyen pályázatokon indulhatok. Ebben szeretném a segítségüket kérni. Válaszukat előre is köszönöm.
    Huszti Anikó

  444. ForrasCentrum írta:

    Tisztelt Huszti Anikó!

    Jelenleg sajnos nincs kiírva vállalkozások számára ilyen jellegű pályázat, várhatóan az ősszel fognak elindulni az új konstrukciók. Javaslom, hogy fáradjon be a munkaügyi hivatalba, hátha ott van valamilyen támogatás az Ön elképzeléseire vonatkozólag.

    Üdvözlettel,

    Forrás Centrum Kft.

  445. Nemes László írta:

    Disznoteleppel szeretnek foglalkozni pár éven bellul es menyi esely? Van arra hogy palyazatot tudjak nyerni kezdotoke nelkul hogy a palyazatbol tudjam letrehozni a sertéstelepet

  446. V. Éva írta:

    Tisztelt Forrás Centrum Kft.!

    Meglévő horgásztavat szeretnék megvásárolni, korszerűsíteni, fejleszteni … stb.
    Érdeklődnék, hogy ilyen jellegű befektetésre kaphatok-e UNIO-s vagy egyéb támogatást?

    Üdvözlettel: V. Éva

  447. ForrasCentrum írta:

    Tisztelt V. Éva!

    Jelenleg sajnos nincs ilyen pályázat. Érdemes nyomon követni a Forrás Centrum Kft. ingyenes hírleveleit, melyben mindig értesítjük ügyfeleinket az aktuálisan elérhető pályázatokról.

    Üdvözlettel,

    Forrás Centrum Kft.

  448. V. Éva írta:

    Tisztelt Forrás Centrum Kft.!

    Köszönöm a tájékoztatást!
    Érdeklődnék továbbá, hogy ezen az oldalon kívül, hol tudnék még Önökkel beszélni, ami kicsit” személyesebb lenne?

    Köszönettel: V. Éva

  449. Forrás Centrum Kft. írta:

    Tisztelt V. Éva!

    A Forrás Centrum Kft. weboldalán a bal oldalon láthatja az elérhetőségeinket, melyek bármelyikén fel tudja velünk venni a kapcsolatot.

    Üdvözlettel,

    Forrás Centrum Kft.

  450. Borbélyné Joó Erzsébe írta:

    Tisztelt Cím! Szeretnék egy kisboltot nyitni kezdő tőkével nem rendelkezem. Hol és hogyan lehet pályázni, a hiányzó összeg megszerzéséhez.

  451. ForrasCentrum írta:

    Tisztelt Borbélyné Joó Erzsébet!

    Sajnos jelenleg nincs induló vállalkozások számára elérhető pályázat, illetve a pályázatokról általánosságban elmondható, hogy utófinanszírozásúak, így a projekt megvalósítását (kifizetését) követően idővel utalják ki a támogatást.

    Üdvözlettel,

    Forrás Centrum Kft.

  452. Pataki Nóra írta:

    Tisztelt Hölgyem!

    Kezdő-fiatal vállakozóként masszázságyak megvásárlásával szeretnék egy masszásközpontot létrehozni.Van ilyen irányban lehetőség pályázni?Válaszát előre is köszönöm,

    Üdvözlettel:Pataki Nóra

  453. Valtner Piros írta:

    Tisztelt Hölgyem!

    Gyermekmegörző,játszoházat szeretnék nyitni. Ezzel kapcsolatos pályázat után érdeklődnék. Leginkább vissza nem térítendő lenne a megfelelő, játszóház berendezésére.Induló vállalkozás lenne.
    Válaszát előre is köszönöm.
    Üdvözlettel : Valtner Piros

  454. ForrasCentrum írta:

    Tisztelt Valtner Piros!

    Jelenleg sajnos nincs ilyen pályázat. Javaslom, hogy iratkozzon fel az ingyenes pályázati hírlevélrendszerünkbe a www.forrascentrum.hu oldalon, így értesíteni tudjuk minden megjelenő pályázatról.

    Üdvözlettel,

    Forrás Centrum Kft.

  455. ForrasCentrum írta:

    Tisztelt Pataki Nóra!

    A fiatalok vállalkozóvá válását támogató konstrukció sajnos már lezárult, és jelenleg nincs elérhető pályázat induló vállalkozások számára. Javaslom, hogy iratkozzon fel ingyenes hírlevélrendszerünkre, hogy amennyiben megjelenik új pályázat, tudjuk Önt értesíteni.

    Üdvözlettel,

    Forrás Centrum Kft.

  456. Tóth Katalin írta:

    Tisztelt Cím!

    40 %-ra lerokkantosított vagyok. Rehabilitációs járadékot kapok. Boltot szeretnék nyitni, mint kezdő egyéni vállalkozó.
    E feltételek alapján lenne-e pályázat számomra. Vissza nem térítendő lenne megfelelő.
    Válaszát előre is köszönöm!
    Üdvözlettel:
    Tóth Katalin

  457. ForrasCentrum írta:

    Tisztelt Tóth Katalin!

    Sajnos jelenleg nincs ilyen pályázat. Javaslom, hogy iratkozzon fel ingyenes hírlevél rendszerünkre a www.forrascentrum.hu oldalon, hogy értesíteni tudjuk, ha megjelenik új pályázat.

    Üdvözlettel,

    Forrás Centrum Kft.

  458. Hegedűs Tamás írta:

    Tisztelt Hölgyem.

    A párommal szeretnénk egy Diéta boltot nyitni,de sajnos saját tőkével nem rendelkezünk.Szeretnénk megtudni hogy hogyan lehetséges ezt kivitelezni és kaphatunk-e teljeskörű hitelt erre a projektre.

  459. Vas Attila írta:

    Tisztelt Cím!
    Párommal üzemeltetünk egy étterem pizzériát, saját erőből próbálunk alapvető felújításokat végezni pl. nyílászáró csere, külső szigetelés, terasz felújítás. van-e lehetőség valamilyen pályázatra ami segítő jobbként szolgálna.
    Tisztelettel várom válaszát.

  460. ForrasCentrum írta:

    Tisztelt Hegedűs Tamás!

    Minden hitel esetén szükség van minimum 10% önerőre, illetve fedezetként általában az ingatlant fogadják el a legmagasabb fedezeti értéken.

    Üdvözlettel,

    Forrás Centrum Kft.

  461. ForrasCentrum írta:

    Tisztelt Vas Attila!

    Jelenleg nincs ingatlanfelújítási pályázat, várhatóan vidéken fog megjelenni ilyen jellegű pályázat is, ezzel kapcsolatban felhívom szíves figyelmét, hogy amennyiben olyan beruházásról van szó, amely építési engedély köteles, kizárólag akkor ítélhető meg a támogatás, ha a beadás napján már jogerős építési engedéllyel rendelkeznek. Javaslom, hogy küldje meg a cég adatait (cégnév, adószám) előminősítés céljából az info@forrascentrum.hu e-mail címre.

    Üdvözlettel,

    Forrás Centrum Kft.

  462. Mr. George Anderson írta:

    Jó napot,

    Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

  463. cheyl írta:

    Adósságban van? szükséged van egy magánhitelre? Szüksége van üzleti kölcsönre? Nézze meg ne jöjjön el hozzánk, mivel 3% -os alacsony kamatozású hitelet adunk ki. Biztosított és nem biztosított hiteleket adok. További információkért lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: cheryltilneyhelpfoundation@gmail.com

  464. Nora írta:

    Üdv mindenkinek!
    Nora vagyok, jelenleg Egerben élek. Jelenleg két gyerekkel özvegy vagyok, és májusban beragadtam egy pénzügyi helyzetben, és újra kell finanszíroznom és fizetnem a számlámat. Megpróbáltam hiteleket keresni a magán- és a vállalati hitelintézetektől, de soha nem sikerült, és a legtöbb bank visszautasította hitelemet. De ahogy Istennek lenne, az Isten MAN-ján egy kooperatív futamokra vezettem be, egy magánhitelező, aki 80 000 eurónyi kölcsönt adott nekem, és ma egy cég tulajdonosa vagyok, és a gyerekeim jól járnak abban az időben, ha kapcsolatba kell lépnie bármelyik vállalattal, biztosítva a fedezet nélküli kölcsön biztosítását, a nem hitelesítést, a társszerzőt nem mindössze 2% -os kamatlábbal és jobb visszafizetési tervekkel és ütemtervvel. Nem tudja, hogy ezt csinálom, de most nagyon boldog vagyok, és úgy döntöttem, hogy az emberek többet tudnak róla, és azt akarom, hogy Isten többet áldjon meg. Kapcsolatba léphet vele az e-mail címén: dantecooperativehelp@hotmail.com a gyors beszélgetéshez vagy a whatsapp / +35677926593

    Kösz
    Nora.

