EU pályázatok, hitelek, kockázati tőke és egyéb források vállalkozóknak, non-profit szervezeteknek

Indul az Új Széchenyi Terv

2012. január 23. (hétfő) Írta: Forrás Centrum

Az Új Széchenyi Terv pályázati szakértője a Forrás Centrum Kft. Ezt az is bizonyítja, hogy a Forrás Centrum Kft. közel 500 pályázatot nyert már ügyfelei részére, akik így 8 milliárd Ft támogatáshoz juthattak sikerdíjas konstrukcióban.

Amennyiben az új Széchenyi Terv keretében pályázni szeretne kérjük, szíveskedjék cége utolsó lezárt évének mérlegét (egyéni vállalkozók esetén előző két év SZJA-bevallását) faxon a 06-1-700-1911 számra, vagy e-mailen az info@forrascentrum.hu címre elküldeni és díjmentesen beminősítjük a pályázati alkalmasságot.

Várhatóan 2011. január 15-én startol az Új Széchenyi Terv (ÚSZT). A Nemzetgazdasági Minisztérium el is indította az Új Széchenyi Terv Honlapját, ami a szechenyiterv.gov.hu címen érhető el. Itt lehet majd tájékozódni az Új Széchenyi Terv aktuális híreiről, kitörési pontjairól, valamint a várható pályázati kiírásokról és még javaslatokat is lehet tenni.

Az Új Széchenyi Terv prioritásai a következő célterületek lesznek: Egészségipar, Zöldgazdaság, Lakásprogram, KKV, Innováció, Foglalkoztatás, Tranzitgazdaság

Az Új Széchenyi Terv célja, hogy gyorsan, hatékonyan, összehangoltan jussanak a hazai és uniós összevont források a kis- és közepes vállalkozásokhoz (kkv). Erre a célra 1000 milliárd Ft különítenek el a Tervben. A konkrét pályázatokról egyelőre nagyon kevés az információ. Az viszont egyértelmű, hogy a pályázati rendszer egyszerűsítését tervezik. A Széchenyi Terv keretében számos új pályázati lehetőség kínálkozik és úgy tűnik, hogy akár ingatlan is vásárolható lesz vissza nem térítendő támogatásból.

Téma: Széchenyi Terv |

20 hozzászólás

  1. ÚSZT start dátum: 2010. január 14. írta:

    […] illetékes közreműködő szervezet társadalmi egyeztetésre bocsátotta az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) pályázatainak tervezeteit. Ebből megállapítható, hogy a 2010. évben népszerű […]

  2. Alex írta:

    Van már konkrét információ a Széchenyi Terv kiírásairól?

  3. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Alex,

    A Széchenyi Terv pályázatai között nagy valószínűséggel megtalálható lesz majd az eszközbeszerzési pályázat, továbbá induló vállalkozások részére is lesz majd lehetőség. Konkrétumokat majd akkor tudunk mondani, ha a végleges tervezetek nyilvánossá válnak.

    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  4. Indul az Új Széchenyi Terv írta:

    […] Új Széchenyi Terv pályázati szakértője a Forrás Centrum Kft. Ezt az is bizonyítja, hogy a Forrás Centrum Kft. […]

  5. Országjáró körútra indult az Új Széchenyi Terv írta:

    […] 20-tól országjáró körútra indul az Új Széchenyi Terv. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség vezetői a vidéki […]

  6. Társadalmi egyeztetés - mindenki véleménye számít! írta:

    […] Ügynökség társadalmi egyeztetésre bocsátja az Új Széchenyi Terv 79 új pályázatát. A www.ujszechenyiterv.gov.hu-n elérhető partnerségi fórumra január 31-ig várjuk a véleményeket, javaslatokat. Forrás: […]

  7. Kezdő írta:

    Tisztlet Forrás Centrum szakértő!

    Tudna segíteni abban, hogyan kell a GOP tervezetekben értelmezni “a termelő tevékenységre alkalmas” eszköz szerezhető be és ilyen ingatlan fejleszthető?