  465. Luis Roland írta:

    A nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerek. egy héttel ezelőtt nagyon szükségem volt pénzre, így gondoltam kölcsön igénybevételére, és annyira csalókkal találkoztam, hogy 2500 eurót gyűjtöttek tőlem és megtagadtak e-mailt. Nagyon csalódott lettem, és végül részeg, hűséges napon elmentem egy klubba inni, ahol találkoztam egy régi barátommal, mindent elmondtam neki, ami történt velem, bemutatja nekem a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD, és elküldte nekem e-mailt címre (ginamorganloancompany@gmail.com), elmondta nekem, hogy a társaság miként segített neki és családjának. Azonnal felvettem a kapcsolatot velem, hazaértem, megmondták nekem a szabályokat és előírásokat, miután a kölcsönt feldolgoztam, kevesebb, mint 24 órán belül megkaptam a 80 000 eurós kölcsönt. Tehát, ha érdekli a kölcsön, felveheti vele a kapcsolatot e-mailben: ginamorganloancompany@gmail.com

  466. Zoe írta:

    Üdvözlet mindenkinek, Zoe vagyok, Burgasból, Magyarországon, és csak egy nagyon szívélyes köszönetet szeretnék mondani a Dante Paola Szövetkezeti Súgónak az őszinteségért, nyitottságáért, átláthatóságáért, az őszinteségért, a szeretetért és támogatásáért, amellyel kölcsönöket szereztek tőlük. Sokat éltem a csalók kezében, és az idő nem engedi, hogy elmondjam mindazt, amit az elmúlt hónapban online a vendégben keresztülmentem, vagy kölcsönösszeget szereztem, ha itt otthon szerettem volna otthon lenni, de Isten válaszolt Imáimat kérdezem Dante Paola támogatásának és szeretetének köszönhetően, aki kezdeti kétségeim és szüntelenség ellenére ölel fel és velem megértett, jó szívével és szeretetével a 2% -os kamatú kölcsön alapjaiban most háztulajdonos vagyok, és esküt tettem. hogy elterjesszem ezeket a híreket, és azt is elmondjam a világnak, hogy még mindig vannak valódi és kevés jó online hitelintézet, amelyek segítenek és újraéleszteni a száraz csontot, mint én korábban voltam. Ne hallgassa meg és olvassa el ezt a bizonyságot, mert ez egy valódi életváltoztató tapasztalat, és bárki, akinek szüksége van ilyenfajta megfordulásra, ne habozzon vagy kételkedjen abban, mert bizonyítottam, és esküszöm az ég Istenére, hogy ez a történet valós és a velük való tapasztalataim története is. Nézze meg őket e-mailben, ha pénzre van szüksége! e-mail: Dantecooperativehelp@hotmail.com, vagy kapcsolatba léphet vele e-mailben: dantecooperativehelp@hotmail.com a gyors csevegéshez vagy a WhatsApp-hoz / +35677926593

    Kösz
    Zoe

  467. Mr. Dékány Endre írta:

    2% -os kölcsönöket kínálunk, adósságkonszolidációs kölcsönöket, üzleti kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autó kölcsönöket, szállodai kölcsönöket, diákhiteleket, személyes kölcsönöket otthoni refinanszírozási kölcsönökhöz, további e-mailt: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  468. Liza írta:

    Üdvözlet mindenkinek, Liza vagyok, aki magyar vagyok, és csak egy nagyon üdvözlettel szeretném köszönetet mondani az Anna Loan Finance számára az őszinteségéért, nyitottságáért, átláthatóságáért, őszinteségéért, szeretetéért és támogatásáért, hiteltörlesztésük során és után. sok a csalók kezében, és az idő nem engedi, hogy elmondjam mindazt, amit az elmúlt néhány hónapban online átéltem a vendégben, vagy kölcsönösszeget szereztem, hogy itt otthon szerezzek otthont, de Isten válaszolt
    imádságok az imádság és támogatás révén Dante Paola úr részéről, aki kezdeti kétségeim és szüntelenség ellenére ölel fel és velem megértett, jó szívével és szeretetével most háztulajdonos vagyok a 2% -os kamatú kölcsön alapjain keresztül, és megfogadom, hogy terjessze ezt a hírt, és azt is elmondja a világnak, hogy még mindig vannak valódi és kevés jó online hitelintézet, amelyek segíthetnek és újjáéleszthetik a száraz csontot, mint én korábban voltam. Ne hallgassa meg és olvassa el ezt a tanúvallomást, mert ez egy igazi az életet megváltoztató tapasztalatok és bárki, akinek szüksége van ilyenfajta megfordulásra, ne habozzon vagy kételkedjen ebben, mert bizonyítottam és esküszöm az ég Istenére, hogy ez a történet valóságos, és a velük kapcsolatos tapasztalataim története is. Nézze meg őket e-mailben, ha pénzre van szüksége! e-mail: annaloanfinance@gmail.com, vagy kapcsolatba léphet vele

    e-mailben: annaloanfinance@gmail.com a gyors csevegéshez, vagy a WhatsApp / +35677926593.

    Kösz
    Liza

  469. Lili írta:

    Üdvözlet mindenkinek, Lili vagyok, magyarországi, és csak nagyon üdvözlettel szeretném köszönetet mondani a Dante Paola Szövetkezeti Súgónak az őszinteségéért, nyitottságáért, átláthatóságáért, őszinteségéért, szeretetéért és támogatásáért a kölcsönök finanszírozásának megszerzése során és után. Sokat áttérek ezeknek a csalók kezébe, és az idő nem engedi, hogy elmondjam mindazt, amit 2018-ban online voltam a vendégben, vagy kölcsönösszeget szereztem hazaértek itt Magyarországon, de Isten válaszolt imádságok az imádság és támogatás révén Dante Paola úr részéről, aki kezdeti kétségeim és szüntelenség ellenére ölel fel és velem megértett, jó szívével és szeretetével a 2% -os kamatú kölcsön alapjaiban most háztulajdonos vagyok, és megígértem, hogy terjessze ezeket a híreket, és azt is elmondja a világnak, hogy még mindig vannak valódi és kevés jó online hitelintézet, amelyek segíthetnek és újjáéleszthetnek egy száraz csontot, mint én 2018-ban voltam. Ne hallgassa meg és olvassa el ezt a bizonyságot, mert ez egy valódi életváltoztató tapasztalat, és bárki, akinek szüksége van ilyenfajta megfordulásra, ne habozzon vagy kételkedjen abban, mert bizonyítottam és esküszöm az ég Istenére, hogy ez a történet való a velük való tapasztalataim története is. Nézze meg őket e-mailben, ha pénzre van szüksége! e-mail: Dantecooperativehelp@hotmail.com, vagy kapcsolatba léphet vele e-mailben: dantecooperativehelp@hotmail.com a gyors csevegéshez vagy a WhatsApp-hoz / +35677926593

    Kösz
    Lili

  470. Szüksége van hitelre? ha igen, e-mail:dakany.endre@gmail.com írta:

    Keres egy kölcsön megszerzésére, hogy vállalkozást indítson, fizesse meg a számláit, adjon kölcsönöket 3,000euro-tól 500,000,000.00euro-ig, 2% -kal kínálunk vagy kölcsönöket kínálunk. Várom, hogy frissítsen ezzel kapcsolatban. Köszönjük az idejét és a megértését! Így térjen vissza hozzánk, ha érdekel. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail címünkön: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  471. Mr. Richard Cosmos írta:

    Szüksége van hitelre? személyi kölcsönök? üzleti kölcsönök? karácsony kölcsön? jelzálogkölcsönök? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? adunk mindenféle hitelt 2% -os kamatlábbal! Kapcsolattartási e-mail; (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitel ajánlat

  472. Mr. Dékány Endre írta:

    Kölcsönöket kínálunk azoknak az embereknek, akiknek saját okokból kölcsönökre van szükségük, üzleti kölcsönök, lakáshitelek, autókölcsönök, hallgatói kölcsönök, e.t.c 2% -os kapcsolattartási ráta: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat

  473. Mr. George Anderson írta:

    Szüksége van valódi internetes hitelre a számlák biztosításához? Új vállalkozást indít? Szüksége van személyes kölcsönre? vagy üzleti hitel. Jelentkezzen gyors és kényelmes kölcsönre, hogy elindítsa projektjeinek új finanszírozását a legolcsóbb 2% -os kamatlábbal. Szüksége van bármilyen összegű kölcsönre? Elutasította-e a bank vagy a Payday Loan Company a hitelkérelmét alacsony hitelképességi mutatója vagy a biztosíték hiánya miatt? és sürgős személyes vagy üzleti hitelre van szüksége vállalkozásának újrafinanszírozásához, a számlák kifizetéséhez, a rossz hitelproblémák rendezéséhez, a saját ház megvásárlásához és birtoklásához? stb. vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat

  474. Luca írta:

    Üdvözlet mindenkinek, Luca vagyok, Hévízből, Magyarországon, és csak egy nagyon szívélyes köszönetet szeretnék mondani az Anna Hitel Pénzügynökségnek őszinteségéért, nyitottságáért, átláthatóságáért, őszinteségéért, szeretetéért és támogatásáért, hiteltörlesztésük során és után. Sokat éltem a csalók kezében, és az idő nem engedi, hogy elmondjam mindazt, amit az elmúlt hónapokban online voltam a vendégben, vagy hitelt szereztem, hogy itt otthon szerezzek otthont, de Isten válaszolt ima, támogatás és szeretet révén Anna Figo asszony, aki kezdeti kétségeim és szüntelenség ellenére ölel fel és velem megértett, jó szívével és szeretetével a 2% -os kamatú kölcsön alapjaiban most otthoni tulajdonos vagyok, és megígértem, hogy terjessze ezeket a híreket, és azt is elmondja a világnak, hogy még mindig vannak valódi és kevés jó online hitelcég, amelyek segítenek és újraéleszteni a száraz csontot, mint én korábban voltam. Ne hallgassa meg és olvassa el ezt a bizonyságot, mert ez egy valódi életváltoztató tapasztalat, és bárki, akinek szüksége van ilyenfajta megfordulásra, ne habozzon vagy kételkedjen abban, mert bizonyítottam, és esküszöm az ég Istenére, hogy ez a történet valós és a velük való tapasztalataim története is. Nézze meg őket e-mailben, ha pénzre van szüksége! e-mail: annaloanfinance@gmail.com, vagy kapcsolatba léphet vele az e-mailben: annaloanfinance@gmail.com a gyors csevegéshez vagy a WhatsApphoz / +35677926593

    Köszönöm
    Luca

  475. Mr. Dékány Endre írta:

    Szüksége van biztosított és nem fedezett kölcsönre? Szüksége van lakásfelújítási kölcsönre? Befektetői kölcsönök? Autós kölcsönök? Üzleti kölcsönök? Személyes kölcsönök? Nemzetközi kölcsönök. Kérjük, írjon nekünk ismét, ha érdekli. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgõs kölcsönöket kínál.

  476. Mr. Dékány Endre írta:

    Szüksége van egy személyes és üzleti vagy befektetési támogatásra stressz és gyors jóváhagyás nélkül? Ha igen, vegye fel velünk a kapcsolatot ma, mivel jelenleg 2% -os kamatlábon kínálunk hitelt. A finanszírozásunk biztonságos és biztonságos. Ügyfeleink boldogsága az erőnk. hitelek a 2.000 € - 500.000.000 USD euró és font között, jelenleg elérhetők: Üzleti, Személyes, Ház, Utazási és Diákhitelek stb. További információ Minden választ el kell küldeni az e-mail címre: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

  477. Mr. Richard Cosmos írta:

    SZÜKSÉGRE HASZNÁLJON üzleti ember vagy nő? Szüksége van pénzeszközökre saját vállalkozásának elindításához? Szüksége van hitelre az adósság kiegyenlítéséhez, a számlák kifizetéséhez, vagy szép vállalkozás indításához? Szüksége van forrásokra a projekt finanszírozásához? E-mail: (richardcosmos5@gmail.com) Bármilyen összegű és a világ bármely részére garantált kölcsönszolgáltatásokat kínálunk (magánszemélyek, vállalatok, ingatlanügynökök és vállalati testületek), kiváló 2% -os kamatlábunkkal. Jelentkezés és további információkért válaszokat küldjön a következő e-mail címre: richardcosmos5@gmail.com

    Sürgős hitel ajánlat.

  478. Mr. Dékány Endre írta:

    Helló,

    Regisztrált és tanúsított hitelnyújtó cég vagyunk, amely a legjobb megoldást nyújtja pénzügyi problémájára. Szüksége van-e pénzre a projekthez, az üzleti vállalkozásokhoz, az adókhoz, a számlákhoz és egyéb okokból is, hiteleink egyszerűek és olcsók, vegye fel velünk a kapcsolatot ma. A szükséges hitelhez bármilyen kölcsönt megszervezhetünk, amely megfelel a költségvetésének, akár 2% -os kamatlábbal is, válaszoljon most e-mailben: (dakany.endre@gmail.com) a részletekért.

    Sürgős hitel ajánlat.

  479. Mr. Dékány Endre írta:

    Szüksége van hitelre vagy refinanszírozza otthonát, kifizeti számláit, növeli vállalkozását 2% -os kamatláb mellett? Nincs szükség további kapcsolattartási címre a (dakany.endre@gmail.com) címen.

    Sürgős hitel ajánlat.

  480. Mr. Dékány Endre írta:

    Hitel adósságkonszolidációs kölcsönt, fedezetlen kölcsönöket, üzleti kölcsönöket, jelzálogkölcsönöket, autókölcsönöket, diákhitelt, személyi kölcsönöket, kockázati tőkét, bitcoin-kölcsönt stb. Keres! Magánhitelező vagyok, hitelt adok vállalkozásoknak és magánszemélyeknek, alacsony és ésszerű 2% -os kamatlábbal. E-mail cím: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  481. Mrs. Herics Agnes írta:

    Szüksége van sürgős kölcsönre? További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (herics.agnes1@gmail.com)

  482. Mr. Dékány Endre írta:

    Szüksége van-e sürgős kölcsönre az üzleti adósság-kölcsönök elindításához? Autót vagy házat vásárol? Ha igen, akkor többé nem kell aggódnia, mert minden típusú hiteleket alacsony és megfizethető 2% -os kamatlábbal kínálunk, biztosíték nélkül és hitelképesség nélkül. Gyere vissza hozzánk, ha kölcsönre van szüksége az alábbi információkkal. Vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

  483. Mr. Dékány Endre írta:

    Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, például személyes kölcsönöket, adósságkonszolidációs kölcsönt, kockázati tőkét, üzleti kölcsönt, oktatási kölcsönt, lakáshitelt és kölcsönt. Elutasította bankját 2% -os kamattal? Rossz hitben van? Van fizetős számlád? Tartozol? Alapítani kell egy vállalkozást? Ne aggódjon többé, mert azért vagyunk itt, hogy kölcsönadási lehetőséget kínáljunk Önnek. Kölcsönünk a választott mennyiségetől függ. Ha érdekli, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  484. Mr. Dékány Endre írta:

    Szüksége van valódi internetes hitelre a számlák biztosításához? Új vállalkozást indít? Szüksége van személyes kölcsönre? vagy üzleti hitel. Jelentkezzen gyors és kényelmes kölcsönre, hogy elindítsa projektjeinek új finanszírozását a legolcsóbb 2% -os kamatlábbal. Szüksége van bármilyen összegű kölcsönre? Elutasította-e a bank vagy a Payday Loan Company a hitelkérelmét alacsony hitelképességi mutatója vagy a biztosíték hiánya miatt? és sürgős személyes vagy üzleti hitelre van szüksége vállalkozásának újrafinanszírozásához, a számlák kifizetéséhez, a rossz hitelproblémák rendezéséhez, a saját ház megvásárlásához és birtoklásához? stb. vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat

  485. goodnewsloancompany írta:

    FIGYELEM SZÜKSÉGES SZEMÉLYES HITELEK / BEFEKTETÉSI HITELEK / VÁLLALKOZÁSOK FINANSZÍROZÁSÁRA ??? E-mail: goodnewsloancompany7@gmail.com
    Több mint 30 milliárd dollár üzleti hitelt nyújtottunk több mint 50 000 vállalkozástulajdonosnak, csakúgy, mint te. A saját kijelölt kockázati technológiánkat használjuk, hogy megfelelő üzleti kölcsönt biztosítsunk az Ön számára, hogy növekedhessen vállalkozása. Szolgáltatásaink gyorsak és megbízhatóak, a kölcsönöket 24 órán belül jóváhagyjuk. Van egy kis bajban a ki nem fizetett számlákkal, és nem tudja, merre kell mennie, vagy hol kell fordulni? Mi lenne egy jó hírű adósságkonszolidációs cég megtalálásával, amely segíthet csökkenteni a havi részletfizetést, hogy megfizethető visszafizetési lehetőségekkel rendelkezzen, valamint mozgástérrel rendelkezzen a hónap vége felé, és a számláknak meg kell fizetniük? A LoansNow nemzetközi pénzügyi vállalat a válasz. Csökkentse a kifizetéseket, hogy megkönnyítse a havi költségek megterhelését. Kínálunk kölcsönöket, amelyek minimális tartománya 10 000 dollár és legfeljebb 700 millió dollár. Közvetítők / tanácsadók / brókerek várják ügyfeleiket, és 100% -ban védettek. Próbáljon ki minket, és mentesüljön a pénzügyi problémáktól telefonos kapcsolatfelvételi telefonon: ++ 1 (860)866-4085 E-mail: goodnewsloancompany7@gmail.com Teljes bizalommal együtt dolgozunk az összes érintett fél érdekében. Ne felejtse el saját pénzügyi problémáit, hogy ne váljon adósságkezelővé, vagy ne váljon pénzügyi nehézségekbe, ezért pénzügyi problémáinak megoldása érdekében gyorsan fel kell lépnie velünk. Nagy öröm lesz számunkra, ha pénzügyi stabilitása van, írjon nekünk e-mailen keresztül: goodnewsloancompany7@gmail.com
    Szolgáltatásaink az alábbiakat foglalják magukban
    ______________________________________________________
    * Személyes kölcsönök * Tehergépjármű- és autóhitelek * Adósságkonszolidációs kölcsönök
    * Hallgatói kölcsönök * Háztartási és szállodai kölcsönök * Házassági és ünnepi kölcsönök
    * Mezőgazdasági és mezőgazdasági kölcsönök * Ingatlan és építőipari kölcsönök
    * Üzleti indulási hitelek vagy üzleti kiterjesztési hitelek. Kínálunk mindenféle hiteleket
    Pénzügyi tanácsadók vagyunk, akik bármilyen mennyiségű banki eszköz esetében kezelik a nemzetközi pénzügyeket. Hozzáférésünk / elérhetőségeink 10 ezer dollárról 700 millió dollárra emelhetők. Visszahoztuk a nehéz helyzetben lévő iparágakat és támogatjuk a jó üzleti ötleteket azáltal, hogy forrásokat biztosítunk kezdésükhöz. Van olyan befektetői hálózatunk, amelyek hajlandóak bármilyen összegű pénzeszközt biztosítani az egyének és szervezetek számára az üzleti élet és a működés megkezdéséhez. Cégünk sok áttörést mutatott az első osztályú pénzügyi szolgáltatások nyújtása ügyfeleink számára, különösen a kölcsönszindikáció és az egyének és a társaságok tőkeellátása területén. Kínálunk hitelt olyan magán- és állami szektornak, amelyeknek pénzügyi támogatásra van szükségük, alacsony 2% -os kamatláb mellett. Rossz hitelképesség elfogadható, A Szerződési Feltételek nagyon egyszerűek és megfontoltak. Erőteljes és tapasztalt hitelszakértők csoportja, akik alapos ismeretekkel rendelkeznek a pénzügyi piacokról, elkötelezettek vagyunk azért, hogy ügyfeleinknek és beszállítóinknak egyszerű és versenyképes pénzügyi megoldásokat nyújtsunk mindenki számára. üzleti felhasználók. Úgy gondolom, hogy érdekelhet egy új, finanszírozást igénylő vállalkozás indítása vagy a már meglévő vállalkozásainak kibővítése, befektetőink szintén érdeklődnek a finanszírozás / partnerség iránt, és készek nagy összeget befektetni a kereskedőkre, akik készek bizonyítani szakértelmüket az új iparágban, megbízható kölcsönszolgáltató társaságunkkal és más TOP PRIME AAA BANKOKkal, mint például a Bank of America, a HSBC, a Lloyds, a Wells Fargo, az SBA kölcsönök legjobb bankjai és még sok más. Soha semmit sem fog megbánni ebben a kölcsönügyletben, mert e-mailen keresztül {goodnewsloancompany7@gmail.com} örülök, hogy hitelt szerez e társaságtól 100% -ban biztos és garantált kapcsolatfelvétellel e-mailben goodnewsloancompany7@gmail.com
    Üdvözlettel
    Goodnewsloancompany
    Telefonos kapcsolattartó: +1 (860)866-4085
    E-mail: goodnewsloancompany7@gmail.com
    Ez az oldal a következőkre szól:

  486. Mr. Richard Cosmos írta:

    Adósságban van, hitelre van szüksége, gyors és megbízható, ez az a hely, ahol hiteles kölcsönöket kaphat. Üzleti, diákhitel, lakáshitel, személyi kölcsön stb. Kínálunk. Hitelkamat 2%. Vegye fel velünk a kapcsolatot ma e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  487. Mr. Dékány Endre írta:

    Sürgős kölcsönt keres? ha igen, alkalmazza most 2% -os kamatlábat. Vegye fel velünk a kapcsolatot ma e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

  488. Mr. Dékány Endre írta:

    Helló,

    Magán hitelező vagyok és befektető. Szüksége van legitim, becsületes, jó hírű és gyors hitelre? 100% -os garanciával segíthetek, üzleti és egyéni kölcsönt kínálhatok, továbbá mindenféle projektet finanszírozhatunk. További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  489. Mr. Dékány Endre írta:

    Szüksége van sürgős kölcsönre? ha igen, vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  490. dakany.endre@gmail.com írta:

    Szolgáltatásaink széles skálájának nyújtására szakosodtunk, mint például kölcsönök, lakáshitelek, befektetési alapok, személyi kölcsönök, egészségügyi kölcsönök, házassági kölcsönök, ingatlanhitelek, üzleti alapítási kölcsön és vállalati kölcsön szolgáltatások. Bármilyen kölcsönt rendezhetünk, amely megfelel az Ön költségvetésének, nagyon olcsó kamattal. Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

  491. Wagner Clerk írta:

    Sziasztok, ezt nem tudom magamban tartani! Soha nem hittem az online kölcsönben, amíg nem találkoztam Christy Waltonnal, aki segített nekem 30 000 eurós kölcsönben, és ma boldog vagyok, ha bármilyen pénzügyi segítségre van szüksége, itt az e-mailje : (christywalton355@gmail.com)