    Mindenki úgy gondolja, hogy kereskedő nem pályázhat és mondjuk irodabútort nem lehet venni, de abban már vita van, hogy a szoftverfejlesztő, a pszichológus vagy a mérnök termelő tevékenységet végez-e?
    A szoftverfejlesztő környezet megvásárlása, a pszichológus rendelőjének kialakítása, a mérnökiroda épületének felújítása pályázható célok?

    A választ köszönöm!

  8. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Kezdő!
    A pályázhatóság kérdésében a vámtarifa lista dönt és szolgáltatási tevékenységek fejlesztésére is lehet pályázni.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft.

  9. eg bank hitel írta:

    Nekem is lenne egy kérdésem. Várható-e a célterületek bővülése, esetleg szűkítése?

  10. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt eg bank hitel!
    A véglegesen kidolgozott Új Széchenyi Terv, még nem jelent meg. Igen elképzelhető bizonyos célterületek bővítése, vagy szűkítése.
    Üdvözlettel: Forrás Centrum Kft

  11. Ruzsik Csaba írta:

    Tisztelt Forrás Centrum szakértő! Meg akarok venni egy tehermentes 5 éve bejegyzett,2személy tulajdonában lévő kft, melyet egyszemélyes nonprofit kft-vé alakítanék.Megtehetem e, illetve önök nonprofit kft-k számára pályázatírással foglalkoznak e, és milyen módon működik a sikerdíj?

  12. Mariann írta:

    Tisztelt Forrás Centrum!
    Uniós pályázaton szeretne részt venni az egyik partnercégem. Szállítmányozással foglalkoznak, és ISO rendszer bevezetését tervezik, mivel a külföldi szállításokhoz ez már szinte elengedhetetlen. Ezen kívül a telephelyüket szeretnék fejleszteni. Van-e valamilyen pályázati lehetőségük, mert sok oldalt végignéztem már, de nem igazán találtam olyan pályázatot, amelyikben mindkettő cél szerepelt volna.
    Köszönettel:
    Mariann

  13. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Mariann,
    ISO bevezetése csak más pályázatokon belül lehetséges. Önálló ISO-s pályázat jelenleg nincs.

  14. Megjelentek az Új Széchenyi Terv végleges pályázatai írta:

    […] Nemzeti Fejlesztési Ügynökség közzétette az Új Széchenyi Terv végleges pályázati kiírásait. A pályázatokat várhatóan 2011. március 11-től lehet majd […]

  15. Pályázattal kombinált mikrohitel: GOP-2011-2.1.1/M és KMOP-2011-1.2.1/M írta:

    […] Új Széchenyi Tervben (ÚSZT) a mikrovállalkozások támogatása kiemelt célkitűzés. Ennek megfelelően több […]

  16. jakab zsuzsanna írta:

    érdeklődni szeretnék hogy fűtéskorszerűsítésre hogyan kell pályázni.

  17. cristaller írta:

    Szeretném megkérdezni, hogy a KDOP 121 induló klaszter pályázatok esetén Önök szerint van-e pályázati kritérium a pályázó saját tőkéjének nagyságára?
    Várom szíves válaszukat: Kata

  18. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Jakabos Zsuzsanna!
    Jelenleg nincs ilyen témakörben pályázati lehetőség.
    Üdvözlettel
    Forrás Centrum kft.

  19. Forrás Centrum írta:

    Tisztelt Cím!
    A KDOP 1.2.1. pályázat esetében csak a saját erő nagyságára vonatkozó kitétel szerepel.
    Üdvözlettel:
    Forrás Centrum Kft.

  20. ERIKA írta:

    ÉRDEKLÖDNÉK BÉRLEK EGY ÜZLETHELYISÉGET EZZEL A PÁLYÁZATTAL LEHET-E PÁLYÁZNI A MEGVÉTELÉRE?

Szóljon hozzá

Megjegyzés: A hozzászólás moderálható és törölhető.