  492. dakany.endre@gmail.com írta:

    Szüksége van bármilyen kölcsönre? Sürgős kölcsönre van szüksége adósságai konszolidálásához? Autóra, vállalkozásra vagy hitelre van szüksége a számlák kifizetéséhez? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

  493. richardcosmos5@gmail.com írta:

    Szia,

    Tanúsítvánnyal rendelkezünk arra, hogy a következő típusú kölcsönöket vagy bármilyen finanszírozást kínáljunk: Magánkölcsön? Vállalkozási kölcsönök? Hitel adósságkonszolidációhoz? Javítja otthonát? Befektetési hitel? Rendelkezésre álló kreditek? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

  494. richardcosmos5@gmail.com írta:

    Adósságtörlesztő kölcsönre van szüksége számlái törlesztéséhez? Ma átvegye az irányítást adóssága felett? Vállalkozási kölcsön meghosszabbítási ajánlat most? Szüksége van kölcsönre a számla törlesztéséhez? Hitelre van szüksége? Személyi kölcsönre van szüksége? Vállalkozásbővítési hitel? Vállalkozás indítása, oktatás, adósságkonszolidáció Hitel kemény pénzért Hitel bármire? Hitelvizsgálat nélkül kínálunk kölcsönt alacsony kamattal, a kölcsön 2%-ával, E-mail: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

  495. richardcosmos5@gmail.com írta:

    Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? karácsonyi kölcsön? jelzáloghitelek? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle hitelt adunk 2%-os kamattal! Kapcsolattartó e-mail; (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

  496. dakany.endre@gmail.com írta:

    Tisztelt Ügyfelünk,

    Szüksége van személyi kölcsönre, befektetési kölcsönre, üdülési kölcsönre, vállalkozási hitelre, diákhitelre, lakáshitelre vagy bármilyen kölcsönre? 2%-os kamattal kínálunk hiteleket. Megfizethető hiteleket kínálunk 2000 eurótól 8 000 000 euróig. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com) További információért

    Sürgős kölcsön ajánlat.

  497. dakany.endre@gmail.com írta:

    Hitelre van szüksége? magánkölcsön? Vállalkozási hitelek? Jelzálog? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? Mindenféle hitelt kínálunk 2% kamattal! Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

  498. thomas írta:

    Benötigen Sie eine dringende Kredithilfe? Suchen Sie einen Notfallkredit oder einen Geschäftskredit? dann senden Sie uns eine E-Mail an {adamssalmaloanfirm@gmail.com}

  499. Endre írta:

    HITEL AJÁNLAT!!! Gondolt már arra, hogy stresszes hitelt szerezzen egy jó hírű hitelezőtől? Szüksége van sürgős kölcsönre? és megtagadják a helyi banktól? Szüksége van-e kölcsönre a vállalkozásba történő befektetéshez vagy a ház vásárlásához? Gratulálunk, ezt a közeget szeretnénk felhasználni arra, hogy mindenkit tájékoztassunk arról, hogy megbízható hiteltámogatást nyújtunk. Örömmel ajánlunk fel Önnek hiteleket 2% -os kamatlábbal minden ügyfél számára, vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

  500. Richard írta:

    Szerezze meg sürgős kölcsönét még ma 2%-os kamattal garanciával és megbízható ügyfelekkel szerte a világon. Mindenféle hitelt kínálunk 5 000 eurótól 100 000 000 euróig, ma új vállalkozásba kezdhet, és azonnal ki is fizetheti adósságát. Kapcsolatfelvételi e-mail: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsönök felajánlása.

  501. Richard írta:

    Sürgős kölcsönt keres? Ha igen, jelentkezzen most 2%-os kamattal. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

  502. Dékány írta:

    Szüksége van bármilyen anyagi segítségre? Személyi kölcsönök; Üzleti kölcsönök; Lakáshitelek; Vállalati hitelek? Agrárfinanszírozás és projektfinanszírozás? 2%-os kamattal adunk kölcsönt! Elérhetőség: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  503. Endre írta:

    Gyors, hosszú vagy rövid lejáratú hitelre van szüksége viszonylag alacsony, akár 2%-os kamattal? Vállalkozási hitel, személyi kölcsön, lakáshitel, autóhitel, diákhitel, adósságkonszolidációs hitel stb. hitelminősítésétől függetlenül kínálunk. Személyi kölcsönök (fedezetes és fedezetlen), üzleti hitelek (fedezetes és fedezetlen) konszolidációs kölcsön és így tovább. A hitelajánlattal kapcsolatos további információkért forduljon hozzánk és mi megoldjuk pénzügyi problémáját. lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: dakany.endre@gmail.com

  504. Endre írta:

    Hitelre van szüksége? magánkölcsön? Vállalkozási hitelek? Jelzálog hitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? Minden típusú hitelt kínálunk 2%-os kamattal! Elérhetőségek e-mail címe:(dakany.endre@gmail.com)

    Hitelre van szüksége?

  505. Endre írta:

    Szüksége van hitelre? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? házkölcsön? jelzálogkölcsönök? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle hitelt adunk 2% -os kamatlábbal! Kapcsolattartó e-mail; (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

  506. mr scott írta:

    Helló

    Sürgős kölcsönre van szüksége pénzügyi szükségleteinek kielégítéséhez? 2000-től 50 000 000 euróig kínálunk hiteleket, megbízhatóak, hatékonyak, gyorsak és dinamikusak vagyunk, hitelképességi ellenőrzés nélkül, és 100%-os garanciát vállalunk a külföldi hitelekre az átigazolási időszak alatt.

    Valamennyi devizában kölcsönt is adtunk 3%-os kamattal minden kölcsönre …. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a céges e-mail címen: accessloanfirm2030@gmail.com

    Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a címen.

    Írjon nekünk e-mailt a következő címre: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Tekintettel
    Mr Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

  507. Endre írta:

    Vállalkozási hitelre van szüksége vállalkozása bővítéséhez? Rossz hitelképessége van, amit meg szeretne oldani? Kérjen kölcsönt most nálunk, és azonnali jóváhagyást kapjon. Pénzügyi nehézségekkel küzdőknek és vállalkozásbővítéshez is hitelt adunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és kérjen jóváhagyást. Mindenféle kölcsönt kínálunk, például személyi kölcsönt, üzleti kölcsönt, rossz hitelkölcsönt, lakáskölcsönt és autókölcsönt. Lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com)

  508. Endre írta:

    Sürgős kölcsönt keres? Vagy: Újrakezdi a pénzügyi tevékenységét? Felújítja lakása, otthona, épülete belsejét? Bérelni? Veszel autót az esküvőre? Adósságot beállítani? Projektet végrehajtani? Vagy egyéb okok miatt, ha hitelre van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  509. Endre írta:

    Helló, Tanúsítvánnyal rendelkezünk a következő hiteltípusok vagy bármilyen típusú finanszírozás nyújtására: Magánhitel? Vállalkozási hitelek? Adósságkonszolidációs hitel? Javítja otthonát? Beruházási hitel? Kredit elérhető? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  510. Endre írta:

    Jó hírek!

    Sürgősen hitelre van szüksége az adósság rendezéséhez? Ha sürgős kölcsönre van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk még ma. 2.000 eurótól 1.000.000.00 euróig terjedő kölcsönöket nyújtunk minden érdeklődő magánszemélynek, társaságnak, iskolának, egyházaknak, évi 2%-os minimális kamattal. vegye fel a kapcsolatot egy hitelügyintézővel céges e-mail feldolgozása útján: (dakany.endre@gmail.com) Isten áldja meg.

  511. Endre írta:

    Helló,

    Tanúsítvánnyal rendelkezünk a következő hiteltípusok vagy bármilyen típusú finanszírozás nyújtására: Magánhitel? Vállalkozási hitelek? Adósságkonszolidációs hitel? Javítja otthonát? Beruházási hitel? Kredit elérhető? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  512. Endre írta:

    Gyors hitelre van szüksége?

    Üdvözlök mindenkit! Hitelnyújtási kapacitásunk 2 000 € és 1 500 000 € közötti ésszerű 2%-os kamattal, nagyon egyszeru és problémamentes feltételekkel. Ha felkeltettük érdeklodését, kérjük, hagyja üzenetét e-mailben: dakany.endre@gmail.com

  513. Endre írta:

    Üzleti vagy személyi kölcsönre van szüksége?

    Minden magánszemélynek és cégnek 2%-os kamattal nyújtunk hitelt évente. További információért vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: dakany.endre@gmail.com

  514. mr scott írta:

    Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás, GYORSHITEL, Kölcsönre van szüksége adósságának törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez, vagy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú kölcsönt 2% kamattal nyújtunk! kapcsolatfelvételi e-mail :(accessloanfirm2030@gmail.com)

    lépjen kapcsolatba velünk még ma

    Whattapp: +79258159150

    Adertiser
    Írjon nekünk e-mailt a következő címre: accessloanfirm2030@gmail.com

  515. Dékány írta:

    Sürgős kölcsönre van szüksége? Személyi kölcsönt adunk? Vállalkozási kölcsönök? Lakáshitelek? Mezőgazdasági hitelek? Oktatási hitelek? Betéti konszolidációs kölcsönök? Teherautó kölcsönök? Autókölcsönök? Szállodai kölcsönök? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Vegye fel velünk a kapcsolatot: dakany.endre@gmail.com

  516. Dékány írta:

    Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 2,000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

  517. Dékány írta:

    Jó nap,

    Regisztrált magánhitelező vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítséget nyújtanak az emberek, a vállalatok és a vállalati egyének számára, akiknek évente frissíteniük kell pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, minimális éves kamatlábonként legalább 2% -kal egy éven belül és 30 évre visszafizetési időtartamra a világ minden részére . Kölcsönöket adunk ki az 2.000 és 100.000.000 euró között. A hitelek jól vannak biztosítva a maximális biztonság érdekében. Az érdeklődő személynek e-mailben kérem lépjen velünk kapcsolatba: dakany.endre@gmail.com

  518. Dékány írta:

    Szüksége van bármilyen anyagi segítségre? Személyi kölcsönök? Vállalkozási kölcsönök? Jelzálogkölcsönök? Vállalati hitelek? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? 2%-os kamattal adunk hitelt! Elérhetőség: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

  519. Dékány írta:

    Gyors, hosszú vagy rövid lejáratú kölcsönre van szüksége viszonylag alacsony, akár 2%-os kamattal? Vállalkozási kölcsönt, személyi kölcsönt, lakáshitelt, autóhitelt, diákhitelt, adósságkonszolidációs kölcsönt stb. kínálunk. Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk: dakany.endre@gmail.com

  520. Dékány írta:

    Gyors hitel ajánlat 24 órán belül

    Hello Mr/Mrs! Gyorskölcsön 2 000 €-tól 10 000 000 €-ig 48 óra alatt Minden pénzügyi nehézsége ellenére készen állok a segítségére. Kölcsönem nyitott olyan magánszemélyek és cégek számára, akik tiszteletben tudják tartani finanszírozáshoz való jogukat és a szerződést, amelyet alá kell írnunk. vegye fel velem a kapcsolatot e-mailben: dakany.endre@gmail.com

  521. Dékány írta:

    Gyors hitelre van szüksége?

    Üdvözlünk mindenkit! Hitelezési kapacitásunk 2 000 eurótól 3 500 000 euróig terjed, ésszerű 2%-os kamattal, nagyon egyszerű és problémamentes feltételek mellett. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, hagyja üzenetét e-mailben: dakany.endre@gmail.com

  522. Dékány írta:

    Gyors hitel ajánlat 24 órán belül

    Üdv Mr/Hölgy! Gyors kölcsön 2000 €-ról 10 000 000 €-ra 48 óra alatt Minden pénzügyi nehézsége ellenére készen állok a segítségére. A hitelem nyitva áll olyan magánszemélyek és cégek számára, akik tiszteletben tudják tartani a finanszírozáshoz való jogukat és az aláírandó szerződést. vegye fel velem a kapcsolatot e-mailben: dakany.endre@gmail.com

  523. mr scott írta:

    Kérjen kölcsönt az ACCESS FINANCE címen (accessloanfirm2030@gmail.com) 3%-os kamattal.

    Sürgős kölcsönre van szüksége pénzügyi szükségleteinek kielégítéséhez? 2.000-től 50.000.000 euróig terjedő kölcsönöket kínálunk, megbízhatóak, hatékonyak, gyorsak és dinamikusak vagyunk, hitelképességi ellenőrzés nélkül, és 100%-os garanciát vállalunk a külföldi hitelekre az átigazolási időszakban.

    Személyi, üzleti, lakás- és konszolidációs hitelek széles skáláját kínáljuk, amelyek az Ön változó igényeihez és körülményeihez igazodnak, 3%-os kamattal.

    A SZOLGÁLTATÁSOK TARTALMAZZA:
    * Személyi kölcsönök
    * Üzleti kölcsönök
    *
    Felújítás * Ügyfélkölcsönök
    * Autókölcsönök
    stb…
    accessloanfirm2030@gmail.com

    Hogyan kell alkalmazni:
    A hiteligénylés gyors és egyszerű!
    Azok a cégek vagy személyek, akik érdeklődnek a pénzügyi hozzáféréssel rendelkező kölcsön igénylése iránt, és akiknek további információra van szükségük az igényléssel kapcsolatban, KÜLDJEN E-MAILET nekünk a következő címen:  accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp szám: +79258159150

    Tekintettel
    Mr Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

  524. Dékány írta:

    Kölcsönre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálogkölcsönök? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle kölcsönt 2%-os kamattal adunk ki! Kapcsolattartó e-mail; (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

  525. Dékány írta:

    Sürgős kölcsönre van szüksége? Személyi kölcsönt adunk? Vállalkozási kölcsönök? Lakáshitelek? Mezőgazdasági hitelek? Oktatási hitelek? Betéti konszolidációs kölcsönök? Teherautó kölcsönök? Autókölcsönök? Szállodai kölcsönök? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  526. Dékány írta:

    Szüksége van sürgős kölcsönre? Üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autókölcsönöket stb. Adunk ki. Ha érdekel, lépjen velünk kapcsolatba a következő címen: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

  527. Richard írta:

    Helló, lépjen kapcsolatba a fenti e-mail a hitel. van szüksége az üzleti vagy személyi kölcsön? Adunk ki hitelt 3000 € - € 600.000.000, hogy az egyedi és a vállalatok 2% -os kamatláb évente. További információért forduljon e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitel ajánlat

  528. Richard írta:

    Sürgős kölcsönre van szüksége? Személyi kölcsönt adunk? Vállalkozási kölcsönök? Lakáshitelek? Mezőgazdasági hitelek? Oktatási hitelek? Betéti konszolidációs kölcsönök? Teherautó kölcsönök? Autókölcsönök? Szállodai kölcsönök? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Vegye fel velünk a kapcsolatot: richardcosmos5@gmail.com

  529. scott írta:

    Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás, GYORSHITEL, Kölcsönre van szüksége adósságának törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez, vagy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú kölcsönt 2% kamattal nyújtunk! kapcsolattartási e-mail :(accessloanfirm2030@gmail.com)

    lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: accessloanfirm2030@gmail.com

    whatapp: +79258159150

    Tekintettel
    accessloanfirm2030@gmail.com

  530. Dékány írta:

    Különféle kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek (személyi kölcsön) és együttműködő szervezeteknek évi 2%-os kamattal. Ennek célja, hogy segítse Önt pénzügyi kötelezettségeinek teljesítésében, különösen a jelenleg zajló pénzügyi világválság idején. 1 000 és 500 000 000 között kölcsönözhet (font, euró vagy dollár). További kérdéseivel forduljon hozzánk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

    Hitel ajánlat

  531. Richard írta:

    Gyors hitelre van szüksége?

    Üdvözlünk mindenkit! Hitelezési kapacitásunk 2 000 és 3 500 000 euró között mozog, ésszerű 2%-os kamattal, nagyon egyszerű és problémamentes feltételek mellett. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, hagyja üzenetét e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

  532. Dékány írta:

    Hitelt keresel?? üzleti/személyes vagy bármilyen célból, akkor írjon nekünk most, hogy gyors jóváhagyást kapjunk, alacsony, 2%-os kamattal, e-mail címünk alább található: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  533. Dékány írta:

    Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági és Projektfinanszírozás, GYORSHITEL. Szüksége van kölcsönre, hogy kifizesse adósságait, kifizesse számláit, vagy beindítson egy szép vállalkozást? ? Mindenféle hitelt nyújtunk 2% kamattal! Kapcsolatfelvételi e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  534. Dékány írta:

    Hitelre van szüksége??? Jelentkezz még ma a 2%-os kamat elérhetőségen: (dakany.endre@gmail.com) további részletekért.

    Sürgős hitel ajánlat.

  535. Dékány írta:

    Helló

    Olyan szervezet vagyunk, amely 2%-os kamattal kölcsönt kínál azoknak, akiknek személyes befektetésre van szükségük. Az összeg 2000 Euro és 800 000 Euro között változik. Gyors és korrekt vagyok. Kapcsolatfelvételi e-mail: dakany.endre@gmail.com

  536. Richard írta:

    Gyors hitelre van szüksége?

    Üdvözlök mindenkit! Hitelnyújtási kapacitásunk 2 000 € és 100 000 000 € közötti ésszerű 2%-os kamattal, nagyon egyszeru és problémamentes feltételekkel. Ha felkeltettük érdeklodését, kérjük, hagyja üzenetét e-mailben: richardcosmos5@gmail.com

  537. Richard írta:

    Gyors, hosszú vagy rövid lejáratú kölcsönre van szüksége viszonylag alacsony, akár 2%-os kamattal? Vállalkozási kölcsönt, személyi kölcsönt, lakáshitelt, autóhitelt, diákhitelt, adósságkonszolidációs kölcsönt kínálunk Ha érdekel, forduljon hozzánk: (richardcosmos5@gmail.com)

  538. Dékány írta:

    Sürgős hitelre van szüksége? Vállalkozási kölcsönt, személyi kölcsönt, diákhitelt, autókölcsönt stb. biztosítunk. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  539. Endre írta:

    Szia,

    A pénztáros aggályai megnehezíthetik egy vállalat vagy egy magánszemély pénzügyi irányítását. A rulírozó hitel (Céghitel - Személyi kölcsön - Ingatlanhitel - Beruházási hitel - Hitel adósságkonszolidációra - Hitel hitelkiváltásra) megoldást jelenthet Önnek. Ha szükségét érzi hiteligénylésnek, további információért forduljon hozzám: (dakany.endre@gmail.com)

    Üdvözlettel.

  540. Tadeusz Zapadka írta:

    Pénzügyi válságban vagy? és hitelre van szüksége, itt a lehetőség az Ön számára. Az Ön által választott minden típusú kölcsönt kínálunk, 1000 eurótól 100 000,00 euróig, 3%-os kamattal. Az érdeklődők ezen az e-mail címen keressenek minket (zapadka184@gmail.com)

  541. Zarter Visca írta:

    A pénztáros aggályai megnehezíthetik egy vállalat vagy egy magánszemély pénzügyi irányítását. A rulírozó hitel (Céghitel - Személyi kölcsön - Ingatlanhitel - Beruházási hitel - Hitel adósságkonszolidációra - Hitel hitelkiváltásra) megoldást jelenthet Önnek. Ha szükségét érzi hiteligénylésnek, további információért forduljon hozzám: (zartervisca@gmail.com)

  542. scott írta:

    Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás, GYORSHITEL, Kölcsönre van szüksége adósságának törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez, vagy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú kölcsönt 2% kamattal nyújtunk! kapcsolattartási e-mail :(accessloanfirm2030@gmail.com)

    lépjen kapcsolatba velünk az accessloanfirm2030@gmail.com címen

    whatapp: +359988394743

    Tekintettel
    accessloanfirm2030@gmail.com

  543. Endre írta:

    Hitelre van szüksége? magánkölcsön? Vállalkozási hitelek? Jelzálog? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? Mindenféle hitelt kínálunk 2% kamattal! Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: dakany.endre@gmail.com

  544. Eugenia BUDUREA írta:

    Helló kisasszony, Mrs és Mr.
    Segítő társadalom vagyunk. Banki tevékenységtől eltiltott, aktában van, anyagi gondjai vannak? Vagy sürgősen pénzre van szüksége projektjei elindításához, túlzott eladósodást tapasztalt, vagy 1000-600.000 eurós támogatásra van szüksége kedvező feltételekkel.
    Lépjen kapcsolatba EUGENIA BUDUREA asszonnyal
    E-mail: eugefinance.budurea@hotmail.com
    Ha segítségre van szüksége, ez a cél

  545. Eugenia BUDUREA írta:

    Jó reggelt kívánok,
    Komoly és gyors hitelre van szüksége?
    Komoly magánszemélyek közötti kölcsönöket kínálok 3%-os kamattal.
    Hitelezési elveim alapvetően a kölcsönös bizalmon, mindkét fél kötelezettségvállalásainak tiszteletben tartásán, valamint a hitel- és törlesztési normák betartásán alapulnak.
    További információért írjon nekem az eugefinance.budurea@hotmail.com címre
    Viber: +48 731 579 649
    Whatsapps: +48 731 579 649

  546. Endre írta:

    Sürgős hitelekre van szüksége? 2000 eurót kínálunk 500 000 000 euróért. További információért kérjük, forduljon hozzánk: dakany.endre@gmail.com

  547. James Kong írta:

    Hello, Kate vagyok, Georgiában élek
    Anyagi helyzetben voltam, és házat kellett vennem. Megpróbáltam kölcsönt keresni különböző magán- és vállalati hiteltársaságoktól, de nem működött, és a legtöbb bank megtagadta a hitelemet. De ahogy Isten akarta, bemutattak egy magánhitelezőnek, aki adott nekem 200 000 eurós kölcsönt, és ma már saját házam van és cégtulajdonosom, és jelenleg jól vagyok, ha céghez kell menni. kölcsön biztosítására. nincs fedezet, nincs hitelellenőrzés, csak 2%-os kamatláb és jobb törlesztési tervekkel és ütemezéssel rendelkező társ-aláíró, vegye fel a kapcsolatot a James kong kölcsönnel (jameskong.loanfirm@gmail.com). Nem tudja, hogy ezt csinálom, de most olyan boldog vagyok, és úgy döntöttem, hogy többet megtudok róla az embereknek, és azt akarom, hogy Isten még több áldását adja. Felveheti vele a kapcsolatot az e-mail címén: jameskong.loanfirm@gmail.com

    Olvassa el a bizonyságomat, hogyan kapok kölcsönt megbízható cégtől.

    Hitel ajánlat

  548. Dékány írta:

    Igényeljen sürgős pénzt 2%-os kamattal. 2000 eurótól 100 millió euróig. Válasz email: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat

  549. Dékány írta:

    Hitelre van szüksége? Ebben az esetben email: dakany.endre@gmail.com

    Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitel? jelzálog? Mezőgazdaság és projektfinanszírozás, GYORSHITELEK. Hitelre van szüksége adósságai törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú hitelt nyújtunk 2% kamattal! Kapcsolatfelvételi e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  550. Dékány írta:

    Jó estét Mr/Hölgy! Egy egyesület vagyunk a világ számos bankjával együttműködve. Célunk, hogy 2,000 és 500 000 000 euró között 2%-os kamattal segítsünk a komoly hitellel vagy befektetéssel rendelkezőknek. vegye fel velünk a kapcsolatot: dakany.endre@gmail.com

  551. Richard írta:

    Hitelre van szüksége? eladósodott, és adósságmentes akar lenni, ingyenes jelzálog-, üzleti vagy személyi kölcsönre van szüksége? Akkor jó helyen jársz. Kölcsönre van szüksége ésszerű, alacsony kamattal? Érdekel adósságait stressz nélkül törleszteni? lépjen kapcsolatba velünk még ma e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

  552. Dékány írta:

    Valódi online kölcsönre van szüksége számlái biztosításához? Új vállalkozást indít? Személyi kölcsönre van szüksége? vagy Vállalkozási hitel, Igényeljen gyors és kényelmes hitelt projektjei új finanszírozásának megkezdéséhez a legolcsóbb, 2%-os kamattal. Bármilyen összegű kölcsönre van szüksége? A bank vagy a Payday Loan Company elutasította a kölcsönkérelmét alacsony hitelképessége vagy fedezetének hiánya miatt? és sürgős személyi vagy üzleti kölcsönre van szüksége, hogy újrafinanszírozza vállalkozását, kifizesse a számláit, rendezze rossz hitelproblémáit, vásároljon és birtokoljon egy saját házat? stb. lépjen kapcsolatba velünk most e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat

  553. Dékány írta:

    Vállalkozási kölcsönt, személyi kölcsönt, jelzálogkölcsönt, autóhitelt, diákhitelt, adósságkonszolidációs kölcsönt, fedezetlen hitelt, kockázati tőkét keres alacsony kamattal és megfizethető 2%-os kamattal. Válaszoljon nekünk e-mailben:(dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

    Sürgős kölcsön ajánlat.

  554. Dékány írta:

    Helló, valóban szüksége van finanszírozásra és kölcsönre projektjei, házai, üzletei, föld-, ingatlanvásárlásához? most van megoldás a kölcsön felvételére. 12 órán belül banki átutalással gyorskölcsönt biztosítok számodra. Ha valóban komoly és sürgős kölcsönre van szüksége, lépjen kapcsolatba velem most, és elégedett lesz, lépjen kapcsolatba az e-mail címen: dakany.endre@gmail.com

  555. Dékány írta:

    Hitelre van szüksége? Ebben az esetben email: dakany.endre@gmail.com

    Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitel? jelzálog? Mezőgazdaság és projektfinanszírozás, GYORSHITELEK. Kölcsönre van szüksége adósságai törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú hitelt biztosítunk 2% kamattal! Kapcsolatfelvételi e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  556. Dékány írta:

    Sürgősen hitelre van szüksége? Személyi kölcsönt adunk? Vállalkozási hitelek? Lakáshitel? Mezőgazdasági hitelek? Oktatási hitelek? Cél konszolidációs hitel? Teherautó hitelek? Autóhitel? Szállodai hitelek? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitelek? .2% kamatot kínálunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat

  557. Richard írta:

    Sürgősen hitelre van szüksége? Kínálunk személyi kölcsönt? Vállalkozási hitelek? Lakáshitel? Mezőgazdasági hitelek? Diákhitel? Betétkonszolidációs hitel? Teherautó hitelek? Autó hitelek? Szállodai hitelek? Hitelek refinanszírozása? és nincs több iskolai kölcsön? Első hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Lépjen kapcsolatba velünk: richardcosmos5@gmail.com

  558. Richard írta:

    Szép napot

    Richard Cosmos magánhitelező vagyok. Kölcsönt kínálok évi 2% kamattal és 2000 euró - 500 000 000,00 euró összegben. 100% -os tőkefinanszírozással rendelkezik fedezett és fedezetlen hitelekkel. Garantáljuk pénzügyi szolgáltatásainkat számos globális ügyfelünk számára. Rugalmas hitelportfóliónkkal a hitelek a lehető legrövidebb idő alatt feldolgozhatók és átutalhatók a hitelfelvevőknek. Világos és érthető feltételek mellett működünk, és minden típusú kölcsönt nyújtunk az érdeklődő ügyfeleknek, cégeknek, vállalatoknak és minden típusú vállalkozásnak. Vegye fel velünk a kapcsolatot most a következő címen: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

  559. Richard írta:

    Szüksége van adósságrendezési kölcsönre a számlák kifizetéséhez? Szeretné ma átvenni az irányítást adóssága felett? Vállalkozási hitelhosszabbítási ajánlatok most? Szüksége van kölcsönre a számláinak kifizetéséhez? Hitelre van szüksége? Személyi kölcsönre van szüksége? Vállalkozásbővítési hitel? Vállalkozás indítása, oktatás, adósságkonszolidáció. Kemény pénzkölcsönök. Hitel mire? Hitelvizsgálat nélküli kölcsönöket kínálunk alacsony, 2%-os kamattal E-mail: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

  560. Dékány írta:

    Hitel ajánlat,

    én Hitel cég kínál mindenféle kölcsön Ajánlom üzleti hitel, privát kölcsön, autó hitel, lakásvásárlási hitel, ház felújítás hitel, belföldi kölcsön, egy nagyon minimális kamatláb. ha szüksége van egy sürgős hitel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

  561. Dékány írta:

    Szüksége van sürgősségi kölcsönre az adósságok törlesztéséhez vagy tőkekölcsönre, hogy megváltoztassa vállalkozását? A bankok és más pénzintézetek elutasították az ajánlatát? Hitelre vagy jelzáloghitel-konszolidációra van szüksége? Ne keressen tovább, hiszen azért vagyunk itt, hogy minden pénzügyi gondját maga mögött hagyjuk. Írjon nekünk e-mailt: (dakany.endre@gmail.com) Az érdeklődő ügyfeleknek kölcsönöket kínálunk elfogadható 2%-os kamattal. A sátor ára 2000-100 000 000,00 euró

    Sürgős hitel ajánlat.

  562. Richard írta:

    Sürgősen kölcsönre van szüksége? Kínálunk személyi kölcsönt? Kereskedelmi kölcsön; Között? Mezőgazdasági hitel? Hitel oktatáshoz? Adósságkonszolidációs kölcsönök? Teherautó kölcsön? Autókölcsön; Szállodai hitel? Hitelek refinanszírozása? És kölcsön az iskolához? Első kölcsön? .2% kamatot kínálunk! Írjon nekünk e-mailt a (richardcosmos5@gmail.com) címre.

    Sürgős hitel ajánlat.

  563. sumitihomelen írta:

    I am a private money lender Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer. contact us now (WhatsApp) number +918131851434 sumitihomelend@gmail.com Mr. Damian Sumiti

  564. Dékány írta:

    Pénzügyi segítségre van szüksége? Személyi kölcsönök; üzleti kölcsönök; Lakáshitel? Vállalkozási hitelek? Mezőgazdasági finanszírozás és projektfinanszírozás? 2% kamattal nyújtunk hitelt! Elérhetőség: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    Sürgős hitelekkel kapcsolatban forduljon hozzánk: dakany.endre@gmail.com

  565. Richard írta:

    Az I hiteltársaság mindenféle kölcsönt kínál. Vállalkozási hitelt, magánkölcsönt, autóhitelt, lakásvásárlási hitelt, lakásfelújítási hitelt, belföldi hitelt ajánlok, nagyon minimális kamattal. ha sürgős kölcsönre van szüksége, forduljon hozzánk e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitel ajánlat,

  566. Hitel ajánlat. E-mail: dakany.endre@gmail.com írta:

    Hitel ajánlat. E-mail: dakany.endre@gmail.com

    Szüksége van személyi kölcsönre, befektetési kölcsönre, üdülési hitelre, vállalkozási hitelre, diákhitelre, lakáshitelre vagy bármilyen típusú kölcsönre? 2%-os kamattal kínálunk hiteleket. Kedvező hiteleket kínálunk 2.000 eurótól 100.000.000 euróig. További információért keressen minket e-mailben: (dakany.endre@gmail.com).

    Sürgős hitel ajánlat.

Szóljon hozzá

Megjegyzés: A hozzászólás moderálható és törölhető.